Bancaire praktijken en beheer

The Manchester College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bancaire praktijken en beheer

The Manchester College

Wat is de Banking Practice and Management cursus over?

De BSc (Hons) in Banking Practice and Management is gekoppeld aan de jarenlange ervaring in het bezit van mitsen University College in de opvoeding banking professionals en onze kennis van het bankwezen en de financiële dienstverlening. Het programma omvat de essentiële kennis die nodig is voor een succesvolle carrière in de bancaire en financiële diensten management.

Het weerspiegelt wat werkgevers vertellen ons dat ze op zoek zijn naar potentiële rekruten. In het eerste jaar zul je je kennis van de werking van het bankwezen en de financiële sector die de organisatorische en financiële markten standpunten ontwikkelen. U zult aarding in essentiële begrippen van het risico dat de financiële besluitvorming te onderbouwen op elk niveau en de waardering van de verschillende klantgroepen en hun financiële behoeften te krijgen.

Jaar 2 bouwt uw begrip van de commerciële omgeving banken opereren in de beginselen van het beheer en de effectiviteit van de organisatie. Er is een mogelijkheid om specialistische kennis op te bouwen in de detailhandel of zakelijke financiële diensten of om een ​​stage te ondernemen binnen de industrie.

Jaar 3 richt zich op het ontwikkelen en verankeren van kern strategische concepten, het verbeteren van de besluitvorming vermogen en de groei van de gedetailleerde kennis van de industrie, dat is essentieel voor een succesvolle management carrière in de bancaire en financiële diensten. Tijdens de cursus krijgt u de gelegenheid om kennis te maken hebben, en de interactie met de financiële dienstverlening werkgevers door middel van bezoeken, industrie sprekers en praktische workshop activiteiten.

De BSc (Hons) in Banking Practice and Management wordt bestudeerd door middel van een reeks van de kern, de verplichte en optionele modules, om u essentieel inzicht in de sector als geheel en de mogelijkheid om je te leren aanpassen aan onderwerpen en je carrière ambities geven. Elke module wordt gegeven door een verscheidenheid van hoor-en werkcolleges door onze docenten. Gedurende het programma, zal senior-industrie beoefenaars gastcolleges en seminars te geven en inzicht geven over de laatste ontwikkelingen in de branche.

De cursus wordt beoordeeld door middel van een aantal taken, meestal maximaal 3 per module en gepland over het hele in het jaar. Taken worden gebaseerd op industrie's en praktisch in veel van de modules. Ontwikkeling, zelfreflectie, het bewustzijn en de evaluatie van de eigen vaardigheden zijn ingebouwd in taken die u in staat stellen om na te denken en verder te ontwikkelen. Assessments ook elementen van het zelf en de peer group assessments.

Een scala aan hulpmiddelen te worden gebruikt met inbegrip van schriftelijke en multiple-choice examens; cursussen in de vorm van schriftelijke evaluaties, rapporten en projecten, case studies en zakelijke voorstellen; en, in het laatste jaar, proefschrift.

Geavanceerde Leren op de werkplek

Voor deze module student prestaties, zoals aangetoond in hun laatste reflectieverslag, zullen worden getoetst aan de module leerresultaten en de beoordelingscriteria gepubliceerd in het WBL richtlijnen

Voorbeelden van definitieve aanslagen zijn onder meer:

  • Rollenspel interviewen en taxaties - Werken op basis van onderzoek op een gekozen onderwerp, zoals Cost analyse van een onderneming - Academische zaken rapporteert aan de financiële prestaties van een organisatie te onderzoeken - Zakelijke presentaties waaronder Business voorstellen en ratio-analyse waarin de prestaties - Financiële analyse en interpretatie , bouw en evaluatie van de jaarrekening - Zakelijke bijeenkomsten en discussies over financiële kwesties - Essay's, zoals het vergelijken en contrasteren managementfilosofieën - Portfolio ontwikkeling van praktische vaardigheden ontwikkeld in het werk rollen beoordelen - Persoonlijk Ontwikkelingsplan identificatiebestand ontwikkeling en gebieden vaardigheden te verbeteren - Verbal discussie en evaluatie zoals uw reactie op diepe bevraging rond een onderwerp - Schriftelijk examen - Computer gebaseerde tests waaronder Interpretatie van financiële informatie spread-sheet - Research bv Gedetailleerde analyse van de komende financiële wetgeving of tijdschriften
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Manchester, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates