Basic licentie in juridische wetenschappen

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Basic licentie in juridische wetenschappen

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)

De basis-licentie in de juridische wetenschappen is een diploma dat de lange loop van de studie en aan nationale en internationale mededingingsrecht (notaris, bar ...) voorbereidt. Tijdens licentiaat in de rechten, kunnen studenten voor te bereiden om een ​​semester door te brengen in een internationale partner universiteiten in Frankrijk en Duitsland.

De basis-licentie in de juridische wetenschappen is een diploma afgegeven na een training 3 jaar na afstuderen met basismodules, interdisciplinaire en specialiteit. De cursussen zijn verdeeld over zes semesters. De Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de ITU geeft de mogelijkheid voor studenten om een ​​semester of een jaar uit te voeren in een van de universiteiten van Tunis International University partners en vertrouwd te maken met de Franse of Duitse recht, en streven naar een double degree .

De basislicentie diploma van Tunis International Private School is geaccrediteerd door het ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek, en erkende in Tunesië en in het buitenland via het netwerk van partneruniversiteiten. Het geeft de mogelijkheid om professionele of Master of Research na te streven bij de ITU of een Tunesische universiteit, Frans, Duits en wereldwijd ...

Public Law License

publiekrecht

De fundamentele Degree in Public Law voorziet in de beginselen van de rechtsstaat in het algemeen en het publiekrecht. Deze juridische training krijgt u toegang tot de openbare dienst en zetten hun studies in Master en / of onderzoek.

De fundamentele Degree in Public Law heeft tot doel studenten een basiskennis van het recht te geven in het algemeen en in het bijzonder in Public Law: Staatsrecht, Bestuursrecht en bestuurlijke instellingen ... Het geeft toegang tot de publieke sector via de toelatingsexamens tot de ambtenarij toelatingsexamen aan de Nationale School of Administration .... en opent internationale mogelijkheden met partneruniversiteiten, voornamelijk in Frankrijk en Duitsland.

graad in privaatrecht

publiekrecht

De basis graad in Privaatrecht voorziet in de beginselen van de rechtsstaat in het algemeen en van het privaatrecht. Deze juridische training kunt u de nationale wedstrijden voor te bereiden (notaris, inspectie ...), de toegang tot werk en studies in Master en / of onderzoek voort te zetten.

De afgestudeerde van deze fundamentele vergunning moet de basisprincipes van het privaatrecht te beheersen; contractenrecht, corporate, arbeid ..., maar je moet ook leren om te analyseren en het verwerven van "juridische reflex". Dit diploma cursus in het privaatrecht biedt praktische case uit de jurisprudentie en de Tunesische en internationale doctrines, maakt hands-on leren door middel van partnerships met gerenommeerde bedrijven en opent internationale mogelijkheden met partneruniversiteiten, voornamelijk in Frankrijk en Duitsland.

Met de licentie, kun je je specialiseren met een Master in Business Law en bedrijven, of naar een andere specialiteit aan een dubbele bekwaamheid in het openbaar bestuur, journalistiek, human resource management hebben ... Je kunt ook de nationale notariële competitie, arbeidsinspecteurs ... of werken direct in de instellingen Legal.

Deze school biedt programma's in:
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Tunesië - Tunis, Tunis
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Tunesië - Tunis, Tunis
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan