Lees de Officiële Beschrijving

Het primaire doel van de BCom Hons (Treasury Management) is de kennis van het vakgebied van de corporate treasury waardering en het beheer van de student te ontwikkelen. Het programma bestaat uit een gerichte curriculum van de student voor te bereiden op een carrière in corporate treasury management. Het curriculum bestaat uit acht onderwerp gebieden, variërend van kwantitatieve analyse van investeringen, liquiditeitenbeheer van risicomanagement en financiële engineering. Het beheersen van het curriculum zullen de studenten met de mogelijkheid om complexe principes treasury management synthetiseren en financiële instrumenten toe te passen op een professionele manier. Fundamentele kennis van de wereldwijde investeringen en treasury beginselen worden opgedaan waardoor de kwalificatie student om te werken in de huidige wereld van professionele corporate treasury management. Het programma benadrukt deskundigheid, integriteit, en de toepassing van de ethiek in een professionele omgeving.

De succesvolle student zal een wereldwijde corporate treasury management perspectief en een diepgaand inzicht in de wereldwijde markt die hen zal voorzien van een competitief voordeel voor de werkgelegenheid te krijgen.

Toelatingseisen: Een passende bachelor's degree met een minimale gemiddelde van 65%, verkregen in het laatste jaar modules.

Contact details: De heer Niël Oberholzer / 011 559 3483 / dfiminfo@uj.ac.za

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 135 andere vakken van University of Johannesburg »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
1 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Feb. 2020