Bedrijfseconomie - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bedrijfseconomie - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

De unieke kracht van onze cursus is de duidelijke nadruk op de toepassing en kritisch inzicht. Aangezien de nadruk ligt op zaken die u leert ook technieken om u de rand in het bedrijfsleven te geven.

Onze economie docenten werken met organisaties zoals de regering Overheidsdienst Economie, het ministerie van Overheidsuitgaven en Hervormingen in Ierland, Roubini Global Economics, The Economist Intelligence Unit en het Internationaal Monetair Fonds. Deze links zorgen voor ons curriculum is cutting edge en relevant.

Onderwijscentrum

Wij zijn toegewijd om u te voorzien van de nodige ondersteuning, zodat u uw volledige potentieel te realiseren. Onze innovatieve lesmethoden omvatten experimenten en de allernieuwste leermiddelen.

Aanslag

Een breed scala aan methoden worden gebruikt met inbegrip van tests, presentaties, rapporten, essays, en examens.

Inzetbaarheid & Carrière

Economen zijn in de vraag in zowel de private als de publieke sector. Ze kunnen ervaren beheerders, onderzoekers, analisten en strategen.

Uit onderzoek blijkt dat Economics studenten hebben gemiddeld hogere inkomens dan de meeste andere afgestudeerden, waaronder die het bestuderen van een algemene zakelijke graad. Het gemiddelde startsalaris voor Economie afgestudeerden is £ 25.000 (per december 2012).

Stages:

Het aanbieden van werk-stages als een ingeschat onderdeel van je academische opleiding van leren is het zo belangrijk dat wij bieden u de mogelijkheid om de plaatsing te voeren als onderdeel van je tweede jaar studie. We hebben sterke banden met het bedrijfsleven en de werk-stage-programma is ontworpen om uw toekomstige inzetbaarheid vooruitzichten te verbeteren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,700 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cardiff, Wales
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
internationale studenten; 9.000 GBP - Home / EU (full-time)