Bedrijf

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze bachelor in bedrijfskunde overbrugt de ervaring van het onderwijs en de zakelijke wereld met innovatieve en flexibele programma's die de nadruk leggen op ervaringsleren en de ondernemersgeest ontwikkelen. Onze afgestudeerden vertrekken met diepgaande kennis, praktische vaardigheden en een concurrentievoordeel om succesvol te zijn in elke zakelijke omgeving.

126775_hand-3190204__340.jpg

rawpixel / Pixabay

Een graad in zaken opent een wereld van kansen. Onze programma's en cursussen zullen je vaardigheden uitdagen, je horizon verbreden en je in staat stellen een breed scala aan vacatures, loopbaantrajecten en zelfs zelfstandig ondernemerschap te verkennen.

UPEI's Business Administration Curriculum is ontworpen om creativiteit aan te moedigen, potentieel te ontketenen en innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Het programma legt de nadruk op de ondernemersgeest waarmee afgestudeerden kansen in verschillende zakelijke contexten kunnen herkennen en hen de vaardigheden en kennis kunnen bieden die ze nodig hebben om ervan te profiteren.

Dit programma, aangevuld met een focus op ondernemerschap, biedt studenten alle vaardigheden, begeleiding, technologie en middelen die ze nodig hebben om snelgroeiende ondernemersbedrijven op te zetten en te leiden. Bovendien omvat het programma een coöperatief programma van de industrie waarmee ze een scala aan praktische vaardigheden kunnen ontwikkelen door klasstudies te combineren met praktijkervaring buiten de universitaire omgeving.

 • Duur: 4 jaar
 • Awarding University: University of Prince Edward Island (UPEI)
 • majors:
  • ondernemerschap
  • afzet
  • Financiën
  • Accounting
  • Organisatie Management
 • Carrièremogelijkheden als:
Laatst bijgewerkt op dec 2019

Over de school

The Universities of Canada in Egypt (UofCanada) as the first International Branch Campus (IBC) in the New Administrative Capital of Egypt, is hosting a consortium of Canadian Universities. As of today ... Lees meer

The Universities of Canada in Egypt (UofCanada) as the first International Branch Campus (IBC) in the New Administrative Capital of Egypt, is hosting a consortium of Canadian Universities. As of today, UofCanada is hosting the branch campus of the University of Prince Edward Island (UPEI) for specific undergraduate and graduate studies. Other Canadian universities will be joining us soon. Lees Minder