Bedrijfsleven En Ondernemerschap In Putten

Wells College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bedrijfsleven En Ondernemerschap In Putten

Wells College

Het centrum biedt cursussen en hands-on leermogelijkheden in het bedrijfsleven, innovatie, ondernemerschap en management. De Susan Wray Sullivan '51 en Pike H. Sullivan Center for Business and Entrepreneurship beschikt u kritisch redeneren vaardigheden, communicatieve vaardigheden en een goed afgerond perspectief essentieel voor leidinggevende functies in een carrière veld. Lokale zakelijke banden van het college bieden studenten met unieke mogelijkheden om te netwerken met gastdocenten en deel te nemen in het bedrijfsleven workshops. Het Center's adviseurs, samen met het Bureau van ervaringsleren en Career Services, u helpen met het plannen van cursussen, het veiligstellen van lokale stageplaatsen, en helpt u uw ondernemersvaardigheden te ontwikkelen. Het is vanwege deze persoonlijke aandacht en begeleiding die je gewend om te veranderen zal worden, te leren over jezelf, en laat Wells voorbereid voor uw hele carrière.

Cursusaanbod

Het centrum kunt u uw te verbeteren door te kiezen cursussen die overeenkomen met uw interesses en passies. Door middel van deze business courses en geïndividualiseerde studie, bent u in staat om te verkennen groeiende carrière velden in: - Marketing - Innovatie, Creative Problem Solving - International Business - Persoonlijke en Organizational Finance - Economie - Business Strategy - Ondernemerschap - Human Resources - Bedrijfsethiek

Innovation Lab

De stand van de techniek Innovation Lab leert hoe om baanbrekende oplossingen voor elk soort probleem in een veld met behulp van design thinking, creativiteit, samenwerking en prototyping bereiken. Het Lab is opmerkelijk voor het zijn de enige College OpenIDEO, gerund door de nummer één innovatie stevig en uitvinder van de laptop, IDEO, Challenge onderdeel van een klasse opdracht te maken.

Studenten gericht op "Hoe kunnen we beter voedselproductie en consumptie verbinden," samen met een wereldwijde online community en na de drie ontwikkelingsfasen van inspiratie, de conceptie, en evaluatie gezamenlijk oplossen van de uitdaging.

Business Administration (4 + 1)

Wells BA + Clarkson MBA

Wells heeft een formele overeenkomst met Clarkson University in Potsdam, New York. Dit maakt Wells studenten afstuderen met een BA, die de vereiste zakelijke basiscursussen hebben genomen, om een ​​aanvraag voor een eenjarige MBA-programma van Clarkson en vul het programma binnen een academisch jaar. De Clarkson MBA-programma is intensief en streng met een geïntegreerde curriculum dat zich richt op het wereldwijde milieu, technologie op de werkplek, teamwork, leiderschap en integriteit.

Student Entrepreneurship Competition

Elk jaar, studenten werken in teams om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen en te concurreren voor de geldprijzen. Studenten richten zich op creatieve oplossingen voor problemen in ofwel de for-profit of not-for-profit categorieën. Tijdens de week, worden gastsprekers en speciale evenementen kenmerkte de aanloop naar de wedstrijd en presentaties van studenten aan de Wells gemeenschap.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Aurora, New York
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Aurora, New York
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan