Bcom hons in transporteconomie

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bcom hons in transporteconomie

University of Johannesburg

Het programma heeft twee kernvakken: transportplanning en vervoersbeleid. Deze onderwerpen, samen met een scala aan module keuzes, evenals logistiek management zijn gericht op het uitrusten van studenten met de nodige kennis en vaardigheden om een ​​zinvolle bijdrage leveren op het gebied van transport management te maken. Studenten zijn verplicht om onderzoeksmethodologie te nemen om hen te helpen bij het uitvoeren van onderzoek voor de opdrachten die in elk onderwerp. Industrie adviesraden zorgen voor de relevantie van het onderwerp. Studenten die deze opleiding hebben afgerond zijn vaak werkzaam bij de overheid, parastatale, de private en publieke sector exploitanten van vervoersdiensten, alsmede het begin van hun eigen bedrijf.

Toelatingseisen

toegang student zal aan de student die in het bezit is van een baccalaureus kwalificatie op NQF niveau 7, dat een relevant onderwerp als een belangrijke opgenomen worden verstrekt. BTech studenten moeten een laatste jaar gemiddeld 65% en BCom studenten een definitieve gemiddelde van 60%, en met logistiek als een belangrijke hebben.

Houd er rekening mee dat alle Honours programma's zijn onderworpen aan een screening proces. Aanvragers zullen worden geadviseerd als ze zijn geaccepteerd.

Contactgegevens

Naam: Mevrouw A Kasoojee
Tel: +27 (0) 11 559 2464 / adeelak@uj.ac.za

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan