Beng (Hons) / beng (Hons) uitgebreid computer engineering

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Beng (Hons)

Het programma biedt de opleiding in het beheer en de beroepspraktijk, en studenten kunnen kiezen voor een jaar in de industrie tussen hun tweede en laatste jaar. In aanvulling op de Beng Hons studenten in staat zijn om waardevolle industrie kwalificaties in netwerken te krijgen: Certified Network Associate Cisco's en professionele certificeringen.

modulaire structuur

Jaar 1 omvat Inleiding tot computernetwerken, Programmering Technologies, Computer en Communicatie Techniek Beginselen, computermodellen en Toegepaste Wiskunde. Jaar 2 omvat Computer Engineering, Software Engineering en Project Management, grootschalig netwerk ontwerp en Infrastructuur, Enterprise Network Systems. Optionele Sandwich Jaar (stage) Definitieve Jaar omvat Individuele Project, Management en Communicatie, Advanced Network Design, Wireless Data Technologies, informatie- en netwerkbeveiliging Engineering.

Beng (Hons) Extended

Studenten die met succes de cursussen te voltooien kunnen overdragen aan andere programma's binnen de universiteit aan het einde van de eerste jaar. Dit moet in overleg met je begeleider en de desbetreffende toelatingscommissie tutor. Studenten volgen een van de drie trajecten. Dit bepaalt het type programma dat ze kunnen studeren in de daaropvolgende jaren. Ook zij opgemerkt dat dit van invloed op uw lening recht hebben. Het programma biedt u een goed gestructureerde, relevante, plezierige leerervaring met het oog op de tevredenheid van studenten, motivatie en progressie te verbeteren. U zult deze vaardigheden door ons te ontwikkelen uitrusten u met een bewustzijn van de computer engineering beroepen met het oog op mogelijk geïnformeerde keuze van onderwijs- en loopbaantrajecten. Dit wordt bereikt door het ontwikkelen van je interpersoonlijke en multi-disciplinair team-werkende vaardigheden met het oog op een effectieve participatie in engineering project planning, management, ontwerp en implementatie vergemakkelijkt. Naast het ontwikkelen van uw appreciatie van de relevantie van de wiskunde, met de computer engineering disciplines en het ontwikkelen van fundamentele kennis en vaardigheden waarmee u beknopte oplossingen voor fundamentele techniek wiskundige problemen te produceren.

Modulaire structuur voor Extended-programma

De Computer Network Engineering Extended graad is een vier jaar durend programma. Met een standaard progressie van de latere 3 jaar zal volgen de Beng Hons opleidingen zoals uitgelegd in G620M. Als een alternatief carrièrepad dan wordt gekozen studenten kunnen intern toepassing op programma's aangeboden door de Universiteit van Greenwich, kan dit invloed hebben op de financiering en de studenten moeten dit zeer zorgvuldig te overwegen. De eerste jaar is erg project richtte zich met de volgende modules Ingenieursproject Ontwerp en implementatie, professionele en persoonlijke ontwikkeling en IT Essentials.

Laatst bijgewerkt op aug 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder