Lees de Officiële Beschrijving

BCom in Industrial Psychology

* Raadpleeg de facultaire onderwijs- en examenregeling voor het reglement van Access behorende dit programma http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Met een BCom in Industrial Psychology kun je een carrière als Specialist HR-professionals omgaan met de problemen of uitdagingen die voortvloeien uit relatie werknemers met het werk van milieu

Toelatingseisen

  • Minimum APS: 26
  • Engels: 4 (50% +)
  • Wiskunde: 4 (50% +)
  • Wiskundige geletterdheid: Not Accepted

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

BCom Hons in Industrial Psychology

Het doel van de opleiding is om de toegepaste bevoegdheid van de student in het analyseren, interpreteren en begrijpen van industriële psychologie principes en methodes te ontwikkelen. Het ontwikkelt zich verder van de intellectuele, onderzoek en professionele vaardigheden van de student. De kwalificatie bereidt studenten om een ​​zinvolle bijdrage te leveren aan human resource acquisitie, het gebruik en de ontwikkeling van interventies organisaties. Een industriële psychologie Honours afgestudeerde in staat zal zijn om een ​​aanvraag voor post-Honours opleidings- en stageprogramma's in psychometrie. Voltooiing van een dergelijke stage zal hen in staat stellen om te registreren als psychometrie bij de Professional College voor Psychologie van de Health Professions Council van Zuid-Afrika (HPCSA).

Toelatingseisen

Een potentiële student moet in het bezit zijn van een aanvaardbare Baccalaureus Degree kwalificatie op NQF niveau 6 met Industrial Psychology als een belangrijk onderwerp (dwz Industrial Psychology 1, 2 en 3), of het equivalent daarvan. Een gemiddelde van 65% zal een potentiële student toe te passen voor het Honours cursus. Blootstelling aan een formeel onderzoek module op Hbo-niveau is essentieel. Blootstelling aan een formele module (s) in Human Resource Management en / of psychologie en / of Business Management zal een aanbeveling. Studentnummer beperkingen vereisen een selectieproces.

Duur van programma

Full-time: 1 jaar / Part-time: 2 jaar

Contactgegevens

Naam: Ms J Sitemele / Tel: +27 (0) 11 559 2185 / E-mail: joycesi@uj.ac.za

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 135 andere vakken van University of Johannesburg »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Feb. 2020