Bba in global hospitality management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BBA in Global Hospitality Management

Kies uit onze campussen in Zwitserland, Spanje en de VS en studeer in het buitenland via ons wereldwijde netwerk. Vanaf september 2018.

De 3,5-jarige Bachelor in Global Hospitality Management is uniek. Het zal u helpen om deel te nemen aan de wereld van gastvrijheid als leiders en managers met een wereldwijde blik en een innovatieve benadering van het bedrijfsleven.

3 CAMPUSSEN, 3 PROGRAMMA'S

Les Roches BBA in Global Hospitality Management wordt aangeboden op drie campussen: Zwitserland, Spanje en de Verenigde Staten. Elke campus biedt een unieke leerervaring met de voordelen van een Zwitsers, eersteklas onderwijs op het gebied van gastvrijheid.

SPECIALISATIES VOOR BBA IN GLOBAL HOSPITALITY MANAGEMENT

Voeg een concurrentievoordeel toe aan uw professionele profiel met een specialisatie. Elke campus heeft een reeks cursussen die u in staat stellen om specialistische kennis op te bouwen in een onderwerp dat past bij uw voorkeuren voor het loopbaantraject. Van ondernemerschap tot evenementenbeheer en marketing, u vindt het programma dat bij u past.

STAGES VOOR BBA IN GLOBAL HOSPITALITY MANAGEMENT

Als onderdeel van je BBA-programma word je bijna overal ter wereld ondergedompeld in echte zakelijke omgevingen. Er zijn twee professionele stages in je curriculum ingebouwd, die plaatsvinden in Semesters 2 en 5.

Professionele stages bieden je de mogelijkheid om de vaardigheden en kennis die je opdoet in de opleiding in praktijk te brengen. Ze bieden ook waardevolle ervaring om uw bedrijfsnetwerken uit te breiden, uw cv te verbeteren en uw zelfvertrouwen te vergroten als leider op de werkplek.

LEREN AANPAK

De praktijkervaring is een onmisbaar onderdeel van je opleiding bij Les Roches. Of je nu je hotelmanagement diploma in Zwitserland, Spanje of de VS voltooit, je zult essentiële vaardigheden en competenties ontwikkelen door middel van ervaringsleren.

loopbaanbegeleiding

Afgestudeerden van Les Roches gaan over de hele wereld spannende en bevredigende carrières op. Dit is niet alleen vanwege de uitstekende cv's en professionele ervaring die ze hebben, maar ook vanwege de toegewijde hulp van counselors van het team Carrièreontwikkeling en Plaatsing van de sector.

Het Carrière-team helpt je naadloos over te stappen van een bacheloropleiding in hospitality naar een hospitality-carrière. Onze counselors organiseren voor de beste horecamerken om te werven op de campus, en ze bieden ondersteuning - van cv creatie tot mentoring door middel van het interviewproces en carrière-visualisatie.

Laatst bijgewerkt op nov 2017

Over de school

Les Roches is a co-educational hospitality management school offering higher education programs that is accredited by the Commission on Institutes of Higher Education (CIHE) of the New England Associa ... Lees meer

Les Roches is a co-educational hospitality management school offering higher education programs that is accredited by the Commission on Institutes of Higher Education (CIHE) of the New England Association of Schools and Colleges. Lees Minder