Bb in toegepaste kindertijdstudies

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bb in toegepaste kindertijdstudies

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Begin van studies

  • Het programma begint elk winter semester.
  • Aanvragers met buitenlandse certificaten verzoeken u tot 31 mei via uni-assist eV.

Programma doelstellingen

De opleiding verloopt de student met een fundamentele sociale wetenschappen kwalificatie. Het stelt de student in staat om in direct contact te komen met kinderen en hun families, alsmede in relevante ondersteunende instellingen binnen de sectoren onderwijs, sociale en gezondheidszorg of bijbehorende plannen op gemeentelijk, regionaal of federaal niveau. Studenten die de opleiding hebben afgerond, zijn ook in een uitstekende positie om de behoeften en verlangens van kinderen aan de relevante politieke autoriteiten te vertegenwoordigen.

Opleiding inhoud

De diploma in Applied Childhood Studies is een programma met een sociale wetenschappen oriëntatie. Als een interdisciplinair vakgebied omvat kinderstudie kennis en begrip van alle disciplines en onderwerpen die relevant zijn voor het werken met en namens kinderen en jongeren. Naast (sociaal) pedagogiek en psychologie, omvatten deze in het bijzonder sociologie (kindertijd), gezondheidswetenschappen / volksgezondheid en politieke wetenschappen.

Stages

De cursus omvat een vier weken praktisch studieproject aan het einde van het tweede semester en een praktisch stage in het vijfde semester. Dit praktische semester heeft de vorm van 20 weken fulltime werk in een instelling die relevant is voor de studie en kan ook in het buitenland worden afgerond.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits
Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - Maagdenburg, Saksen-Anhalt
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates