Beng (hons) In Elektrotechniek

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beng (hons) In Elektrotechniek

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment

Geaccrediteerd door: IET EI

Klimaatverandering en economische chauffeurs betekenen dat er een sterke stap in de richting van hernieuwbare energie uit wind-, golf- en getijbronnen komt - en daarmee ook een toenemende vraag naar elektriciteitsinstallaties.

Dit programma is ontworpen in samenwerking met de industrie en heeft een sterke nadruk op praktijkervaring. Het biedt een brede opleiding in elektrische, mechanische en elektronische ingenieurswese, naast specialistische modules in elektriciteit en elektriciteit.

U heeft toegang tot goed uitgeruste computerondersteunende ingenieurs- en elektrische en elektronische laboratoria met toonaangevende technologieën, evenals de mogelijkheid voor twee bedrijfsplaatsen.

Je carrière

Afgestudeerden uit dit programma zullen waarschijnlijk veel gevraagd worden bij wereldwijde energiebedrijven zoals Howden, GEC, Doosan, Babcock, Scottish Power en Weir Group.

Wat u zult studeren

Jaar 1

Biedt een reeks basisbegrippen van IT en de principes van elektrotechniek, elektronica en mechanica.

Jaar 2

Introduceert management verantwoordelijkheden van een professionele ingenieur, wiskunde, thermodynamica, energiebronnen, generatie en gebruik, elektrische systemen, instrumentatie en controlesystemen.

Jaar 3

Control Engineering, Power Electronic Systems, Plant & Electrical Distribution, Energy Conversion Technologies.

Jaar 4

Honor Project, Power Systems Technology, Elektrische Machines, Hernieuwbare Energietechnologie, Control Engineering.

Toelatingseisen

Alle toegangsvereisten die hier staan ​​vermeld dienen als een handleiding te worden gebruikt en vertegenwoordigen het minimum dat nodig is om in aanmerking te komen voor inschrijving. Aanvragers die een voorwaardelijke aanbieding van een plaats hebben gemaakt, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan vermeld.

Full-time toelatingseisen

Jaar 1

SQA hoger: BBBC op hoger, met inbegrip van wiskunde en een uit fysica, technologische studies of engineering wetenschap

Een niveau: CCD inclusief Wiskunde en Fysica plus GCSE Engels bij C / 4

ILC Hoger: H2 H2 H3 H5 inclusief Wiskunde en Natuurkunde, plus Engels op gewoon niveau O2

IB Diploma: 24 punten moeten Wiskunde en Fysica bevatten

BTEC: Level 3 Uitgebreid diploma in ingenieurswetenschappen bij MMM

Jaar 2

BTEC: Niveau 3 Uitgebreid Diploma In Elektrische / Elektronische Techniek Op DDM

Jaar 3

HND Elektrische of Elektronische Ingenieurswese met een B in de Gegradueerde En Wiskunde 1, 2, 3, 4 en 5.

Bijwonen en passeren bij Wiskunde Zomerschool is essentieel voor diegenen zonder Wiskunde Wiskunde 5. Voor meer informatie, bezoek www.gcu.ac.uk/mathssummerschool.

Part-time toegangsvereisten

Jaar 1

HNC elektrotechnische of elektronische engineering of andere relevante engineering vakken met B in gegradeerde eenheid 1 en omvatten engineering maths 1 en 2.

Jaar 2

HND Elektrotechniek of Elektronisch Ingenieurswese of een ander relevant technisch vak met B in een gegradeerde eenheid en omvat Engineering Maths 1,2, 3 en 4.

Werkgelegenheidseisen

De deeltijdse aanvragers moeten in dienst zijn op fulltime en door hun werkgever worden gesponsord.

de Engelse taal

Studenten waarvan de eerste taal niet Engels is, zal normaal gesproken het equivalent van een academische IELTS test score van 6,0 hebben, zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een meerderheid Engelssprekend land bent, mag u niet meer verplicht zijn om uw Engelstalige taalvaardigheid verder te bewijzen.

Aanvullende informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag om GCU wordt beschouwd als op individuele basis. Als u niet de typische academische binnenkomst kwalificaties, maar kan relevante werkervaring en / of kredieten van erkende beroepsorganisaties aan te tonen, kunt u in aanmerking komen voor deze cursus via de Universiteit van de Erkenning van Verworven Competenties regeling.

Internationale routes

Als u niet voldoet aan de Engels taal eisen, kunt u in aanmerking komen voor het Engels voor universitaire studie programma.

Kosten en financiering

De collegegeld die u betaalt wordt meestal bepaald door uw vergoedingstatus. Wat is mijn studentengeldstatus?

Collegegelde 2018/19

  • Home: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Totaal collegegeld voor RUK studenten die een drie of vier jaar diploma behalen, zijn afgedekt op £ 27.750. Specifieke tarieven zijn onder voorbehoud van bevestiging door de Schotse regering en kunnen als zodanig gewijzigd worden.

Als u in september 2018 of januari 2019 met uw studie begint, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die van toepassing zijn op de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Voor volledige details over hoe de vergoedingen kunnen veranderen, lees onze kosten en terugbetalingsbeleid.

Studenten op een deeltijdprogramma kunnen gefactureerd worden voor het volledige jaarlijkse honorarium of voor het aantal voltooide modules per academiejaar. Studenten kunnen in de loop van het jaar in aanmerking komen om dit te betalen in termijnen. Bekijk kosten voor deeltijd en afstandsonderwijs.

Bijkomende kosten

Naast cursusgeld kunnen u tijdens uw tijd extra kosten ondervinden bij de universiteit.

Beurzen

Wij bieden een hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; Als universiteit voor het gemeenschappelijk goed zijn we toegewijd aan het aanbieden van toegankelijk hoger onderwijs voor getalenteerde studenten door onze collegegeld laag te houden en een royaal beurspakket van meer dan 2,5 miljoen pond per jaar te bieden.

Als u vragen of vragen hebt over de beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, kunt u vrijblijvend contact opnemen met het studentenonderzoeksteam.

Internationale studenten startdatums

Voor nieuwe internationale studenten beginnen oriëntatiegebeurtenissen op 15 september 2017 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen bij het vestigen in het Verenigd Koninkrijk en GCU voorafgaand aan het begin van de algemene inductie en het onderwijs van de student.

Er zal een hele reeks leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden tijdens deze periode, waaronder campus- en stadsreizen, evenals welkomstgebeurtenissen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Professionele accreditatie

De Electrical Power Engineering graad is geaccrediteerd door IET het Institute of Engineering and Technology en EI the Energy Institute.Coursework is ontworpen om te voldoen aan de vereisten van UKSPEC de UK Standard for Professional Engineering Competence door de Engineering Council UK en de MEng wegen voldoen aan de academische vereisten voor C.Eng Chartered Engineer status.

Werkplaats

Er worden twee bedrijfsplaatsen aangeboden, waarvan er 48 weken zijn. Dit zijn geen verplichte plaatsingen en zijn ook niet gegarandeerd.

HM Forces

In samenwerking met HM Forces heeft GCU vastgesteld dat dit programma bijzonder geschikt is voor militaire en ex-militaire mannen en vrouwen. Bezoek de HM Forces Careers Zone voor meer informatie over de diensten die wij aanbieden.

Beoordelingsmethoden

Examen, coursework, examens, presentaties, computergebaseerde oefeningen en schriftelijke rapporten worden gebruikt om uw prestaties tijdens de leerresultaten te beoordelen.

Ons doel is de vaardigheden van onze studenten op de gebieden die door werkgevers in een globale kenniseconomie worden aangevraagd, te bouwen door middel van koppeling met werkgevers om studenten een authentieke leerervaring te bieden die aansluit bij relevante studies. Onze studenten vinden dat een van de onderliggende sterkten van deze Studieprogramma's zijn de andere studenten, zoals veel geïnteresseerd zijn, hun opleiding deeltijdig voltooien, full-time banen houden of door internationale bedrijven worden gesponsord. De waardevolle ervaring van deze studenten wordt teruggevonden in het klaslokaal en informeel gedeeld aan het voordeel van medestudenten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 15, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 17, 2018
Duration
Duur
2 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
1,820 GBP
Huis / EU-studenten; £ 9250 RUK studenten; £ 11.500 Internationale studenten
Locations
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Startdatum : Sept. 17, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 17, 2018
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan