Beng (Hons) elektrische en elektronische techniek

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Analoge en low-power systemen zullen altijd nodig zijn voor elektrische en elektronische systemen, hoewel het tegenwoordig de meeste apparaten hebben de meerderheid van de functionaliteit op embedded apparaten. Dit programma deelt de eerste twee jaar met de meer algemene Beng Hons / MEng Electrical and Electronic Engineering diploma, maar daarna richt zich op geavanceerde elektronica via gespecialiseerde cursussen en een grote individuele projecten in de elektronica in het laatste jaar. De doelstellingen van het programma zijn om u te ontwikkelen, zodat u kunt creatief en innovatief design oplossingen te produceren om de elektronische en technische problemen en je te ontwikkelen charteren techniek Status.

Voor wie is deze cursus voor?

Voor mensen op zoek naar een carrière als professionele elektronische ingenieur met de focus op innovatie, onderzoek en ontwikkeling binnen een breed scala van geavanceerde engineering technieken. Elektronische ingenieurs werken aan een project gedurende de gehele levensduur van begin tot en met implementatie - dit is de carrière voor u als u een diepgaande rol in de techniek willen.

modulaire structuur

Jaar 1 bevat elektrische Principes, Engineering Science, Engineering Applications (Elektrische), Computer-Aided Design (Electrical), Technische wiskunde, mechanische principes, Computing en programmering voor ingenieurs, Materials and Manufacturing. Jaar 2 omvat Inleiding tot Energietechniek, Analoge Elektronica, controle en Instrumentation, Systems Modeling, Hardware Systems and Design, Engineering Management 1. Optionele Sandwich Jaar (stage) Definitieve Jaar omvat geavanceerde hardware Systems and Design, Advanced Analoge Elektronica, Engineering Management 2, Group Ontwerp en Project Management, individueel project.

Opgedane ervaring en vaardigheden

De universiteit biedt toegang tot boeken, tijdschriften en computerapparatuur met algemene software via de bibliotheken in alle drie campussen. Studenten kunnen toegang krijgen tot deze ongeacht waar hun programma van de studie ligt. Via haar portal en virtuele leeromgeving (ELO), studenten hebben toegang tot de dienstregeling, lesmateriaal, elektronische tijdschriften, e-mails, maar ook algemene ondersteuning en advies. Deze middelen, samen met de expertise van het onderwijzend personeel, vormen de ruggengraat van het materiaal dat u nodig hebt om te gaan met het ontwikkelen als student in de School of Engineering. Het programma van de studie die u zal beginnen aan zult u zich verplaatst van een student om een ​​professionele, met een scala aan vaardigheden, kennis en expertise in het ontwikkelen van oplossingen. Je zal ontwikkelen als een onafhankelijke leerling, met een breed scala van overdraagbare vaardigheden, met het begrijpen hoe om kennis en vaardigheden te gebruiken in alternatieve situatie. Er wordt geleerd hoe om elektronische systemen voor gebruik te ontwerpen in een breed scala van toepassingen, terwijl het ontwikkelen van de nodige vaardigheden en attributen om als professionele ingenieurs werken.

Laatst bijgewerkt op aug 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder