Behoud ba studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bij City & Guilds of London Art School van de BA (Hons) Conservation Studies opleiding posities Conservation op de vergadering-punt van de wetenschap en kunst - een fascinerende mix van state-of-the-art forensisch onderzoek, esthetiek en traditionele ambachtelijke vaardigheden. Tijdens deze intensieve, veeleisende cursus werk je aan een uitdagende verscheidenheid van complexe live-projecten, het gebruik van objecten uitgeleend door toonaangevende openbare en particuliere instellingen. We leren je om alle fasen van het behoud praktijk te beheren, uit het onderzoek, state-of-the-art analyse, voorstel en documentatie van de behandeling zelf en toekomstige aanbevelingen zorg.

Ons specialisme ligt op het behoud en herstel van de 3D-culturele objecten in steen, hout, gips en terracotta. Decoratieve oppervlakken zoals het vergulden, polychromie, lak en lakken en het behoud van de sierlijke frames zijn een integraal onderdeel van de cursus.

Deze drie-jaar full-time cursus wordt gevalideerd door Birmingham City University's School of Art; regelmatige controles door de Quality Assurance Agency bevestigt de kwaliteit van ons aanbod en onze externe examinatoren getuigen van onze consistent hoge normen en resultaten.

cgas

EERSTE JAAR

Eerste jaar modules omvatten de studie van steen en hout decoratie, sier vormen, vergulden, en JAPANNING technieken, kalk modellering en gips gieten. Je neemt deel aan Drawing Studio workshops in verband met onderzoek naar het leven en architectonische beeldhouwkunst en maak je kennis met behoud ethiek, de geschiedenis en de filosofie van het behoud, preventieve conservering benaderingen, gezondheid en veiligheid en wetgeving. Stone behoud, chemie en materiaalkunde zijn geïntegreerd in de Conservation Science Module. In combinatie met het behoud praktijk training over specifieke projecten, vindt u de geschiedenis van de kunst en decoratieve stijlen studeren met een nadruk op de geschiedenis van de beeldhouwkunst en architectuur. Aan de succesvolle afronding van het eerste jaar zul je handleiding en observationele vaardigheden hebben ontwikkeld, kennis van het behoud wetenschap, preventieve conservering en inzicht in historische conserveringstechnieken.

TWEEDE JAAR

Het tweede jaar maak je kennis met de moderne conserveringstechnieken (waaronder laser reinigen) voor steen, hout en decoratieve oppervlakken met een uitgebreide opleiding in het behoud frame. Materiaalkunde, de theorie van kleur en elektromagnetische straling, microscopie van doorsneden en analysetechnieken via infrarood spectroscopie en massaspectrometrie zijn ook kenmerken dit niveau van studie. De chemie van het schoonmaken en de studie van het gedrag van materialen en de mechanismen van de achteruitgang ervan wordt aangevuld door het werk op het terrein en met kunstvoorwerpen uitgeleend door musea en uit privécollecties. Bij het invullen van het tweede jaar zul je verder je het behoud praktijk vaardigheden en theoretische kennis ontwikkeld en een goed begrip van de instandhouding project management, met inbegrip van rampenplannen, de betekenis van de verschillende benaderingen van conservering en restauratie werk, en je eigen verantwoordelijkheid als beoefenaar verworven.

uitgebreide links en partnerschappen met instellingen van de Art School bieden veel mogelijkheden voor de zomer stages en projecten en de recente succesvolle stages van studenten hebben opgenomen: het V & A Museum; Brits museum; Tate Gallery; Conservation Centre van de Nationale Musea en Galerijen op Merseyside (Liverpool); National Gallery of Art in Washington DC; Nationaal Museum in IJsland; Science Museum, Londen; Museum of London; Royal Palaces Collection; Natuurlijk geschiedenismuseum; Watts Gallery, Smithsonian Conservation Institute, en de Wallace Collection. Wanneer een zomer plaatsing niet mogelijk is wordt u geadviseerd over alternatieve zomer projectwerk.

DERDE JAAR

In het derde jaar je zal ondernemen om drie remedial behoud projecten met voorwerpen ofwel door instellingen zoals Engels erfgoed, St Paul's Cathedral, National Trust, Royal Collections Trust, Westminster Abbey, Wallace Collection of door particuliere verzamelaars. U vindt de historische en sociale achtergronden van de objecten in uw zorg, te bestuderen om ervoor te zorgen dat uw benadering van het behoud ervan is passend en volledig op de hoogte. Uw portfolio van onafhankelijk onderzoek projecten zullen worden ondersteund door ons team van experts, docenten die werken als professionals in het hele scala van specialismen om je studie relevant. (Zie Conservation Team) Naast uw praktische projecten en het behoud rapporten voor elk project vindt u een proefschrift dat betrekking heeft op praktische behoud problemen die u bent tegengekomen en onderzocht te schrijven. Door de succesvolle afronding van de cursus krijg je een aanzienlijke portefeuille demonstreren uw conditie te werken als een beschermd practitioner te hebben.

Toelatingseisen

Kandidaten voor BA (Hons) Conservation Studies zijn doorgaans verwacht dat zij hebben bereikt, of worden verwacht te bereiken, het equivalent van 280 UCAS punten, bijvoorbeeld:

 • Een pas in 3 GCE A niveaus met een in de rang A

OF

 • Een pas op Foundation Diploma in Kunst en Vormgeving en 2 passes in GCE A levels

Dit educatieve niveau kan ook worden aangetoond door het bezit van een combinatie van andere kwalificaties voor bijvoorbeeld de International Baccalaureate of High School Diploma. Aanvragers die gelijkwaardig eerdere beroepservaring kunnen aantonen zal ook worden overwogen door middel van een proces genaamd Erkenning Verworven (ervaringsleren) Learning (AP (E) L), die het vonnis van diverse work-life en formele educatieve ervaringen ten opzichte van de selectiecriteria impliceert.

Aanvragers die geen Engels spreken als eerste taal nodig zal zijn om het bewijs van het bereiken van het equivalent van het Internationaal Engels Language Testing Service (IELTS) score van 6,0 of hoger, met een minimum van 5,0 in alle vier gebieden.

WAT WE zoekt in een toepassing en AT INTERVIEW

Deze cursus heeft tot 9 plaatsen beschikbaar per jaar. We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die kunnen aantonen:

 • handvaardigheid;
 • observationele vaardigheden;
 • een rationele en geïnformeerde benadering van de problemen op te lossen;
 • een nieuwsgierigheid naar voorwerpen, materialen en hun gedrag;
 • geduld en aandacht voor detail;
 • trek in het leren en het vermogen om scherp te stellen.

SELECTIECRITERIA

Wij selecteren kandidaten op basis van hun potentieel en de huidige vermogen om:

 • voldoen aan de toelatingseisen;
 • verzamelen, onderzoek en synthetiseren informatie;
 • hun eigen prestaties kritisch te evalueren en te herkennen gebieden voor ontwikkeling;
 • blijk van een belangstelling voor en kennis van de culturele objecten en hun historische context;
 • tonen diverse handvaardigheden en technische vaardigheden *
 • tonen betrokkenheid en motivatie om het onderwerp en de cursus
 • plannen en prioriteren van hun eigen tijd en stel haalbare doelen

*Dit kan worden aangetoond door middel van ambachtelijke en / of artwork die u hebt gemaakt

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.

Laatst bijgewerkt op dec 2016

Over de school

Welcome to City & Guilds of London Art School, a not-for-profit, specialist higher education institution dedicated to teaching and inspiring the next generation of creative professionals. We prov ... Lees meer

Welcome to City & Guilds of London Art School, a not-for-profit, specialist higher education institution dedicated to teaching and inspiring the next generation of creative professionals. We provide an important alternative to other models of art and craft higher education in the UK. Lees Minder