Read the Official Description

BA in Business - Marketing Methods

&nbsp

De nieuwe concentratie in Marketing Methods breidt onderliggende principes onderwezen in de marketing van de grote cursussen, met nadruk op de verschillende strategieën en tactieken nodig zijn om effectief uit te voeren marketing communicatie. Deze innovatieve concentratie kunnen studenten te creëren en uit te voeren invloedrijke messaging om doelmarkten in een verscheidenheid van forums.

&nbsp

&nbsp

Marketing Methoden Cursus Sampling


Consumentengedrag - van oordeel dat de rationele en irrationele invloeden op buy beslissingen genomen door de consument. Onderzoekt de individuele invloeden van cognitie, conditionering, en van invloed zijn, evenals de meer algemene invloeden van geslacht, demografie en milieu met betrekking tot het gebruik ervan in de reclame, merchandising, promoties en verkoop.

Holistische Brand Management - Vereist studenten om een diensten-gerelateerde merkcampagne door het opzetten en bouwen van klant bewustzijn, interesse en loyaliteit, knutselen interne en externe messaging over en ten behoeve van de organisatie, en het assembleren en het voorstellen van verschillende marketingmateriaal en mediacampagnes.

Public Relations Strategie en Tactiek - Richt zich op strategieën en tactieken die effectief "pitching 'en het afstemmen van verhalen, in het openbaar delen van financiële en andere resultaten te betrekken, het verkrijgen van publiciteit voor een evenement, het vergemakkelijken van een goede communicatie in tijden van crisis, het werken met externe publicisten en het bevorderen van nieuws via innovatieve technieken dan de traditionele media kanalen zoals social media.

Relationship Marketing - biedt studenten de mogelijkheid om een operationele cultuur, structuur en proces aan te moedigen en te vergemakkelijken organische en voortdurende band tussen klanten en vertegenwoordigers van bedrijven in zowel de business-to-business en business-to-consumer omgevingen te creëren.

Competitive Intelligence - Studenten studeren een bepaalde bedrijfstak in de diepte, het definiëren, verzamelen en analyseren van gegevens en informatie over de toestand en de toekomst van de algemene concurrerende omgeving, alsook met betrekking tot de specifieke kenmerken van individuele concurrenten en vervolgens aanbevelingen te doen vanuit het perspectief van een nieuwe markt deelnemer.

Marketing Technologies - onderzoekt hoe om te overwegen, leverage en manipuleren relevante technologieën om marketing voordeel.

Maatschappelijk Verantwoord Marketing - Studenten analyseren financieel succesvol bedrijven die ook maatschappelijk verantwoord een echte prioriteit en dan toepassen wat ze leren om een oorzaak-based marketing voorstel voor een firma van belang te creëren.

Business Development - Richt zich op het ontwikkelen van beste praktijken voor account management en het creëren van een plan voor rekening afronden en uitgebreid waardoor de juiste maakt gebruik van en het gaat om degenen die verantwoordelijk zijn voor de verkoop, marketing, product management en ontwikkeling, en andere gebieden.

Special Topics in Marketing - Bij de keuze van de School of Business Dean, presenteert tijdige onderwerpen zoals cross-culturele marketing uitdagingen en kansen, juridische en ethische normen in openbare aangelegenheden, internationale media praktijk en nog veel meer. Studenten kunnen onderwerpen voorstellen aan de decaan ter overweging.

Program taught in:
Engels

See 14 more programs offered by Kendall College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
By locations
By date
Begindatum
Jan. 2020
Application deadline
Begindatum
Jan. 2020
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum

Jan. 2020

Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum