Beheer in het internationale bedrijfsleven (bis)

University of Applied Management Studies in Mannheim

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beheer in het internationale bedrijfsleven (bis)

University of Applied Management Studies in Mannheim

Welkom op het Engels spoor, bachelor's degree aan de University of Applied Management Studies, in Mannheim, Duitsland.

Studie International Business Management in Duitsland, maar in het Engels. Klinkt interessant, niet? De cursus is zeer internationaal, in de nieuwste CHE-ranking van de Management in International Business graad is in de kopgroep voor Internationalisering en het is sterk gebaseerd op up-to-date internationale beheer van de praktijk. Al bij al je zal ideaal gekwalificeerd om te werken in internationaal management.

In een geglobaliseerde wereld de internationalisering van de markten is een feit van het leven in bijna elk land, maar nergens meer dan in Duitsland, dus hoogleraren en andere docenten van UAMS ideaal geplaatst om je te leren over internationaal management. Ze worden omringd door bedrijven die succesvol zijn in de wereldwijde zakelijke en ook in internationaal management zijn. Deze internationalisering van de zakelijke omgeving zal invloed hebben op een steeds groeiende groep van bedrijven, zodat de vraag naar voldoende gekwalificeerde managers zal blijven groeien in de nabije toekomst en in een steeds sneller tempo. Deze zullen managers met de vaardigheden die verder gaan dan die geleerd in een klassieke Business Studies programma. Managers zoals jij, drie jaar vanaf nu?

Als alles wordt onderwezen in het Engels, zal de aanvragers worden verplicht om een ​​basiscompetentie in het Engels aan te tonen alvorens te worden geaccepteerd op het programma en in de loop van de drie jaar zullen ze echt een uitstekende kennis van het Engels te ontwikkelen. Veel van de docenten / instructeurs zijn native speakers.

Maar het is niet alleen taalvaardigheid. U vindt er alle grote internationale management disciplines studeren en te leren van een breed scala van internationale management tools en technieken, alsmede de mogelijkheid met zakelijke partners te communiceren uit een scala van culturen, in een verscheidenheid van zakelijke en sociale situaties.

De echte unique selling proposition (USP) van deze opleiding is de intensiteit waarmee het een combinatie van communicatie, interculturele competenties en internationaal management vaardigheden met geavanceerde talenkennis in de wereld van de zakelijke taal naar keuze - en dit alles is gebaseerd op up-to-date academische theorie.

Inhoud en structuur van de opleiding

Studenten nemen een verscheidenheid aan modules waarvoor ze studiepunten krijgen. Credits zijn gebaseerd op het European Credit Transfer Scheme (ECTS). Eén ECTS gaat uit van een studielast van 25 tot 30 uur. In totaal zijn er 28 vijf-krediet modules en een klein aantal van 2 of 3 credit modules. In de 4e semester studenten besteden een minimum van 12 weken, maar meer in het algemeen zes maanden stage, waarvoor ze verdienen 20 credits. In hun zesde en laatste semester schrijven de leerlingen ook een 11.000 woord, academisch proefschrift, die de moeite waard is 10 credits. De totale Bachelor of Arts graad omvat het verdienen van een minimum van 180 studiepunten.

Een overzicht van de modules

wtky7

De kern van de opleiding bestaat uit 11 Economie en Management Modules, die Business, Marketing, Economie, onder Wiskunde, statistiek, Human Resource Management, Financial Accounting en Management Accounting.

Er zijn acht modules met betrekking tot communicatie, waaronder drie Engels taalmodules, Public Speaking en Interculturele Communicatie. Een aantal van de modules hebben een hoog gehalte aan interculturele, in het bijzonder Interculturele Communicatie en Business Culturess.

Een verdere acht modules benadrukken het internationale karakter van de opleiding. Eerder modules in Economie, Marketing en Human Resource Management worden gevolgd door modules zoals International Marketing, International Economics and International Human Resource Management.

International Business Law, International Sales Management, International Corporate Governance & Ethiek en internationale politiek en organisaties te volgen, duidelijk te maken dat dit is echt een opleiding over "international business" en niet alleen een ander bedrijf Degree.

Voor de meeste van de 4de semester de studenten uit de buurt van de universiteit, het uitvoeren van in-company stages. Studenten worden gestimuleerd om deze stages doen buiten Duitsland of in bedrijven, waar ze de mogelijkheid van interactie met mensen uit andere landen en andere culturen. (Stage locaties in de afgelopen jaren hebben opgenomen New York, Mexico, China en Ierland).

bijzondere kenmerken

  • Deze opleiding is 100% in het Engels
  • Alle instructeurs hebben ervaring in het bedrijfsleven
  • Veel van de docenten zijn Engels als moedertaal
  • Geïntegreerde onderneming visitsGuest sprekers uit de industrie en andere culturen
  • Overseas studie semester aangemoedigd en ondersteund
  • Overseas stages aangemoedigd
  • Top-groep in vergelijking CHE

International Nature

We zijn bijzonder trots op het internationale karakter van de MIB opleiding. Dit is niet alleen het feit dat alles is in het Engels. Lezingen, seminars en workshops natuurlijk, maar ook boeken, artikelen, films en alle contacten met het personeel onderwijs over de programma's zijn in het Engels. Veel van de cursus docenten bestudeerd buiten Duitsland en ze komen ook uit andere landen. Bij de laatste telling hun land van herkomst opgenomen Groot-Brittannië, Amerika, India, Ghana, Kenia en Nigeria. Studenten ook leren over andere culturen van andere studenten, zodat aanvragen van buitenlandse studenten worden aangemoedigd. Op dit moment hebben we studenten die komen uit Noord- en Zuid-Amerika, verschillende Aziatische en Afrikaanse landen en vele andere landen in Europa.

Wat zijn de toelatingseisen voor de "Management in International Business" opleiding?

Pedagogiek

U moet ofwel de Duitse "Fachhochschulreife" of een equivalent - bijvoorbeeld diploma's zoals de International Baccalaureate of het Engels "A" niveau. In de regel moet dit de succesvolle afronding van 12 - 13 jaar van het onderwijs in uw eigen land. Van sommige landen moet u ook te zijn begonnen of nog verdere studies afgerond.

Kandidaten met vragen over de aanvaardbaarheid van hun schoolloopbaan certificaten kunnen - als ze een beetje Duits - krijgen hulp van: Anabin Natuurlijk kunt u ons ook kopieën van uw certificaten van school en voorafgaande studie en onze International Office zal u adviseren. We moeten deze certificaten hoe dan ook wanneer u een formele aanvraag te maken en we moeten de originelen te zien voordat u kunt worden ingeschreven.

de Engelse taal

De mate wordt onderwezen in het Engels moet je bereikte niveau Gemeenschappelijk Europees Referentiekader (ERK) niveau B2 hebben.

Als bewijs van deze zullen we een van de volgende accepteren: FCE; IELTS niveau 6.0; Internet versie TOEFL 90; PTE 65; BULATS 70; TOEIC 600; Abitur 8 punten in het Engels. Maar als je niet een van deze hebben we kunnen nog steeds bereid zijn om je Engels te testen, Praat gewoon met ons.

Campus
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
590 EUR
- Per semester
Locations
Duitsland - Mannheim, Baden-W├╝rttemberg
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates