Read the Official Description

Het programma heeft twee kernvakken: transportplanning en vervoersbeleid. Deze onderwerpen, samen met een scala aan module keuzes, evenals logistiek management zijn gericht op het uitrusten van studenten met de nodige kennis en vaardigheden om een ​​zinvolle bijdrage leveren op het gebied van transport management te maken. Studenten zijn verplicht om onderzoeksmethodologie te nemen om hen te helpen bij het uitvoeren van onderzoek voor de opdrachten die in elk onderwerp. Industrie adviesraden zorgen voor de relevantie van het onderwerp. Studenten die deze opleiding hebben afgerond zijn vaak werkzaam bij de overheid, parastatale, de private en publieke sector exploitanten van vervoersdiensten, alsmede het begin van hun eigen bedrijf.

Toelatingseisen

toegang student zal aan de student die in het bezit is van een baccalaureus kwalificatie op NQF niveau 7, dat een relevant onderwerp als een belangrijke opgenomen worden verstrekt. BTech studenten moeten een laatste jaar gemiddeld 65% en BCom studenten een definitieve gemiddelde van 60%, en met logistiek als een belangrijke hebben.

Houd er rekening mee dat alle Honours programma's zijn onderworpen aan een screening proces. Aanvragers zullen worden geadviseerd als ze zijn geaccepteerd.

Contactgegevens

Naam: Mevrouw A Kasoojee
Tel: +27 (0) 11 559 2464 / adeelak@uj.ac.za

Program taught in:
Engels

See 135 more programs offered by University of Johannesburg »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
1 - 2 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Feb. 2020
Application deadline

Feb. 2020

Location
Application deadline
Einddatum