Bedrijfsbeheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Met uitgebreide inhoud, dynamisch en gericht op de meest moderne praktijken van het management, de cursus ontwikkelt kritisch denken, ethische en maatschappelijk verantwoord. Daarnaast biedt studenten met ervaringen in reële situaties in het bedrijfsleven, het werken van hun ondernemerschap en vaardigheden die nodig zijn voor innovatieve acties.

De beheerder is afgestudeerd aan Newton is in staat om alle processen van een bedrijf te beheren in verschillende sectoren van de publieke, private en derde sector. De manager van het bedrijf bestaat in de besluitvorming en het beheer van de middelen om de doelstellingen op verschillende niveaus van een bedrijf te bereiken. Kan het algemeen, in het geval van strategisch management, of specifieke, in het geval van commercieel management, HR, financieel of marketing.

Prestatie

business consulting - Beheer van openbare bedrijven, private en derde sector organisaties - Agribusiness Beheer - People management, operations, financiën en marketing - Onderwijs Technologie Management - eigen bedrijfsvoering.

Laatst bijgewerkt op feb 2016

Over de school

O tempo que você ficar na faculdade fará parte da sua história: muitos amigos; experiências; novos caminhos e uma carreira profissional a ser construída.

O tempo que você ficar na faculdade fará parte da sua história: muitos amigos; experiências; novos caminhos e uma carreira profissional a ser construída. Lees Minder