Beng (Hons) Computerbeveiliging En Forensics

Edinburgh Napier University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beng (Hons) Computerbeveiliging En Forensics

Edinburgh Napier University

Word bedreven in computersystemen, ontwerpen en analyseren van complexe eisen veiligheid van het netwerk door de combinatie van theorie en praktische deskundigheid.

cursus introductie

De combinatie van drie van de meest gewilde stromen van computing, deze cursus speelt in op de toenemende bewustwording van het belang van de veiligheid van het netwerk en is een waardevolle basis voor een succesvolle en goed betaalde carrière.

Twee jaar algemeen computergebruik studies zal leiden u naar de specialiteit gebied van veiligheid en forensisch onderzoek, de ontwikkeling van software en computernetwerken. Na vier jaar, dan heb je de expertise die nodig is voor het maken en analyseren van effectieve en veilige computersystemen hebben.

Wat je leert

Het afdekken van het CCNA syllabus van marktleider Cisco, is deze cursus ook geaccrediteerd door de British Computer Society en zal u uit te rusten met de tools die u nodig hebt om een ​​rol te spelen in de toekomstige richting van technologieën die het internet en de belangrijkste communicatiesystemen ondersteunen.

In eerste instantie zul je de grondbeginselen van de computer te leren en zich te bekwamen in systemen, software, datatransmissie, internet en gebruiksvriendelijke integratie met systemen. Je zult vervolgens doorstromen naar het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van complexe netwerksystemen, plus de ontwikkeling en implementatie van complexe beveiliging en andere toepassingen.

U zult vaardigheden te ontwikkelen in het verzamelen, bewaren, analyseren en rapporteren over veiligheid en digitaal forensisch onderzoek, afstuderen met een kwalificatie die kan zijn Microsoft en Cisco professionele certificering. Modules bestudeerd in de eerste twee jaar kan u helpen in de richting van het verkrijgen van Cisco CCNA accreditatie, een door de industrie erkende kwalificatie.

Carrière

In de computerwereld carrière markt, is de vraag naar security engineers toeneemt. Als afgestudeerde, zult u het brede scala aan vaardigheden plus de specialistische expertise in de beveiliging van gegevens die nodig zijn om te verhuizen naar een verscheidenheid aan rollen hebben.

Carrièremogelijkheden

 • security consultant
 • design engineer
 • test / debug engineer
 • forensische ingenieur
 • security auditor
 • webserver support

Toelatingseisen

Minimaal 1 jaar

SQA Higher BBBB naar een Science bevatten . National 5 rang C in wiskunde en Engels. A Level BBC een Science bevatten . GCSE rang C in wiskunde en Engels. Ierse einddiploma

Pre-2017 Grading System:

B1, B1, B3, B3 op Higher Level een Science * en rang C2 in Gewone Level Wiskunde en Engels bevatten.

Nieuwe Grading System:

H2, H2, H3, H3 op Higher Level een Science * en rang O4 in Gewone Level Wiskunde en Engels bevatten.

BTEC (QCF) Extended Diploma Level 3 Minimum kwaliteiten DMM (Distinction, Merit, Merit) in een gerelateerd onderwerp.

GCSE rang C in wiskunde en Engels.

International Baccalaureate Diploma Award van Diploma met 28 punten overall met drie HL vakken op rangen 6, 5, 4 om een ​​Science * omvatten in de rang 5.

Graad 4 in SL Wiskunde en Engels.

Europees Baccalaureaat Pass op 70% of hoger met graad 7 in drie onderwerpen aan een Science bevatten *.

Grade 6 in wiskunde en Engels.

Minimaal 2 jaar

HNC Pass in een gerelateerd onderwerp met graad B in de gesorteerde unit.

SQA Geavanceerde Hogere BBC een Science * ten Higher.

A Level AAB een Science bevatten *.

BTEC (QCF) Extended Diploma Level 3 Minimum kwaliteiten DDD (Distinction, Distinction, Distinction) in een gerelateerd onderwerp.

Minimaal 3 jaar

HND Pass in een gerelateerd onderwerp met kwaliteiten BB in SCQF Level 8 in de gesorteerde unit (s) aan de Forensics Fundamentals module bevatten.

 • Science onderwerpen zijn onder andere: biologie, chemie, informatica, Ingenieurswetenschappen, psychologie, wiskunde of natuurkunde.

Eisen Engels taal

Als uw eerste taal niet Engels is, zult u normaal gesproken nodig hebt om te ondernemen een erkende test van het Engels en onze minimale eisen van het Engels van toepassing zal zijn.

Dit kan niet van toepassing als u al uw school diploma in het Engels hebben afgerond. Controleer ons land pagina's om te zien of dit voor u geldt.

Onze toelatingseisen geven het minimale kwalificaties waarmee we normaal accepteren studenten. De concurrentie voor plaatsen varieert van jaar tot jaar en je bent niet een plek gegarandeerd als u voldoet aan de minimale kwalificaties.

toelatingsbeleid

We streven ernaar om zo toegankelijk mogelijk voor iedereen die wil om het hoger onderwijs te bereiken.

Collegegeld

Studenten uit 2016/17 2017/18

 • Scotland / EU £ 1820 £ 1820
 • Engeland Wales en Noord-Ierland £ 9000 £ 9000
 • Overseas £ 11.840 £ 11.950
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,820 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Edinburgh, Schotland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
Scotland / EU-studenten, Engeland Wales en Noord-Ierland £ 9000, Overseas £ 13.740, 2016/17.