Beng (hons) In Elektrische, Elektronische En Energietechniek

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beng (hons) In Elektrische, Elektronische En Energietechniek

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment

Geaccrediteerd door: IET EI

De wereldwijde vraag naar hernieuwbare en andere energietechnologieën vergroot de behoefte aan ingenieursgraduanten met traditionele elektrische en elektronische vaardigheden die geschikt zijn voor energieopwekking, distributie, instrumentatie en telecommunicatie.

Recente industrie- en overheidsrapporten onderstrepen de sterke behoefte aan hernieuwbare en energietechnologieën om deel uit te maken van de vaardigheden die van afgestudeerden van elektrotechnische en elektronische techniek zijn. Afgestudeerden zullen ideaal geplaatst zijn om te profiteren van de significante en ongekende groei in dit gebied.

Dit programma is geaccrediteerd door de Institution of Engineering and Technology (IET). De IET Accreditation is een internationaal gerespecteerde benchmark toegekend aan kwalitatief hoogwaardige programma's die een ideale voorbereiding bieden voor aspirant professionele ingenieurs.

Je carrière

Afgestudeerden zullen bijdragen tot de wereldwijde behoefte aan duurzaamheid van energiebronnen en productie en de inzet om de uitstoot van kooldioxide te verminderen. Afgestudeerden van het programma kunnen een startsalaris verwachten van £ 20k ​​naar £ 30k.

Wat u zult studeren

Jaar 3

Energy Resources & Management, Communicatietechniek, ElectricalMachines & Power Distribution Systems, System & Circuit Design, IntegratedEngineering Studies 3, Engineering Operations Management.

Jaar 4

Honours Project, Power Systems Analyse en Bescherming, IndustrialCommunications Systems, Advanced Systems & Circuit Design, RenewableEnergy Integration.

Jaar 5 (MEng)

MEng Team Project, Elektrische Power Systems, Geavanceerde IndustrialCommunications Systems, Condition Monitoring, Renewable EnergyTechnologies, Control Systems, Energy Audit & Distributed Generation.

Toelatingseisen

Alle toegangsvereisten die hier staan ​​vermeld dienen als een handleiding te worden gebruikt en vertegenwoordigen het minimum dat nodig is om in aanmerking te komen voor inschrijving. Aanvragers die een voorwaardelijke aanbieding van een plaats hebben gemaakt, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan vermeld.

Jaar 3

HND

SQA HND in elektrotechnische en / of elektronische techniek met wiskunde voor ingenieurswetenschappen 1, 2 en 3 of ingenieurswiskunde 1, 2, 3, 4 en 5 en B in de afgestudeerde eenheid of gelijkwaardige kwalificatie.

de Engelse taal

Studenten waarvan de eerste taal niet Engels is, zal normaal gesproken het equivalent van een academische IELTS test score van 6,0 hebben, zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een meerderheid Engelssprekend land bent, mag u niet meer verplicht zijn om uw Engelstalige taalvaardigheid verder te bewijzen.

Aanvullende informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag om GCU wordt beschouwd als op individuele basis. Als u niet de typische academische binnenkomst kwalificaties, maar kan relevante werkervaring en / of kredieten van erkende beroepsorganisaties aan te tonen, kunt u in aanmerking komen voor deze cursus via de Universiteit van de Erkenning van Verworven Competenties regeling.

Internationale routes

Als u niet voldoet aan de Engels taal eisen, kunt u in aanmerking komen voor het Engels voor universitaire studie programma.

Kosten en financiering

De collegegeld die u betaalt wordt meestal bepaald door uw vergoedingstatus. Wat is mijn studentengeldstatus?

Collegegelde 2018/19

  • Home: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Totaal collegegeld voor RUK studenten die een drie of vier jaar diploma behalen, zijn afgedekt op £ 27.750. Specifieke tarieven zijn onder voorbehoud van bevestiging door de Schotse regering en kunnen als zodanig gewijzigd worden.

Als u in september 2018 of januari 2019 met uw studie begint, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die van toepassing zijn op de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Voor volledige details over hoe de vergoedingen kunnen veranderen, lees onze kosten en terugbetalingsbeleid.

Studenten op een deeltijdprogramma kunnen gefactureerd worden voor het volledige jaarlijkse honorarium of voor het aantal voltooide modules per academiejaar. Studenten kunnen in de loop van het jaar in aanmerking komen om dit te betalen in termijnen. Bekijk kosten voor deeltijd en afstandsonderwijs.

Bijkomende kosten

Naast cursusgeld kunnen u tijdens uw tijd extra kosten ondervinden bij de universiteit.

Beurzen

Wij bieden een hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; Als universiteit voor het gemeenschappelijk goed zijn we toegewijd aan het aanbieden van toegankelijk hoger onderwijs voor getalenteerde studenten door onze collegegeld laag te houden en een royaal beurspakket van meer dan 2,5 miljoen pond per jaar te bieden.

Als u vragen of vragen hebt over de beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, kunt u vrijblijvend contact opnemen met het studentenonderzoeksteam.

Internationale studenten startdatums

Voor nieuwe internationale studenten beginnen oriëntatiegebeurtenissen op 15 september 2017 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen bij het vestigen in het Verenigd Koninkrijk en GCU voorafgaand aan het begin van de algemene inductie en het onderwijs van de student.

Er zal een hele reeks leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden tijdens deze periode, waaronder campus- en stadsreizen, evenals welkomstgebeurtenissen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Professionele accreditatie

Het programma is geaccrediteerd door de Instituut voor Techniek en Technologie (IET) en het Energie Instituut (EI), die beide door de Engineering Council zijn gelicentieerd om cursussen voor CEng-status te accrediteren. U zult een aantal voordelen krijgen, inclusief gratis lidmaatschap voor de duur van uw studie. U kunt ook uw geaccrediteerde diploma kwalificatie gebruiken voor professioneel lidmaatschap.

HM Forces

In samenwerking met HM Forces heeft GCU vastgesteld dat dit programma bijzonder geschikt is voor militaire en ex-militaire mannen en vrouwen. Bezoek de HM Forces Careers Zone voor meer informatie over de diensten die wij aanbieden.

Beoordelingsmethoden

In de modules worden diverse beoordelingsmethoden gebruikt, afhankelijk van de doelstellingen, doelstellingen en leerresultaten. Sommige modules zijn theoretisch van aard, sommige zijn praktischer of software gebaseerd, anderen zijn discursief of presentatie gebaseerd. De meest gebruikte evaluaties zijn onzichtbare examens en oefeningen van verschillende typen. Examen worden aan het eind van een trimester afgelegd. Coursework kan een aantal vormen aannemen: Case studies Presentaties en vivas Laboratoriumwerk Projectactiviteit. Alle kandidaten zullen een groot individueel project voltooien in het Honours jaar. De onderliggende filosofie van het project is dat elke student opleidend als individueel kan ontwikkelen door een of ander probleem of gebied van engineering te selecteren, bestuderen, analyseren en evalueren. Het project biedt een alternatief voor het leren binnen de traditionele lectuur / tutorial omgeving en een alternatieve methode voor de student om zijn / haar mogelijkheden te demonstreren. De groepsprojectactiviteit op het MIng-niveau is bedoeld om studenten in een multidisciplinaire context een pseudo-industriële teamwerkende situatie in te zetten. Concepten zoals ontwerp en analyse met betrekking tot commerciële software, product realisatie, product levenscyclus, business, management, financiele kosten, duurzaamheid, milieu en ethische overwegingen zullen worden opgenomen.

Leer methodes

De strategie voor het leren van het elektrotechnisch en energie-engineering programma is essentieel voor het bereiken van de algemene doelstellingen van het programma. De onderwijsbenadering is studentgericht, praktisch en participatief en is ontworpen om van het traditionele lerarengerichte paradigma te verhuizen naar een meer actief, studentgericht, gepersonaliseerd verloofd model van leren met behulp van state of the art technologieën die nodig zijn voor inzetbaarheid in een digitale leeftijd. Studenten worden aangemoedigd om een ​​breed beeld van hun opleiding te nemen en contextmateriaal te contextualiseren naar hun persoonlijke doelstellingen en de echte wereld. Op het programma worden diverse leveringsmethoden gebruikt, waaronder lescolleges op basis van tutorials en seminars (zowel tutor als studentled) groepsgebaseerde praktische oefeningen in elektronisch systeemontwerp (begeleid en geregisseerd) probleemgebaseerde leerscenario's en casestudies gerichte studieopleidingsopdrachten individuele en groepsgebaseerde) en gecontroleerde projecten. Online digitale ondersteuningsmedia stelt studenten in staat om alternatieve leermiddelen te gebruiken die geschikt zijn voor hun persoonlijke leerstijl. SEBE academische medewerkers kennis en ervaring opgedaan met het werken aan onderzoek en consultancy over de vakgebieden zal ervoor zorgen dat studenten blootgesteld worden aan de laatste vooruitgang in moderne praktijken en theorieën. In trimester B van niveau 3 is er een kans voor studenten om tijd buiten campus door te brengen op een internationale uitwisselingsactiviteit in het buitenland. Een andere optie stelt studenten in staat om één jaar industriële plaatsing tussen niveau 3 en niveau 4 te nemen. In de loop der jaren zal externe gastdocent (en) die speciale vakken bespreken, waar nodig worden gebruikt. Het departement mechanische, elektrotechnische en milieutechniek heeft een benijdenswaardig lopend commercieel onderzoek en consultancy record waardoor gastdocenten kunnen worden aangeworven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 15, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 17, 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
1,820 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Startdatum: Sept. 17, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 17, 2018
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Huis / EU-studenten; £ 9250 RUK studenten; £ 11.500 Internationale studenten