Lees de Officiële Beschrijving

Het doel van deze kwalificatie is de toegepaste bevoegdheid van de student te ontwikkelen op een gevorderd niveau in de analyse, interpretatie en toepassing van economische principes en methodes. Dit programma bereidt studenten te reflecteren op hun eigen economische toepassingen om het effect ervan te evalueren in de holistische context van economie als een sociale wetenschap. Ten slotte zal het hen voor te bereiden op verdere studie in de economie als wetenschap.

Toelatingseisen: Een potentiële student moet in het bezit zijn van een bachelordiploma of een Advanced Diploma in de economie, met een gemiddelde van 65% voor Economie 3 (New NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6) en een gemiddelde van 65% voor zowel Econometrics 3 (New NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6) of Statistiek 3 (New NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6), moet worden beschouwd voor de toegang tot het Honours programma.

Een potentiële student in het bezit zijn van een bachelordiploma of een Advanced Diploma in de economie, met een gemiddelde van 60-64% voor Economie 3 (New NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6) en / of zonder Econometrics 3 (New NQF niveau 7 / oude NQF niveau 6) of Wiskunde 3 (New NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6) of Statistiek 3 (New NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6), het verkrijgen van voorwaardelijke toelating tot de Bachelor of Commerce Honours in de economie, en moet met succes te voltooien een ingang module in de wiskunde vóór de inschrijving. De afdeling vereist de voltooiing van een schakelprogramma moet de student niet voldoen aan de regels van de toegang met betrekking tot de specifieke vakkennis.

Het ministerie van Economie en Econometrie behoudt zich het recht voor om de toelatingseisen te veranderen.

Contact details: Dr Josine Uwilingiye / 011 559 2531 / juwilingiye@uj.ac.za

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 135 andere vakken van University of Johannesburg »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Feb. 2020