Lees de Officiële Beschrijving

Verdien een graad in Business of Computer Science aan SWOSU

Het Department of Business and Computer Science biedt studenten professioneel onderwijs in het bedrijfsleven en de computerwetenschappen die persoonlijke ontwikkeling voor hun toekomstige loopbaan zullen vergemakkelijken.

Nu toepassen

Aangeboden graden

Associate Dean: Dr. Patsy Parker
580.774.3284

Voorzitter: Dr. Trisha Wald
580.774.3061

Programmadirecteur: Madeline Baugher
580.774.3122

De faculteit en het personeel van de afdeling streven naar het creëren en ondersteunen van een professionele houding en nauwe werkrelatie met studenten. Naast de nadruk die wordt gelegd op kwalitatief hoogstaand onderwijs in de klas, stimuleert de faculteit studenten om zich ethisch te gedragen en hun kennis buiten het klaslokaal te vergroten door deel te nemen aan actieve bedrijfs- of computerwetenschapsgerelateerde clubs op de campus.

De programma's van de afdeling zijn ontworpen om de omgeving van de vele kleine en middelgrote bedrijven in de regio te weerspiegelen. Tegelijkertijd worden grote organisaties en de betekenis van de internationale handelsomgeving van vandaag erkend.

Onze zakelijke programma's zijn geaccrediteerd door de International Accreditation Council for Business Education , evenals de Higher Learning Commission en hebben een kandidatuur voor Accreditatie Raad voor Business Schools en programma's accreditatie.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van Southwestern Oklahoma State University »

Laatst bijgewerkt op May 5, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019