Bedrijfsbeheer

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bedrijfsbeheer

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Met uitgebreide inhoud, dynamisch en gericht op de meest moderne praktijken van het management, de cursus ontwikkelt kritisch denken, ethische en maatschappelijk verantwoord. Daarnaast biedt studenten met ervaringen in reële situaties in het bedrijfsleven, het werken van hun ondernemerschap en vaardigheden die nodig zijn voor innovatieve acties.

De beheerder is afgestudeerd aan Newton is in staat om alle processen van een bedrijf te beheren in verschillende sectoren van de publieke, private en derde sector. De manager van het bedrijf bestaat in de besluitvorming en het beheer van de middelen om de doelstellingen op verschillende niveaus van een bedrijf te bereiken. Kan het algemeen, in het geval van strategisch management, of specifieke, in het geval van commercieel management, HR, financieel of marketing.

Prestatie

business consulting - Beheer van openbare bedrijven, private en derde sector organisaties - Agribusiness Beheer - People management, operations, financiën en marketing - Onderwijs Technologie Management - eigen bedrijfsvoering.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Price
Prijs
1,015 BRL
Maandelijks (2016-1)
Locations
Brazilië - Belo Horizonte, Minas Gerais
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates