Lees de Officiële Beschrijving

BCom in Logistiek Management

Met een BCom in Logistiek Management kunt u een carrière als logistiek manager, consultant, Production Manager hebben.

Toelatingseisen

  • Minimum APS: 26
  • Engels: 4 (50% +)
  • Wiskunde: 4 (50% +)
  • Wiskundige geletterdheid: Not Accepted

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

BCom Hons in Logistics Management

Dit programma richt zich op de belangrijkste aspecten van logistiek management, logistiek beslissingsondersteunende systemen, supply chain management en business resource planning-systemen. Studenten hebben ook een keuze van de modules om te studeren, alsmede kwantitatieve logistiek en projectmanagement. Studenten zijn verplicht om onderzoeksmethodologie te nemen om hen te helpen bij het uitvoeren van onderzoek voor de opdrachten die in elk onderwerp. Industrie adviesraden zorgen voor de relevantie van het onderwerp. Studenten die deze opleiding hebben afgerond zijn vaak werkzaam in de particuliere sector, rederijen, expeditie en clearing agenten, de productie, retail en groothandel sectoren van de economie, evenals in de import en export.

Toelatingseisen

toegang student zal aan de student die in het bezit is van een baccalaureus kwalificatie op NQF niveau 7, dat Logistics als een belangrijke opgenomen worden verstrekt. Een afgestudeerde student van een andere universiteit moet aan bepaalde voorwaarden voldoen voordat zij op NQF niveau 7 wordt toegelaten tot de BCom Hons (Logistiek Management). Houd er rekening mee dat alle Honours applicaties zijn onderworpen aan screening. Aanvragers zullen worden geadviseerd als ze zijn geaccepteerd.

De volgende minimale toelatingseisen gelden voor BCom Honours (Logistiek Management): (a) BCom (Logistiek Management) programma's, of (B) BTech (Logistiek Management) opleiding, OR (c) alle andere BCom met een major met vergelijkbare inhoud, en voor zover nodig, aangevuld met een toelatingsexamen, (d) Houd er rekening mee dat de academische prestaties in het verleden kwalificaties in overweging en (e) voldoende Engels taalvaardigheid zal worden genomen.

Duur van programma

Full-time: 1 jaar / Part-time: 2 jaar

Contactgegevens

Naam: Mevrouw A Kasoojee / Tel: +27 (0) 11 559 2464 / adeelak@uj.ac.za

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 135 andere vakken van University of Johannesburg »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Feb. 2020