Beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

hoofd- het doel van de faculteit - Voorbereiding van de bachelors in economie en management van ondernemingen en organisaties, overheidsinstanties en lokaal zelfbestuur in overeenstemming met de eisen van de staat onderwijsnormen, licentie nummer 0000827 Serie 90L01 reg. Aantal 0770 van 18 juni 2013 en een certificaat van de staat accreditatie serie BB nummer 000.932 (registratienummer 0922 van 25.04.2011 stad)

Het gebied van de professionele activiteiten van de afgestudeerden

Economische, financiële, marketing, productie en de economische en analytische diensten in verschillende industrieën, velden en vormen van eigendom; commerciële banken, beurzen, verzekeringsmaatschappijen en beleggingsmaatschappijen, adviesbureaus, overheden en lokale overheden, om te zorgen voor een effectief beheer van de organisatie, de organisatie van de controlesystemen, verbetering van het bestuur in lijn met de trends van sociale en economische ontwikkeling, een doeltreffend beheer van de organisatie, de deelname aan de organisatie en het functioneren van de staat en gemeentelijke systemen voor het beheer, verbetering van het bestuur in lijn met de trends van de sociaal-economische ontwikkeling. Objecten van beroepsactiviteit - diverse organisaties en staat en gemeentelijke management systeem divisie, de processen van economische, politieke, organisatorische en sociale leven, de problemen van de werking en de ontwikkeling van de staat en de regionale en gemeentelijke diensten.

richting "Management" geïmplementeerd bij de faculteit van de opleiding voor de volgende profielen:

 • Logistiek en Supply Chain Management
 • organisatie management
 • afzet
 • project management
 • financieel beheer

met de toewijzing van de graad van "Bachelor" met de uitgifte van de staat diploma.

Collegegeld: part-time vorm - 28 000 roebel per semester, part-time vorm - 21 000 roebel per semester.

Onder de disciplines die studie, studenten in de richting van "Management", moet professioneel cyclus te worden opgemerkt disciplines als financiële administratie; financieel beheer; prroektami beheer; Economie en management van de organisatie; crisisbeheersing.

Toelatingsproef

Werving van studenten aan de faculteit wordt uitgevoerd in overeenstemming met de regels van de toelating tot het hoger onderwijsinstellingen van de resultaten van het examen uitgevoerd:

 • wiskunde
 • Russisch
 • social Studies

Aanvragers die middelbaar beroepsonderwijs hebben ontvangen (HRE), primaire professional (NGO's) en secundaire (volledig) het algemeen vormend onderwijs tot en met 1 januari 2009 de entree test in de disciplines kan gaan: wiskunde, de Russische taal, sociale wetenschappen (in het geval van het profiel van het voortgezet onderwijs - test "wiskunde" alleen op de discipline).

Vormen en voorwaarden van de training

Aan de hand van het secundair onderwijs compleet:

 • part-time ( 's avonds) vorm van onderwijs - 5 jaar;
 • extramurale studies - 5 jaar.

Op basis van secundaire (geprofileerd):

 • part-time ( 's avonds) vorm van onderwijs - 4 jaar;
 • extramurale studies - 4 jaar.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

?????????? ???????????? ???????? (???) - ??????????? ??????????????? ??????????, ??????????? ??????????? ????????? ???????, ??????????????? ? ??????????????? ????????????????? ???????????. ?????????, ... Lees meer

?????????? ???????????? ???????? (???) - ??????????? ??????????????? ??????????, ??????????? ??????????? ????????? ???????, ??????????????? ? ??????????????? ????????????????? ???????????. ?????????, ?? ????????? ??????? ??????, ?? ?????????? ?? ?????/????????? ????? ???????????? ???????????? ??????? ???? ???????? ?????. Students who do not speak Russian will be provided with a one year introductory course in the Russian language prior to enrolling in the degree courses/programs. Lees Minder