Bedrijfsbeheer

The College At Brockport State University Of New York

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Bedrijfsbeheer

The College At Brockport State University Of New York

De AACSB-geaccrediteerde bedrijfskunde Major bereidt studenten voor op instapniveau posities in een organisatie en biedt een stevige basis in alle functionele gebieden van het bedrijfsleven. Het programma bereidt studenten ook voor op afgestudeerde bedrijfskunde.

Studenten die geïnteresseerd zijn in bedrijfsstudies willen misschien ook de majors van het College overwegen op het gebied van boekhouden, financiën, internationale zaken en marketing.

Wat je leert

De BS in Bedrijfskunde biedt de breedste keuze uit loopbaantrajecten en een stevige basis in alle functionele gebieden van het bedrijfsleven. Het bereidt je voor op instapniveau in organisaties en managementsystemen of voor het behalen van een diploma in het bedrijfsleven.

leerplan

Bouw gespecialiseerde competenties in human resources, organisatiemanagement en informatiesystemen terwijl u uw professionele expertise opbouwt. Ontwikkel teamwork, communicatie en presentatievaardigheden die de sleutel zijn tot succes als manager.
Krijg praktijkervaring door verschillende studentenprojecten van begin tot einde te beheren.

Toelatingseisen

We raden aan eerstejaars aanvragen in te dienen in oktober of begin november. We beslissen uw opname zodra u uw aanvraag hebt voltooid.
De meeste studenten beginnen als een major "business intent". Als van plan om groot te worden, wordt van de studenten verwacht dat ze werken aan het invullen van de toelatingseisen voor het programma en enkele belangrijke kernvereisten. Studenten moeten minimaal 2,5 GPA behalen in de basiscursussen, zonder cijfer lager dan "C-". Overdrachtscijfers zijn opgenomen in deze GPA. Studenten moeten hun major uiterlijk aan het einde van het tweede jaar opgeven.
Volgende deadline voor overdracht van studenten
Herfst semester: 1 augustus

Bouw je netwerk voor de toekomst

Breng uw carrièredoelen in lijn met activiteiten en professionele ontwikkelingskansen in onze door studenten geleide clubs.
De Network Club wil studenten verbinden met professionals uit de industrie en off-site mogelijkheden bieden om lokale bedrijven te laten zien. Je zult leiderschapservaring opdoen en contacten leggen die tot ver in de toekomst zullen voortduren.

Career Outlook

Kiezen voor bedrijfskunde kan carrièremogelijkheden bieden in veel sectoren en in milieu-omgevingen. Onze pas afgestudeerden zijn gaan werken in:

  • Bedrijfsentiteiten
  • Non-profitorganisaties
  • diensten industrie
  • universiteiten en hogescholen
  • Banken
  • Vastgoedbedrijven
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 20, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Locations
Verenigde Staten - Rochester, New York
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates