Lees de Officiële Beschrijving

De Bachelor of Science (BS) in business administration heeft betrekking op de breedte van de business-gerelateerde disciplines, zoals gedefinieerd in de business kerncurriculum. De belangrijkste voorziet niet in een specifieke specialisatie maar onthult de student om verschillende zakelijke functies. Deze belangrijke is bij uitstek geschikt om de nieuwe of de overdracht van de bovenste-divisie student bedrijfskunde of voor de student geïnteresseerd in gelijktijdig nastreven van een ander gebied van studie. acbsp logo De Walker School of Business & Technology is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP) voor BS, BA, MBA, MA, MS en doctoraatsprogramma's op de afdelingen Business en Management.

Leerresultaten

  • Studenten gebruiken informatie, analytische instrumenten, en probleemoplossende vaardigheden om goed gemotiveerde zakelijke beslissingen te nemen, rekening houdend met zowel kwantitatieve factoren en kwalitatieve factoren zoals ethische overwegingen.
  • Studenten kunnen strategieën aanpakken van de juridische, ethische, economische en mondiale omgeving waarin de onderneming opereert ontwikkelen. Wiskunde, statistiek, boekhouding, economie, marketing, financiën en gedragswetenschappen: - Student zal een praktische kennis in een set van analytische business tools gerelateerd aan hebben.
  • Studenten kunnen zakelijke kernbegrippen, principes en analytische vaardigheden toe te passen in heel functionele lijnen.
  • Studenten kunnen toegang krijgen, te ontwikkelen en te gebruiken om zakelijke problemen te analyseren en haalbare oplossingen voor te stellen.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 9 andere vakken van Webster University Thailand Campus »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Jan. 2020
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
Contact school
Deadline
Contact school
Op locaties
Op datum
Begindatum
Jan. 2020
Einddatum
Contact school
Aanmeldingslimiet
Contact school

Jan. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Contact school
Einddatum
Contact school