Beng chemische technologie

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beng chemische technologie

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

BENGCHEMENG

Undergraduate opleiding Chemische Technologie Beng H800:

Chemical Engineering is dynamisch en evolueert. Het biedt een groot aantal oplossingen voor problemen van industrieën in de farmaceutische, biotechnologische, olie, energie en voedsel en drinken sectoren. Het is van vitaal belang voor veel kwesties die de kwaliteit van ons leven; zoals een betere en zuiniger processen om de milieubelasting te verminderen en meer lekker en langer durende voedsel als gevolg van de juiste combinatie van chemie, ingrediënten en verwerking.

Birmingham is een vriendelijke, zelfbewuste, School die een van de grootste concentraties van chemische technologie expertise in het Verenigd Koninkrijk heeft. De School is consequent in de top vijf van de chemische technologie scholen voor onderzoek in het land.

Het heeft een eerste klas reputatie in het leren, onderwijs en onderzoek, en is sterk geplaatst in beide The Guardian en The Times ranglijsten.

Cursus Details

Deze cursus is ontworpen om de behoeften van de moderne industrie relevant te zijn en afgestudeerden die de persoonlijke en intellectuele kwaliteiten om succesvol te zijn in hun gekozen carrière te produceren. Tegen het einde van de cursus wordt u toegerust om een ​​leidende rol te spelen in een professionele capaciteit in zowel de industrie en de academische wereld, en dus in staat om te gaan met problemen in de voorhoede van de discipline. zal een keer volledig gekwalificeerd u:

 • hebben een systematische en gevarieerde kennis van moderne Chemical Engineering, die biochemische engineering, duurzame verwerking en milieu-impact bedt
 • effectief werken als een Chemische Ingenieur beroepshalve
 • begrijpen nieuwe ontwikkelingen en problemen in de voorhoede van de discipline
 • evalueren van het huidige onderzoek kritisch en origineel in de toepassing van uw kennis
 • zelf-gemotiveerde en zelfstandig te werken
 • pas je technische kennis en intellect aan Chemical Engineering problemen op te lossen
 • maken geluidstechniek beslissingen in het ontbreken van volledige informatie
 • Gebruik overdraagbare vaardigheden om effectief te communiceren en te werken als onderdeel van een team
 • verantwoordelijkheid nemen voor uw voortdurende persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • hebben de fundamentele aarding nodig is om u naar het volgende deel van uw reis naar het worden van een professionele scheikundig ingenieur.

Inzetbaarheid

De chemische, farmaceutische, olie, energie en voedsel industrie behoren tot de rijkste en zich kan veroorloven om topsalarissen betalen om hoogvliegende afgestudeerden van geaccrediteerde cursussen, zoals de onze. Productie en andere gebieden van wetenschap en technologie, zoals de bescherming van het milieu of duurzame energie, ook werkgevers met grote kracht bases waar de grote carrières kunnen worden gesmeed. Andere gebieden die de vaardigheden die je zal verwerven voorstander zijn financiën, recht en marketing, evenals het onderwijs en / of onderzoek; alle vitale gebieden van de maatschappij die de input van de beste jonge geesten.

Schitterende mogelijkheden bestaan ​​voor u om de industriële ervaring op te doen voordat je afstuderen en een rijke ader van deskundigheid zal beschikbaar zijn voor u aan te boren in om u te helpen om werk te vinden: Op School-niveau, kunt u ervoor kiezen om een ​​jaar aan uw programma, toevoegen wat de cursus je studeert, en deze tijd te besteden aan de plaatsing in de industrie. U zult relevante werkervaring op te doen, en geld verdienen het in praktijk brengen van de vaardigheden en kennis opgedaan met je diploma. Studenten op stage betrokken raken bij ernstige projecten die op zoek vragen die goede technische antwoorden eisen stellen - en die vaak leiden tot sponsoring en / of het aanbod van een afgestudeerde baan. Na succesvolle afronding van een plaatsing in de industrie, georganiseerd door de school, en succes in je studie, wordt u beloond met de Certificate in Industrial Studies toe te voegen aan je opleiding en het verbeteren van uw inzetbaarheid vooruitzichten.

Op universitair niveau, is onze unieke loopbaanbegeleiding dienst op maat van academische disciplines, het aanbieden van een gespecialiseerd team (in elk van de vijf academische colleges), die u deskundig advies kan geven. Ons team bronnen exclusieve werkervaring kansen om u te helpen opvallen tussen de concurrentie, met mentoring, wereldwijde stages en stages voor u beschikbaar. Zodra u een carrière in je vizier, zal een-op-een ondersteuning met cv's en sollicitaties helpen u de rand. Bovendien, onze werkgever-onderschreven bekroonde Persoonlijke Vaardigheden Award (PSA) herkent uw extra-curriculaire activiteiten, en zorgt voor een geaccrediteerde inzetbaarheid programma ontworpen om uw carrière te verbeteren.

Welke van de bovenstaande vormen van beroepsoriëntatie, of een combinatie daarvan, die u selecteert u uw prospects om werk te vinden na het afstuderen aanzienlijk verbeterd. Als u het grootste deel van het brede scala van loopbanen adviezen die we kunnen aanbieden, zal u in staat om uw carrière te ontwikkelen vanaf het moment dat je aankomt.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 weken
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
£ 9.000 (Home / EU-studenten) / £ 18,000 (International Students)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Birmingham, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates