Beng (Hons) manufacturing systems engineering

The Sino-British College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beng (Hons) manufacturing systems engineering

The Sino-British College

Beng (Hons) Manufacturing Systems Engineering

Jaar 2 Pathways:

  • Mechanical Engineering-gerelateerde 2 + 2s (1 + 2s)

Raadpleeg de sectie Cursus voor om 2 + 2 opties (1 + 2).

* Internationale Studenten die beschikken over voldoende academische en Engels taaleisen kunnen worden vrijgesteld van het nemen van de stichting jaar en vul het diploma in slechts 3 jaar.

Deze opleiding wordt aangeboden door de Liverpool John Moores University en afgeleverd bij SBC.

Beng (Hons) "met Management" Option

Deze twee Beng (Hons) technische programma's zijn ontworpen om de eerste opleidingseisen samen te leveren voor een professionele ingenieur met een passende reeks overdraagbaar en managementvaardigheden. Beide awards kan verder worden geselecteerd op een "met Management" optie, die een veranderde laatste jaar met inbegrip van een Strategic Management module biedt en beheer thema Techniek Project, indien gewenst.

Wat is deze cursus over?

Deze cursus biedt een programma van de studie, die de kern van kennis en begrip van de technische principes, wiskunde, en berekening, passend op het gebied van productie-engineering ontwikkelt. Het zal u toelaten om specialistische kennis, intellectuele en praktische vaardigheden die u zal toelaten om te analyseren, te onderzoeken en robuuste oplossingen voor de productie van technische problemen te ontwikkelen te ontwikkelen.

U zult relevant onderzoek en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen om een ​​onafhankelijke leerling te worden, terwijl het ontvangen van de juiste begeleiding en ondersteuning. Je zal ook worden uitgerust met een scala van overdraagbare vaardigheden en eigenschappen in het gebruik van computers, software pakketten, teamwork, communicatie, time management en probleemoplossende methodiek die u zal toelaten om verantwoordelijke functies in de industrie en handel te voeren.

U kunt de volledige omvang van SBC studeren in Shanghai aan de Liverpool John Moores University diploma (4 + 0/3 + 0) ontvangen. Als alternatief kan je studie deels in Shanghai en deels in het Verenigd Koninkrijk, en een diploma van een van de negen SBC partneruniversiteiten in Mechanical Engineering-gerelateerde gebieden (ontvang 3 + 1/2 + 1, 2 + 1 + 1/1 + 1 + 1, 2 + 2/1 + 2).

Wat zijn de bijzondere kenmerken van deze cursus?

De cursus is bedoeld om studenten voor te bereiden op hun toekomstige loopbaan, door hen te voorzien van de eerste educatieve eisen van een professionele ingenieur, samen met een bereik van overdraagbaar en management vaardigheden afgestemd op de discipline. Dit zal afgestudeerden in staat stellen om effectief te opereren in hun eerste professionele rol en zorgen voor een sterke basis voor toekomstige loopbaanontwikkeling.

Wat zal ik leren?

Het eerste jaar bestaat het Jaar 1 Engels voor academische doeleinden (EAP) programma, dat is ontworpen om u de nodige vaardigheden te geven in alle 4 taalgebieden (lezen, schrijven, luisteren en spreken). U vindt deze vaardigheden te oefenen met het uitspreken van uw ideeën in gesproken of geschreven vorm, deel te nemen aan academische discussies, het nemen van effectieve dictaten en het geven van mondelinge presentaties. Dit is zorgvuldig geïntegreerd met de inhoud van modules in de fysica en wiskunde om u volledig voor te bereiden voor de jaren 04/02 van de opleiding.

In het tweede jaar, zult u worden ingevoerd om de core modules in het gebied van werktuigbouwkunde, met inbegrip van mechanische Opdrachtgevers, Dynamics, Fluid Mechanics, thermodynamica, Mechanica van Materialen en Constructies. U zult ook de computer leren programmeren met behulp van C / C ++ programmeertalen en Mechatronica die noodzakelijk inzicht leert je voor het integreren van uw mechanische ontwerpen in de industriële omgeving. Daarnaast zal Mathematics maat voor engineering studenten verder worden onderzocht. Daarom is in deel I (jaar 1 en 2) studie studenten zullen worden voorzien van de basisprincipes van het gekozen onderwerp dat voor de gevorderde studie worden in deel II (Jaren 3 en 4).

In het derde jaar op SBC, core modules voor deze cursus zijn onder Productie Technologie, Productie en Milieu, Automation, Engineering Probleem Solution, Measurement and Control, Product Testing and Verification evenals geavanceerde wiskunde. Andere modules gespecialiseerd in machinebouw onder andere engineering Graphics en Design, Computer Aided Design en Productie en materialen en processen.

In het vierde jaar op SBC, zal u gevraagd worden om modules met inbegrip van industriële automatisering, Project Management, Risk en betrouwbaarheid, kwaliteit Systems, Strategic Manufacturing, Advanced Materials en verwerking, en High Precision Manufacture voltooien. Een belangrijk onderdeel van het vierde jaar is een individueel engineering project.

In aanvulling op de Manufacturing Systems Engineering graad met Liverpool John Moores University, een breed scala van graad onderwerpen op het gebied van mechanische en Manufacturing engineering zijn beschikbaar voor studenten die ervoor kiezen om hun diploma studie in het Verenigd Koninkrijk af te ronden na twee jaar studie in Shanghai, met inbegrip van Mechanical and Marine engineering, Automotive en Werktuigbouwkunde met Industrial management. Internationale studenten kunnen ook kiezen voor een studie lucht- en ruimtevaarttechniek Engineering, Mechanical met Nuclear Engineering, Medical Engineering, Aircraft Engineering met Pilot Studies en energie Techniek etc. Voor informatie over het derde en vierde jaar studie bij andere universiteiten in het Verenigd Koninkrijk, verwijzen wij u naar de website van de universiteit die u kiest voor de studie in het buitenland.

Hoe zal ik leren?

Diverse aflevering stijlen zijn opgenomen in de cursus. U zult lezingen die zwaar worden ondersteund door kleine groepjes les werk, onder leiding van academisch personeel te wonen en je wordt aangemoedigd om je gedachten en ideeën te ontwikkelen.

Levering is interactief in een aantal manieren. Veel modules maken veel gebruik van onze Blackboard, waar online leermiddelen kan worden benaderd om uw werk te ondersteunen en aan te passen aan uw persoonlijke workload scheduling.

Hoe word ik beoordeeld?

Uw kennis en begrip zal meestal worden beoordeeld via een combinatie van onderzoeken en cursussen. Bepaalde onderwerpen kunnen worden beoordeeld door andere middelen, zoals door middel van een portfolio van het werk. Daarnaast is er een afstudeerproject. Dit stelt u in staat om zelfstandig te werken en draagt ​​substantieel bij aan de uiteindelijke award.

Kan ik ondersteuning voor loopbaanontwikkeling ontvangen?

SBC heeft een gevestigde Centrum voor Loopbaan Service en Student Ontwikkeling, die op maat gesneden skill trainingen loopt en helpt studenten om hun eigen potentieel te herkennen en het plannen van hun toekomst. SBC werkt samen met een breed scala aan multinationale ondernemingen Partners waaronder Fortune 500-bedrijven. Studenten zullen unieke mogelijkheden voor stageplaatsen en het bijwonen van opleidingen tijdens hun studieduur bij SBC.

Waar kan ik een baan te vinden?

Manufacturing Systems Engineers worden ingezet om zowel de verkoop en marketing, evenals het bereiken van posities van technische, bestuurlijke en commerciële leiderschap te ondersteunen. Posities in zowel kleine als grote bedrijven vereisen zowel een goed technisch inzicht en sterke interpersoonlijke vaardigheden. Manufacturing Systems Engineering wordt algemeen erkend door werkgevers als een zekere mate aan deze vereisten. Dit maakt het ook mogelijk afgestudeerden in dienst van adviesbureaus, overheden en nutsbedrijven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 weken
Voltijd
Locations
China - Shanghai, Shanghai
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
China - Shanghai, Shanghai
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan