Bedrijfsbeheer

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Wil je een loopbaan in management waarbij je bij een commerciële of financiële instelling werkt? Dit programma voorziet je van de vaardigheden die je nodig hebt voor administratie en bedrijfsbeheer, organisatie- en personeelsbeheer, de marketingsector en de financiële en financiële bemiddelingssector. De Business Administration and Management , die volledig in het Engels wordt gegeven, zorgt ervoor dat je opleiding internationaal van aard is, met studenten uit de hele wereld. En aangezien wat er gebeurt nadat je bent afgestudeerd, van het grootste belang is, geeft het programma je carrière een goede start door een professionele stage op te nemen die zowel in Italië als in het buitenland kan worden uitgevoerd. U zult ook blij zijn te weten dat de QS World University Rankings by Subject Ca 'Foscari for Business & Management Studies rangschikt en tot de top 250 van universiteiten voor Accounting & Finance plaatst.

139656_24245146780_e40bac4c39_h.jpg

Het uitzicht vanaf de Economische Campus

PROGRAMMA STRUCTUUR

Het Engelstalige curriculum heet Bedrijfskunde en Management. Enkele van de studiegebieden die onder het cursuswerk van het programma vallen, zijn onder meer:

 • Wiskunde
 • Principes van management en internationale boekhouding
 • Inleiding tot de wet
 • Bedrijfseconomie en management van het bedrijf
 • Computationele hulpmiddelen voor economie en management
 • Micro-economie
 • Financiële instellingen en bedrijfsfinanciering

Graduation dayKom bij ons afstuderen op Piazza San Marco!

START JE CARRIÈRE

Als afgestudeerde ben je klaar voor een baan als manager of consultant in het bedrijfsleven, het bankwezen, de financiële sector, industriële of verzekeringsmaatschappijen en ondernemingen over de hele wereld. Carrière velden omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

 • Beheer en toezicht in de particuliere sector
 • Personeelszaken
 • Werkplekorganisatie
 • afzet
 • boekhouding
 • Financiën
 • Verkoop en distributie

139637_23914143333_24f9b79e7f_h1.jpgEen van de bibliotheken van onze studenten

TOELATINGSVOORSCHRIFTEN EN TOELATING

 • Voor het Business Administration and Management Curriculum (gegeven in het Engels) is een gecertificeerde kennis van het Engels op B2-niveau vereist; voor het Business Administration Curriculum (gegeven in het Italiaans) is gecertificeerde kennis van het Italiaans op B2-niveau en gecertificeerde kennis van het Engels op B1-niveau vereist.
 • EU-burgers moeten een schriftelijke toelatingstest afleggen die hun kennis van logica en wiskunde beoordeelt in een testcentrum in Italië. De test wordt afgenomen in de instructietaal van het door hen gekozen curriculum (Engels of Italiaans).
 • Niet-EU-burgers moeten een mondelinge toelatingstest (via Skype) of een schriftelijke test (in een testcentrum in Italië) afleggen om hun kennis van logica en wiskunde te evalueren. De test wordt afgenomen in de instructietaal van het door de kandidaat gekozen curriculum. Schrijf naar prospective.students@unive.it om te bepalen welke test je moet maken.

BEZOEK ONS ONLINE APPLICATIEPLATFORM APPLY.UNIVE.IT !

San Giobbe CampusSan Giobbe, Venetië - Economische Campus

VERGOEDINGEN EN FINANCIERING

Afhankelijk van uw nationaliteit variëren de vergoedingen van 700 tot 1900 euro. Neem contact met ons op om te weten hoeveel uw vergoeding zou zijn!

Voor goed presterende internationale studenten biedt Ca 'Foscari:

 • vrijstellingen van verlengbare vergoedingen
 • eenmalige beurzen van € 5.000

De regionale overheid biedt ook financiële steun aan internationale studenten uit gezinnen met een laag inkomen.

STUDENTENERVARING

Het leven in Ca 'Foscari is zowel lonend als stimulerend dankzij een breed scala aan activiteiten en evenementen georganiseerd door zowel de universiteit als de studenten zelf. Je kunt deelnemen aan studentenclubs en sport, en profiteren van alles wat de stad zelf te bieden heeft, van internationale culturele evenementen tot enkele van 's werelds mooiste kunst en architectuur. En als u ervoor kiest om in het historische centrum van Venetië te wonen, zult u zeker genieten van lokaal en duurzaam leven dankzij het feit dat de afstanden beheersbaar zijn en er geen auto's of verkeer zijn om mee te concurreren.

Waarom zou u, om het perspectief van een insider te krijgen, geen online chat met een huidige internationale student boeken?

Bekijk ook zeker ons Instagram-account voor internationale studenten, @studentlifeinvenice, voor een kijkje in het leven in Ca 'Foscari!

138872_48725820122_4dfb478620_h.jpg

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Originally established as Italy’s first business school in 1868, Ca’ Foscari University of Venice is now a multidisciplinary institution offering a wide range of study programs in economics and manage ... Lees meer

Originally established as Italy’s first business school in 1868, Ca’ Foscari University of Venice is now a multidisciplinary institution offering a wide range of study programs in economics and management, modern languages, the humanities and the sciences. Globally, the QS World University Rankings place Ca’ Foscari among the top 100 universities for Modern Languages, the top 150 for History, the best 200 for Linguistics and Geography, and the top 250 for Economics and Econometrics as well as Accounting and Finance. Lees Minder
Venetië , Venetië , Venetië , Venetië , Venetië , Treviso , Roncade + 6 Meer Minder