Beng (hons) In Elektrische En Elektronische Engineering

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beng (hons) In Elektrische En Elektronische Engineering

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment

Geaccrediteerd door: IET

De MEng / BIng Electrical and Electronic Engineering bereidt u voor om te concurreren voor een breed scala aan banen in het Verenigd Koninkrijk en internationaal. Terwijl u een breed inzicht krijgt in opkomende elektrische en elektronische engineering en de engineering business omgeving, ontwikkelt u ook essentiële leiderschaps-, management- en communicatievaardigheden en het globale perspectief dat u in een carrière in engineering moet onderscheiden.

Snelle vooruitgang in communicatie, sensortechnologieën, robotica en high speed elektronica, gecombineerd met nieuwere technologieën, zoals machine leren en computervisie, blijven de wereld waarin we leven veranderen.

Ons programma biedt u de nodige vaardigheden en ervaringen die u in staat stellen om in de snelle wereld van elektrische en elektronische ingenieurswese op te treden als maker van de volgende generatie intelligente, aangesloten apparaten en systemen.

Heb je je ooit afgevraagd welke mobiele telefoons en tablets in de toekomst zullen zijn? Hoe kunnen we satellieten gebruiken om ons leven te verbeteren? Hoe kunnen we mensen helpen door medische hulpmiddelen te bevorderen? Wat zullen de volgende generatie auto's en transportsystemen eruit zien? Hoe kunnen robots de dingen beter doen? Welke duurzame energiebronnen zijn mogelijk? Waar kunnen we met ruimteverkenning gaan? Dit zijn enkele vragen die elektronische industrieën ook vragen, dus je bent niet alleen en je bent in de goede richting. De eerste twee jaar verstrekt studenten basis elektrotechnische en elektronische ingenieursvaardigheden en in de meer geavanceerde jaren kunt u opties kiezen binnen vakgebieden. Waar mogelijk maken we gebruik van hands-on projectwerk om u te helpen uw praktische en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen.

In het vierde jaar zal u een individueel project uitvoeren dat ofwel gekoppeld is aan onderzoek binnen de afdeling zoals conditiebewaking in machtssystemen, computervisie of verbeterde draadloze netwerken van de volgende generatie of, eventueel, gekoppeld aan industriële relevante ontwerpactiviteiten zoals motorische controle hardware en software om intelligente voertuigen te propelleren en te sturen, of sensorontwerpen voor de volgende generatie Internet of Things. U kunt ook uw eigen ideeën ontwikkelen en een persoonlijk project uitvoeren.

Kandidaten met een hoger niveau van opleidingen kunnen direct inschrijven op de 5-jarige MIng-graad of overdracht van de BIng in elk stadium van de studie voorafgaand aan de afstudeerrichting. De MIng-graad biedt u de mogelijkheid om een ​​geïntegreerde Masters-prijs te behalen en zo professionele bereidheid aan werkgevers te tonen.

Studenten op het programma worden aangemoedigd om te profiteren van de kansen voor een jaarlijkse industriële plaatsing en internationale uitwisseling met partneruniversiteiten in meer dan 20 landen.

Dit programma is geaccrediteerd door The Institution of Engineering and Technology (IET), een van 's werelds grootste technische instellingen. IET Accreditation is een internationaal gerespecteerde benchmark toegekend aan kwalitatief hoogwaardige programma's die voldoen aan de eisen van professionele ingenieurs.

Je carrière

Afgestudeerden kunnen verwachten om werk te vinden in industrieën zoals mobiele systemen, interactief entertainment, ontwerpen van robotsystemen, beeldverwerking, kunstmatige intelligentie, communicatie en netwerken, automotive, lucht- en ruimtevaart, olie en gas, hernieuwbare energie, instrumentatie en medische systemen, evenals in vraag in rollen buiten engineering waar hun probleemoplossende vaardigheden en brede kennis van technologie hoog gewaardeerd zijn.

Wat u zult studeren

Het programma omvat een gemeenschappelijke eerste twee jaar kernelementen die betrekking hebben op elektrische principes, analoge en digitale elektronica, wiskunde, software ontwikkeling, mechanische principes, elektrische systemen en een jaarlijks ontwerp project. Modules titels en inhoud in de daaropvolgende jaren veranderen vaak als het curriculum en nieuwe technologieën ontwikkelen. In de afgelopen jaren kunnen studenten verwachten kernmodules te kiezen met optionele modules om hun leer- of carrière aspiraties te personaliseren.

Jaar 3

Core: Digitale en Programmeerbare Systemen, Geïntegreerde Engineering Studies, Engineering Operations en Management. Typisch jaar 3 opties zijn onder andere Signalen en Elektronisch Systems Design, Communicatietechniek, Modellering en Data Analyse, Computer Aided Engineering, Control Engineering, Engineering Design en Analysis of Signals en Electronic Systems.

Jaar 4

Core: Honours Project, Digital Signal Processing. Typisch jaar 4 opties omvatten Intelligente Robotica en Mechatronica, Digitaal Ontwerp en Computer Architectuur, Draadloze Communicatie, Systeem Niveau Ontwerp, Engineering Design en Analyse, Computer Aided Design of Control Engineering

Jaar 5 (MEng)

Kern: MEng Team Project. Typische jaar 5 opties omvatten digitale communicatie, real-time DSP, ingebouwde systeemtoepassingen, beeldverwerking en machinevisie, optische communicatie, simulatie van computernetwerken, draadloze en mobiele communicatiesystemen, besturingssystemen, industriële communicatie en netwerken of conditie monitoring.

Toelatingseisen

Alle toegangsvereisten die hier staan ​​vermeld dienen als een handleiding te worden gebruikt en vertegenwoordigen het minimum dat nodig is om in aanmerking te komen voor inschrijving. Aanvragers die een voorwaardelijke aanbieding van een plaats hebben gemaakt, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan vermeld.

Jaar 1

SQA Higher

BBCC op Higher om wiskunde en een uit fysica, technologische studies of engineering wetenschappen te omvatten

Een niveau

CCD inclusief Wiskunde en Fysica plus GCSE Engels bij C / 4

ILC Hoger

H2 H2 H3 H5 inclusief wiskunde en natuurkunde, plus Engels op gewoon niveau O2

IB-diploma

24 punten moeten Wiskunde en Fysica bevatten

BTEC

Niveau 3 Uitgebreid Diploma in Elektrische / Elektronische Techniek bij MMM

Jaar 2

BTEC

Niveau 3 Uitgebreid Diploma In Elektrische / Elektronische Techniek Op DDM

Jaar 3

HND

HND Electronics / Elektrotechniek en moet Wiskunde voor Engineering Units deel 1, 2 en 3 of Engineering Mathematics 1, 2, 3, 4 en 5 met B in de Graded Units

de Engelse taal

Studenten waarvan de eerste taal niet Engels is, zal normaal gesproken het equivalent van een academische IELTS test score van 6,0 hebben, zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een meerderheid Engelssprekend land bent, mag u niet meer verplicht zijn om uw Engelstalige taalvaardigheid verder te bewijzen.

Aanvullende informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag om GCU wordt beschouwd als op individuele basis. Als u niet de typische academische binnenkomst kwalificaties, maar kan relevante werkervaring en / of kredieten van erkende beroepsorganisaties aan te tonen, kunt u in aanmerking komen voor deze cursus via de Universiteit van de Erkenning van Verworven Competenties regeling.

Internationale routes

Als u niet voldoet aan de Engels taal eisen, kunt u in aanmerking komen voor het Engels voor universitaire studie programma.

Kosten en financiering

De collegegeld die u betaalt wordt meestal bepaald door uw vergoedingstatus. Wat is mijn studentengeldstatus?

Collegegelde 2018/19

  • Home: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Totaal collegegeld voor RUK studenten die een drie of vier jaar diploma behalen, zijn afgedekt op £ 27.750. Specifieke tarieven zijn onder voorbehoud van bevestiging door de Schotse regering en kunnen als zodanig gewijzigd worden.

Als u in september 2018 of januari 2019 met uw studie begint, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die van toepassing zijn op de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Voor volledige details over hoe de vergoedingen kunnen veranderen, lees onze kosten en terugbetalingsbeleid.

Bijkomende kosten

Naast cursusgeld kunnen u tijdens uw tijd extra kosten ondervinden bij de universiteit.

Beurzen

Wij bieden een hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; Als universiteit voor het gemeenschappelijk goed zijn we toegewijd aan het aanbieden van toegankelijk hoger onderwijs voor getalenteerde studenten door onze collegegeld laag te houden en een royaal beurspakket van meer dan 2,5 miljoen pond per jaar te bieden.

Als u vragen of vragen hebt over de beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, kunt u vrijblijvend contact opnemen met het studentenonderzoeksteam.

Internationale studenten startdatums

Voor nieuwe internationale studenten beginnen oriëntatiegebeurtenissen op 15 september 2017 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen bij het vestigen in het Verenigd Koninkrijk en GCU voorafgaand aan het begin van de algemene inductie en het onderwijs van de student.

Er zal een hele reeks leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden tijdens deze periode, waaronder campus- en stadsreizen, evenals welkomstgebeurtenissen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Plaatsing en internationale uitwisseling

Om de technische aspecten van de cursus aan te vullen en uit te breiden, zijn er kansen voor een jaarlijkse industriële plaatsing en internationale uitwisselingsprogramma's.

Accreditatie

De elektrotechnische en elektronische ingenieursgraad bij GCU is geaccrediteerd door de Instituut voor Ingenieurswetenschappen en Technologie (IET)

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 15, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 17, 2018
Duration
Duur
2 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,820 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Startdatum: Sept. 17, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 17, 2018
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Huis / EU-studenten; £ 9250 RUK studenten; £ 11.500 Internationale studenten