Read the Official Description

bedrijf

Sinds de oprichting in 1924, heeft de School of Business aan onze universiteit is gepleegd op het vormgeven van morgen zakelijke leiders. De business school heeft de gouden standaard van accreditatie in het bedrijfsleven het onderwijs, de Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business, voor zowel de school en haar boekhoudprogramma's. Met de focus op onderwijs en onderzoek, de School of Business brug tussen theorie en praktijk om te weten waar het bedrijfsleven gaat.

Bachelor of Science in Business Diploma-eisen

De School of Business biedt een Bachelor of Science in Business (BSB) met de majors in de boekhouding, bedrijfskunde, financiën, informatiesystemen, management en leiderschap, marketing en supply chain management. Elke grote bestaat uit de volgende onderdelen: algemene opleidingen, business Foundation Classes, internationale dimensie eis, grote cursussen en geavanceerde business keuzevakken. Diploma-eisen zijn onderhevig aan verandering. Het is de verantwoordelijkheid van de student op de hoogte blijven van de behoeften. Om de BS in het bedrijfsleven diploma ontvangen, moet een student het diploma-eisen van kracht op het moment dat hij of zij is toegelaten tot de school te voltooien.

Concentraties

Door het aanbieden van concentraties, bieden we studenten de gelegenheid om extra specialisatie te krijgen in belangrijke disciplines. Concentraties waarde toevoegen aan elk bedrijf grote en verbeteren van de studenten 'business intelligence.

  • Ondernemingsschap
  • Business Analyse
  • informatiesystemen
  • internationale bedrijfsleven
  • Human Resources Management
  • supply chain management
Program taught in:
Engels

See 95 more programs offered by International Accelerator »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019