Lees de Officiële Beschrijving

Het doel van dit programma is om de kennis van het vakgebied van de investeringen waardering en portfolio management van de student te versterken. Het programma bestaat uit een brede curriculum om de student voor te bereiden op een breed scala van investeringen specialiteiten. Het curriculum bestaat uit acht onderwerp gebieden, variërend van beleggingen in aandelen, rentedragende investering om portfolio management en pensioen financiën. Het beheersen van het curriculum zullen de studenten te voorzien van de mogelijkheid om complexe investeringen principes synthetiseren en financiële instrumenten toe te passen op een professionele manier. Fundamentele kennis van de wereldwijde investeringen beginselen worden opgedaan waardoor de kwalificatie student om te werken in de huidige wereld van de professionele investeren. Het programma benadrukt deskundigheid, integriteit, en de toepassing van de ethiek in een professionele omgeving.

De succesvolle student zal een wereldwijde investering perspectief en een diepgaand inzicht in de wereldwijde markt die hen zal voorzien van een competitief voordeel voor de werkgelegenheid te krijgen.

Toelatingseisen: Een potentiële student moet in het bezit zijn van een bachelordiploma en moeten de nodige kennis van de Investment Management (New NQF niveau 7 / Old NQF niveau 6) te hebben. Het departement kan de voltooiing van een schakelprogramma moeten de studenten niet voldoen aan de regels van de toegang van het specifieke vakkennis in Investment Management vereisen. Final toelatingseisen zal van tijd tot tijd door de afdeling worden ingesteld.

Voor aanvang van het honours programma zullen de studenten worden verplicht om een ​​statistiek en wiskunde workshop voltooien. Aanwezigheid is verplicht geacht, maar is niet een vereiste of voorwaarde voor acceptatie en de voltooiing van het honoursprogramma. Studenten zullen ook worden verplicht om de verplichte bibliotheek onderzoek opleiding die zal worden geregeld en geleverd door bibliotheekdiensten te wonen.

Contact details: De heer Niël Oberholzer / 011 559 3483 / dfiminfo@uj.ac.za

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 135 andere vakken van University of Johannesburg »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Feb. 2020