Bedrijfskunde (bs)

Webster University Thailand Campus

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bedrijfskunde (bs)

Webster University Thailand Campus

De Bachelor of Science (BS) in business administration heeft betrekking op de breedte van de business-gerelateerde disciplines, zoals gedefinieerd in de business kerncurriculum. De belangrijkste voorziet niet in een specifieke specialisatie maar onthult de student om verschillende zakelijke functies. Deze belangrijke is bij uitstek geschikt om de nieuwe of de overdracht van de bovenste-divisie student bedrijfskunde of voor de student geïnteresseerd in gelijktijdig nastreven van een ander gebied van studie. acbsp logo De Walker School of Business & Technology is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP) voor BS, BA, MBA, MA, MS en doctoraatsprogramma's op de afdelingen Business en Management.

Leerresultaten

  • Studenten gebruiken informatie, analytische instrumenten, en probleemoplossende vaardigheden om goed gemotiveerde zakelijke beslissingen te nemen, rekening houdend met zowel kwantitatieve factoren en kwalitatieve factoren zoals ethische overwegingen.
  • Studenten kunnen strategieën aanpakken van de juridische, ethische, economische en mondiale omgeving waarin de onderneming opereert ontwikkelen. Wiskunde, statistiek, boekhouding, economie, marketing, financiën en gedragswetenschappen: - Student zal een praktische kennis in een set van analytische business tools gerelateerd aan hebben.
  • Studenten kunnen zakelijke kernbegrippen, principes en analytische vaardigheden toe te passen in heel functionele lijnen.
  • Studenten kunnen toegang krijgen, te ontwikkelen en te gebruiken om zakelijke problemen te analyseren en haalbare oplossingen voor te stellen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
Thailand - Cha-am, Phetchaburi
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Jan. 2019
Thailand - Cha-am, Phetchaburi
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school