Lees de Officiële Beschrijving

Het doel van deze opleiding is om de toegepaste bevoegdheid van de student te ontwikkelen op een gevorderd niveau in de, analyse, interpretatie en toepassing van economische principes en methodes.

Dit programma bereidt studenten te reflecteren op hun eigen economische en technologische toepassingen om het effect ervan in de holistische context der Economische Wetenschappen en Econometrie beoordelen. Ten slotte zal het hen voor te bereiden op verdere studie in Economie en Econometrie als wetenschap.

Toelatingseisen: Een potentiële student moet in het bezit zijn van een bachelor's degree, met een gemiddelde van 65% voor Economie 3 (New NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6) en een gemiddelde van 65% voor zowel Econometrics 3 (New NQF niveau 7 / OldNQF niveau 6) of Wiskunde 3 (New NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6) of Statistiek 3 (New NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6), moet worden beschouwd voor de toegang tot het Honours programma.

Een potentiële student in het bezit van een bachelor's degree in Economics met een gemiddelde van 60-64% voor Econometrics 3 (New NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6) en het gemiddelde van 65% voor Economie 3 (New NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6), het verkrijgen van voorwaardelijke toelating tot het honoursprogramma, en moet met succes een entree module in de wiskunde te voltooien vóór de inschrijving.

Studenten die een Brugprogramma in de economie hebben afgerond zijn niet toegestaan ​​te articuleren in het honours programma.

Contact details: Dr Josine Uwilingiye / 011 559 2531 / juwilingiye@uj.ac.za

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 135 andere vakken van University of Johannesburg »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Feb. 2020