Read the Official Description

BCom in Marketing Management

Met een BCom in Marketing Management kunt u een carrière in de reclame, Brand Management, Customer Relationship Management, Marketing Manager, Marketing Researcher, Customer Services, Marketing Consulting, Media Planning, Sales Manager hebben.

Toelatingseisen

  • Minimum APS: 26
  • Engels: 4 (50% +)
  • Wiskunde: 4 (50% +)
  • Wiskundige geletterdheid: Not Accepted

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

BCom Hons in Marketing Management

De student moet toegepaste competenties in de mastering, analyse, interpretatie en toepassing van de beginselen van marketing management te ontwikkelen ter voorbereiding op een carrière in het veld markeren, evenals een basis voor verdere leren te bieden. Studenten moeten in staat zijn om na te denken over bestuurlijke beslissingen en toepassingen om het effect ervan in de holistische context van het management in de praktijk te evalueren. De kwalificatie stelt studenten in staat om de marketing gebied in het midden management posities, zoals brand managers, marktonderzoekers, client- en account managers, relatie managers, onderzoekers en marketing consultants in te voeren.

Toelatingseisen

Access zal op NQF niveau 7 genereren 360 credits met Marketing Management en Business Management majors aan studenten in het bezit zijn van een BCom kwalificatie worden verstrekt. Een student moet een minimum van 60% in zijn / haar majors hebben bereikt bij NQF niveau 7. Studenten die een BCom kwalificatie, maar die geen 32 studiepunten in Marketing Management aan NQF niveau 7, moet eerst het niveau 7 undergraduate modules in Marketing Management te voltooien en door te geven met een eindcijfer van ten minste 65%.

Een student die een BA (Marketing Communicatie) Mate met Marketing Management en Marketing Communicatie als een belangrijke moet de volgende modules voordat ze kunnen worden aanvaard in de Honours programma te voltooien verkregen: Economie 1A, 1B, Accounting A, B, Analytische technieken A, B , Business management 2A, 2B en Business management 3A, 3B.

Duur van programma

Full-time: 1 jaar (studenten zich inschrijven voor ten minste vier theoretische modules per semester per jaar) / Part-time: 2 jaar (Part-time studenten zich inschrijven voor twee theoretische modules per semester)

Contactgegevens

Naam: Ms I Lubbe / Tel: +27 (0) 11 559 2911 / E-mail: isoldel@uj.ac.za

Program taught in:
Engels

See 135 more programs offered by University of Johannesburg »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Feb. 2020
Application deadline

Feb. 2020

Location
Application deadline
Einddatum