Bais - gastvrijheid en toeristisch management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Specialisatie in Hospitality en Toerisme Management

Een KRACHTIGE ONDERWIJS Een programma voor u om de geloofsbrieven te verdienen moet je beginnen of vooruitgang in uw carrière in de snelst groeiende industrie ter wereld.

De Vancouver gebied is een van de populairste toeristische bestemmingen in Canada en als gevolg daarvan een locatie rijk aan carrièremogelijkheden voor mensen die werk zoeken in de horeca en toerisme-industrie. De Bachelor of Arts in geïndividualiseerde Studies (BAIS) programma biedt een ideale gelegenheid voor zowel individuen die willen om zich lokaal of internationaal niveau voor te bereiden op een carrière in de horeca en toerisme-industrie, en voor degenen die momenteel werkzaam zijn in de sector willen een bachelordiploma te verkrijgen vooruitgang in hun beroep. Bij FDU Vancouver, kunt u de educatieve referenties die nodig zijn voor een mooie carrière in de horeca door middel van deze gespecialiseerde programma aangeboden door de universiteit International School of Hospitality and Tourism Management verdienen.

Studenten het invullen van de eisen voor de Bachelor of Arts in de Individuele Studies mate nodig zal zijn om vaardigheid aan te tonen in een aantal vakgebieden en de bijbehorende vaardigheden. Zij omvatten het volgende:

  • Het gebruik van de fundamentele intellectuele en kritisch denken vaardigheden, in het bijzonder om effectief zowel mondeling als schriftelijk communiceren; wiskundige redenering te gebruiken; en de aard, technieken en de grenzen van de geesteswetenschappen, natuurlijke of natuurwetenschappen en de maatschappij- en gedragswetenschappen te begrijpen.
  • Het vermogen om te leren en toe te passen leren om de afgestudeerde carrière en levenservaring, die het vermogen om problemen te definiëren; tot informatiebronnen zoals bibliotheken, online research tools en computers te gebruiken; en te analyseren, synthetiseren en integreren van kennis, vooruitzichten en technieken.
  • Het vermogen om te worden klantgericht, analytisch en onafhankelijk.
  • Een goed begrip van de historische en mondiale context van de gebeurtenissen en prestaties in de tijd als behandeld in vakken als geschiedenis, de kunsten en de geesteswetenschappen.
  • Beheersing van een aanzienlijke hoeveelheid kennis op een vakgebied of een groep van verwante onderwerpen.

Fairleigh Dickinson University's BA in Individualized Studies (BAIS) biedt een verscheidenheid aan manieren om de eisen universiteit ontmoeten voor een bachelordiploma gegrond in de alfawetenschappen. Naast het invullen van een traditionele vier jaar durende programma, de BAIS Hospitality Tourism Management programma is ook ideaal voor de student die een verscheidenheid aan traditionele werk natuurlijk afgerond over een periode van jaren in een aantal instellingen en een geschiedenis van het werk en het leven ervaringen brengt dat kan worden gelijkgesteld met credit-dragende cursussen.

Fairleigh Dickinson University's BA in Individuele Studies diploma vereist een afronding van 120 studiepunten. Door Pathway's met partner hogescholen en overdracht kredietmogelijkheden, ons programma kun je je bachelor sneller te verdienen dan je ooit voor mogelijk had gehouden door het aanbieden van:

  • Kleine klassen gegeven door academici en professionals uit de industrie
  • Excursies en internationale studie ervaringen in het buitenland voor studenten die geïnteresseerd zijn
  • Royale overdracht krediet voorwaarden van eerder verdiende college credits afgestudeerden
  • Praktische werkervaring kansen
  • Weg kansen in Masters FDU Vancouver in Hospitality Management Degree
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As a leading innovator in global education, Fairleigh Dickinson University seeks new ways to offer its unique learning opportunities to students worldwide. The University's newest campus opened in 200 ... Lees meer

As a leading innovator in global education, Fairleigh Dickinson University seeks new ways to offer its unique learning opportunities to students worldwide. The University's newest campus opened in 2007 in Vancouver, British Columbia Lees Minder