Beheer - profile "Management"

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Gekwalificeerd management personeel in de vraag naar vervoer op alle niveaus van de werking ervan, in het bijzonder in de bedrijfsprocessen bij de vervoersdienst supply chains zowel materiële middelen en afgewerkte producten, alsmede de vorming van regionale vervoerssystemen ter ondersteuning van het wegennet met logistieke centra. Voorbereiding van het profiel "Management" bestaat uit 4 modules van disciplines: operations management; process control; het beheer van de buitenlandse economische activiteit; beheer van transport en logistiek systeem.

Praktijk & Werkgelegenheid

Alumni Profiel "Management" kan werken in bedrijven en ondernemingen als managers in de transport-eenheden in het vervoer ondernemingen, territoriale en gemeentelijke afdelingen van transport, logistieke centra, douane, terminals, engineering en wetenschappelijke en onderzoeksinstellingen. Afgestudeerden kunnen uitvoeren van de volgende typen van professionele activiteiten.

Organisatorische en bestuurlijke (Organisatie en ontwikkeling van corporate en competitieve strategie van de organisatie, planning en activiteiten van de organisatie afdelingen, organisatie van het werk uitvoerders van projecten, de ontwikkeling en uitvoering van projecten gericht op de ontwikkeling van de organisatie).

Informatie-analytische (Bouw van de interne informatie management systeem om informatie ten behoeve van de besluitvorming, planning en monitoring te verzamelen, maken en onderhouden van databases van verschillende parameters functioneren van de instellingen; evaluatie van de doeltreffendheid van de administratieve beslissingen).

Ondernemerschap (Business plan ontwikkeling, business organisatie).

Laatst bijgewerkt op jul 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden