Bcom hons in vastgoed evaluatie en het beheer

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bcom hons in vastgoed evaluatie en het beheer

University of Johannesburg

Het doel van dit programma is om de kennis en begrip van leerlingen te versterken in de disciplines van de taxatie van onroerend goed en het management. Het programma bestaat uit een brede curriculum aan de postdoctorale studenten voor te bereiden op een breed scala van vastgoedgerelateerde specialiteiten. Het curriculum omvat onderwerp gebieden, variërend van taxatie van onroerend goed en onroerend goed recht, vastgoedfinanciering en het beheer van onroerend goed.

Het programma benadrukt de toepassing, analyse en evaluatie binnen elk thema gebied, alsmede de toepassing van de integriteit en ethiek in een professionele omgeving. Het beheersen van het curriculum zal bieden studenten met de vaardigheden om complexe taxatie, management, financiële en juridische principes te combineren om waarde toe te voegen aan de entiteiten die hen in dienst. De succesvolle student zal een algemene taxatie van onroerend goed en property management perspectief dat hen zal voorzien van een competitief voordeel voor de werkgelegenheid en voor te bereiden voor verdere studies op dit gebied te krijgen.

Toelatingseisen: Een potentiële student dient in het bezit van een Bachelor of Commerce (Finance) of een andere relevante opleiding beoordeeld op New NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6. Het departement kan de voltooiing van een schakelprogramma moeten de studenten niet voldoen aan de regels van de toegang van het specifieke vakkennis in Property Valuation and Management vereisen. Final toelatingseisen zal van tijd tot tijd door de afdeling worden ingesteld.

Contact details: De heer André Kruger / 011 559 2260 / akruger@uj.ac.za

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan