Beng (Hons) Energie- En Milieutechniek

Edinburgh Napier University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beng (Hons) Energie- En Milieutechniek

Edinburgh Napier University

Deze breed opgezette cursus biedt een zeer relevante kwalificatie. U zult afgestudeerde uitgerust voor een carrière als professioneel ingenieur in de hernieuwbare, gebouwde omgeving en de traditionele energie-industrie.

cursus introductie

Internationale overeenkomsten die gericht zijn op milieuschade van traditionele systemen voor energieproductie te beperken zijn het stimuleren van de ontwikkeling van alternatieve energiebronnen.

Als een energie-ingenieur, zult u het verkennen van schonere, efficiëntere manieren van het gebruik van fossiele brandstoffen, terwijl het onderzoek naar en het opgeven van het ontwerpen van duurzame energie te ontwikkelen die gebruik maken van hernieuwbare en duurzame bronnen, zoals zonne- en windenergie. Je zal ook kijken naar hoe de lokale klimaateffecten op het ontwerp en de selectie van deze systemen, en beschouwen hun levenscyclus en carbon footprint.

Wat je leert

De cursus richt zich op het leren van engineering principes en praktijken, alsook het berekenen van vaardigheden en principes van het ontwerp, die betrekking hebben op een breed scala van energiesystemen.

U leert ook methoden voor het aanbrengen van energie-efficiëntie in het ontwerp, engineering praktijken, om meer milieuvriendelijke vormen van industrieel ontwerp en de fabricage te creëren.

Deze cursus heeft Engineer accreditatie Incorporated van het Institution of Engineering and Technology (IET) en het Honours diploma heeft gedeeltelijk Chartered Engineer accreditatie. Het wordt ook erkend door het Energy Institute.

Stage:

Je wordt aangemoedigd om een ​​optionele industriële plaatsing in aanvulling op de onderwezen modules. Hoewel dit niet bijgeschreven, zullen onze posities team ondersteunen u om de plaatsing kansen te vinden.

Studie bovengenoemde modules zijn slechts indicatief. Sommige veranderingen kunnen optreden tussen nu en de tijd die je studie.

Carrière

Carbon reductie is een hot topic. U zult goed worden geplaatst op een analytische of ontwikkelingsstoornissen positie over te nemen:

  • de productie van energie bedrijven
  • ingenieursbureaus / utilities
  • kleine bedrijven (brouwerijen / distilleerderijen etc)
  • duurzame energiebedrijven

Bovendien, energie-ingenieurs zijn in de vraag in het ontwerp bouwsector diensten, het helpen van klanten om meer energie-efficiënte woningen, kantoren en fabrieken te creëren.

U kunt ook de mogelijkheid om door te gaan tot verdere studie op Masters en PhD-niveau.

Toelatingseisen

Minimaal 1 jaar

SQA Higher BBBC waaronder Hogere wiskunde en wetenschappen (met uitzondering van de Biologie) of Technical Onderwerp *.

Nationale 5 B in het Engels.

A Level BCC waaronder Hogere wiskunde en wetenschappen (met uitzondering van de Biologie) of Technical Onderwerp *.

GCSE rang B in het Engels.

Irish Leaving Certificate

Pre 2017: B1, B3, B3, B3 bij HL waaronder wiskunde en wetenschap (met uitzondering van de Biologie) / Technical Onderwerp + OL Engels op B3 2017 vanaf: H2, H3, H3, H3 bij HL inclusief Wiskunde en Informatica (met uitzondering van de Biologie) / Technical Onderwerp + OL wiskunde en Engels op O3. BTEC Extended Diploma MMM (Merit, Merit, Merit) in een gerelateerd onderwerp. Moet omvatten Wiskunde GCSE rang B in het Engels.

BTEC Diploma MM (Merit, Merit) plus A-Level klasse C. Moet onder Wiskunde GCSE rang B in het Engels.

International Baccalaureate 27 punten overall met drie HL vakken op rangen 6, 5, 4 waaronder HL Wiskunde en Wetenschap (met uitzondering van de Biologie) of Technical Onderwerp *.

SL wiskunde en Engels op 5 punten.

Minimaal 2 jaar

SQA Geavanceerde Hogere BBC waaronder HL Wiskunde en Wetenschap (met uitzondering van de Biologie) of Technical Onderwerp *.

Nationale 5 B in het Engels.

A-levels AAB waaronder HL Wiskunde en Wetenschap (met uitzondering van de Biologie) of Technical Onderwerp *.

GCSE rang B in het Engels.

HNC Pass in een relevant onderwerp met de rang B in de gesorteerde unit.

Moet bevatten Techniek Wiskunde 1, 2 en 3 of gelijkwaardig Maths eenheid, Thermofluids en Statics en Sterkte van Materialen.

Minimaal 3 jaar

HND Pass in een relevant onderwerp met Grade BB in SCQF Level 8 in de gesorteerde eenheden.

Moet bevatten Techniek Wiskunde 1, 2, 3 en 4 of gelijkwaardig Maths eenheid, Thermofluids en Statics en Sterkte van Materialen.

DUT Pass DUT met het algemene cijfer 12 in het Engels ten 11 in het laatste jaar van de studie.

Minimaal 4 jaar

Irish Ordinary Degree

50% bij eerste zitting, met een minimum van 50% in alle laatste jaar vakken.

  • Wetenschap en technische vakken Accepted: Civiele Techniek, Elektrotechniek, Elektronica, Engineering, Wiskunde, Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Natuurkunde, Technologische Studies / Ingenieurswetenschappen, Design & Manufacture, Chemistry.

Eisen Engels taal

Als uw eerste taal niet Engels is, zult u normaal gesproken nodig hebt om te ondernemen een erkende test van het Engels en onze minimale eisen van het Engels van toepassing zal zijn.

Dit kan niet van toepassing als u al uw school diploma in het Engels hebben afgerond. Controleer ons land pagina's om te zien of dit voor u geldt.

Onze toelatingseisen geven het minimale kwalificaties waarmee we normaal students.Competition voor plaatsen varieert van jaar tot jaar te accepteren en je niet een plek gegarandeerd als u voldoet aan de minimale kwalificaties.

toelatingsbeleid

We streven ernaar om zo toegankelijk mogelijk voor iedereen die wil om het hoger onderwijs te bereiken.

Collegegeld

Studenten uit 2016/17 2017/18

  • Scotland / EU £ 1820 £ 1820
  • Engeland Wales en Noord-Ierland £ 9000 £ 9000
  • Overseas £ 13.740 £ 13.900
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,820 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Edinburgh, Schotland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
Scotland / EU-studenten, Engeland Wales en Noord-Ierland £ 9000, Overseas £ 13.740, 2016/17.