Bas hospitality management

The Seattle Colleges

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bas hospitality management

The Seattle Colleges

De mogelijkheid om een ​​gastvrije omgeving te creëren is essentieel voor zowat elke industrie en de horeca zelf biedt uitgebreide mogelijkheden voor u om een ​​succesvolle interacties en ervaringen te verwelkomen, waar je carrière neemt je mee.

zuiden Bachelor of Applied Science (BAS) in Hospitality Management zal u voorzien van de kennis, vaardigheden en tools waarmee u uw associate degree in Accounting, Business Information Technology, koken, of andere verwante studiegebieden benutten. Beheer-level posities in de horeca nodig professionaliteit in niet alleen management, maar marketing, operations, juridische kwesties, en human resources. inbegrip van het toerisme, hotel operaties, restaurant management, catering, cruise schip operaties, casino operaties, en reizen - u zult bereid zijn om posities in te voeren in alle facetten van het veld gastvrijheid rond de wereld.

De Hospitality Management BAS graad opent deuren voor u in snel groeiende sectoren, zoals het groeiende aantal begeleid en zelfstandig wonen, bestemming spa's en resorts, corporate hospitality, en de productie evenement. Dus, van harte welkom in Zuid-en Hospitality Management - of u bent gewoon op je carrière begonnen of al, zal onze BAS u helpen naar het volgende level!

De Hospitality Management BAS graad opent deuren voor u in snel groeiende sectoren, zoals het groeiende aantal begeleid en zelfstandig wonen, bestemming spa's en resorts, corporate hospitality, en de productie evenement.

Dus, van harte welkom in Zuid-en Hospitality Management - of u bent gewoon op je carrière begonnen of al, zal onze BAS u helpen naar het volgende level!

De doelstellingen van de HMG BAS zijn:

  1. wegversperringen voorkomen van studenten met technische medewerker van toegepaste wetenschap overdracht graden (AAS-T) van het gebruik van deze kredieten tot een bachelor's degree te voltooien verwijderen;
  2. Verhoog de mogelijkheden voor studenten en de gevestigde horeca werknemers in Zuid-Seattle College (South) parkeerterrein aan verantwoordelijkheden van het management-niveau te bereiken en verdien hogere levenslang lonen door middel van baccalaureaat-level opleiding en onderwijs;
  3. Serveer zeer diverse bevolking van de regio, voortbouwend op Zuiden bewezen succes in het aanbieden van een uitstekende onderwijs en economische kansen aan studenten van kleur, Engels als Tweede Taal / Engels Taal Learner (ESL / ELL) studenten en studenten die voor het eerst in hun familie naar de universiteit bij te wonen ;
  4. Adres aanzienlijke onvervulde vraag vanuit de industrie naar geschoolde en diverse hospitality management personeel in de Seattle-King County grootstedelijk gebied en in de staat Washington;
  5. Bijdragen aan het bereiken van de staat het hoger onderwijs en regionale doelen economische ontwikkeling in een van de leidende sectoren high-groei van Washington.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Seattle, District of Columbia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan