Read the Official Description

Het doel van dit programma is om studenten te voorzien van de nodige kennis om hooggeschoolde professionele werk te verrichten in de disciplines van management accounting en finance. Het programma bestaat uit een brede curriculum aan de postdoctorale student voor te bereiden op een breed scala van financieel gerelateerde specialiteiten. Het programma benadrukt de toepassing, analyse en evaluatie binnen elk thema gebied, alsmede de toepassing van de integriteit en ethiek in een professionele omgeving. Het beheersen van het curriculum zal bieden studenten met de vaardigheden om complexe management, financieel, prestaties en risico's principes synthetiseren om te rijden en waarde toevoegen aan de entiteiten die hen tewerkstellen. De succesvolle student zal een algemene financiële en zakelijke vooruitzichten die hen zal voorzien van een competitief voordeel voor de werkgelegenheid te krijgen. Daarnaast wordt de student voorbereid op verdere studies op het gebied van de ontwikkeling van onderzoek en rapportage vaardigheden door middel van de voltooiing van een bewaakte onderzoeksproject op het gebied van financieel management.

Het programma is afgestemd op de competentiekader en curriculum eisen van het Chartered Institute of Management Accountants (CIMA). Studenten die de BCom Hons (Financial Management) te voltooien zal worden opgesteld aan de CIMA beroepskwalificatie examens die leiden tot een Associate Chartered Management Accountant (ACMA) de aanwijzing te schrijven.

Het programma is gericht op het voorbereiden van studenten voor een beroepskwalificatie met het Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).

Toelatingseisen: Een potentiële student dient in het bezit van een Bachelor of Commerce kwalificatie en moet een eindcijfer van ten minste 65% behaald te hebben voor zowel Accounting en Financieel Management (Financiën, maar ook kosten en Management Accounting) beoordeeld op een nieuwe NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6. Studenten verder worden onderworpen aan een selectieprocedure zoals ingesteld en de afdeling toegepast. Studenten mogen maximaal registratie periode van twee jaar. Het programma wordt niet aangeboden als een beperkt contact of een programma voor afstandsonderwijs.

Contact details: De heer Ricky Van Der Watt / 011 559 4106 / rickyvdw@uj.ac.za

Program taught in:
Engels

See 135 more programs offered by University of Johannesburg »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
1 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Feb. 2020
Application deadline

Feb. 2020

Location
Application deadline
Einddatum