Bedrijf (Edexcel)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Zakelijk (Edexcel)

Dit programma is bedoeld voor studenten die een internationaal erkende graad in het bedrijfsleven met betaalbare collegegeld. Studenten kunnen kiezen zich te specialiseren in het management of accounting paden.
Dit programma is een samenwerking met Edexcel, een toonaangevende gunningsorgaan in het Verenigd Koninkrijk. Edexcel is bekend om zijn beroepsonderwijs, undergraduate en postgraduate programma's, alsmede het verschaffen van examens voor meer dan 25.000 scholen, hogescholen en universiteiten in 100 landen wereldwijd. Elk jaar meer dan 300.000 studenten in het programma van Edexcel.

CURRICULUM


Ontworpen om de werkplek te voldoen, het programma combineert algemene kennis en vaardigheden die nodig zijn in het bedrijfsleven, waaronder het beheer, administratie, human resources, marketing, boekhouding en de wet, en de professionele vaardigheden met betrekking tot de specialisatie die studenten kiezen. Tegen het einde van het programma zullen de studenten in staat zijn om de Britse NVQ-normen te voldoen.

Het programma duurt 2 jaar.

Enkele voorbeelden van modules in het curriculum (Management route)

  • Aspecten van het contract en Nalatigheid voor Business
  • Werken met en Leading People
  • Het beheren van zakelijke activiteiten om resultaten te bereiken
  • Managing Communicatie, Kennis en informatie


Enkele voorbeelden van modules in het curriculum (Accounting route)

  • Management Accounting: Costing en budgettering
  • Financial Accounting en Reporting
  • Financial Systems en Auditing
  • belastingKWALIFICATIE


Afgestudeerden zijn verleend BTEC Higher National Diploma in Business (Management) of HND in Business (boekhouding).
HND is een van de UK's internationaal erkende graden. Afgestudeerden zijn daarom makkelijk om een ​​baan te vinden of blijven hoger in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Singapore, Maleisië en Hong Kong te bestuderen.

TOELATING


Er zijn 4 termen per jaar, inschrijving in oktober, januari, april en juli. Toelating is gebaseerd op de herziening van verzoekers 'high school transcripties en Engels vaardigheidsniveau. Aanvragers (zonder bewijs van het Engels taalvaardigheid) zijn verplicht om te zitten voor Engels instaptoets en neem cursussen Engels op NIIE als hun Engels lager is dan 4,5 IELTS (of gelijkwaardig).

CARRIÈRE


Carrièremogelijkheden voor afgestudeerden met HND in het bedrijfsleven zijn onbeperkt. Met vloeiend Engels vaardigheden, gedegen kennis van zaken, en praktische vaardigheden, zal afgestudeerden in staat zijn om te gaan werken als een beheerder of een assistent-directeur in welke sectoren.
Voor het beheer van de belangrijkste: bestuurlijke ambtenaren, human resources functionarissen, project officers, assistent-directeur, executive assistant, en officieren in de andere afdelingen, enz.
Boekhoudkundige major: financieel boekhouders, accountants, auditors, budget controllers en managers, investeringen en financieel manager en fiscalist, financial officers, kredietbank officieren, etc.

Studietraject


Lokale Top-up bachelor van Nguyen Tat Thanh University:

  • International Top-up bachelor van partners NIIE bij NIIE (Coventry Univeristy-1 jaar)
  • International Top-up bachelor in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Singapore (1 jaar)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to NTT Institute of International Education, or in short NIIE - a new model of international education here in Vietnam.At NIIE, we seek to provide students with a world class education that wi ... Lees meer

Welcome to NTT Institute of International Education, or in short NIIE - a new model of international education here in Vietnam.At NIIE, we seek to provide students with a world class education that will equip them with the skills, knowledge and personal attributes for a very successful future career. Lees Minder
Ho Chi Minh Stad , Gloucester + 1 Meer Minder