Beng civiele techniek

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beng civiele techniek

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

bengcivng

Undergraduate opleiding / programma Civiele Techniek Beng H200:

Civiele ingenieurs spelen een centrale rol in het vormgeven van onze toekomst en zijn fundamenteel voor alle aspecten van de gebouwde omgeving van het ontwerp en de bouw van de iconische structuren om de levering van ondergrondse diensten.

Bij Birmingham, onze medewerkers en studenten werken aan een breed scala aan projecten. In stromingsleer, onderzoeken we onderwerpen, variërend van de aërodynamica van de fietsers / treinen, tot de overstroming van rivieren; lopende geotechniek projecten variëren van het ontwikkelen van 'intelligente' tunnels om het opruimen van vervuilde grond; en in bouwkunde onze studenten zijn het ontwerpen van een verscheidenheid van structuren aan extreme wind te weerstaan ​​evenals het onderzoek en de uitvoering van het duurzaam bouwen technologieën van morgen.

We hebben een sterke ontwerp rode draad door al onze opleidingen die niet alleen zorgt ervoor dat uw creatieve vermogens om te groeien, maar wordt zeer gewaardeerd door werkgevers. Onze unieke faciliteiten en uitstekende personeel combineren om ervoor te zorgen dat u uitstekend zal worden geplaatst om uw ambities waar te maken.

Cursus Details

Als u een goed inzicht in wiskunde en design en liefde om problemen op een creatieve manier op te lossen, dan zal deze civiele techniek mate een uitstekende keuze voor jou. Tijdens deze opleiding, zul je actief betrokken bij de ontwikkeling van het specifieke ontwerp en de professionele vaardigheden die nodig zijn door civiel ingenieurs en zal tal van ontwerp problemen aan te pakken om je analytische, technische en besluitvorming vaardigheden te ontwikkelen. U vindt er alle belangrijke gebieden van de civiele techniek, zoals constructief ontwerp en toepassingen, stromingsleer en water engineering, geotechnische engineering en bouw van project management te studeren. Wiskunde is ingebed in al onze technische onderwerpen die de relevantie van soms obscure wiskundige concepten in staat stelt om gewaardeerd te worden.

Deze graad is ideaal voor internationale of Britse studenten die willen hun studie te voltooien in 3 jaar. Het is een flexibele optie die een snellere route biedt aan de industrie dan een 4 jaar MEng en kan worden aangevuld met een 1 jaar postdoctorale masters op een later tijdstip, te kwalificeren als een Chartered Engineer.

Inzetbaarheid

Als één van onze studenten Civiele Techniek, het bereik van de carrièremogelijkheden voor je open als je afgestudeerd bent is enorm. De burgerlijke bouwkunde en constructie-industrie bieden een schat aan banen (van ingenieursbureaus aan contractanten), met werk op het gebied van onder constructies, geotechniek, water, milieu, wegen en spoorwegen. jobs voor beheer kan ook afkomstig zijn van de bescherming van het milieu en de lokale overheid sectoren, of je probleemoplossende vaardigheden kon, even, worden gericht op een carrière in de financiën, recht, onderwijs en / of onderzoek.

Schitterende mogelijkheden bestaan ​​voor u om de industriële ervaring op te doen voordat je afstudeert: Je kan een jaar toe te voegen aan uw programma en dit keer in loondienst te brengen; meestal tussen de tweede en derde leerjaren. U zult relevante werkervaring op te doen, en geld verdienen het in praktijk brengen van de vaardigheden en kennis opgedaan met je diploma. Studenten op stage mee te doen in praktische projecten die uitdagende vragen dat goede technische antwoorden eisen stellen - en die vaak leiden tot sponsoring en / of het aanbod van een afgestudeerde baan.

ten minste twee zomers de uitgaven in de industrie zal u toelaten om een ​​'met industriële ervaring' diploma te behalen.

Veel top bouwbedrijven bieden sponsoring aan studenten door middel van de RESPECT-regeling.

Een rijke ader van ervaring zal beschikbaar zijn voor u aan te boren in, niet alleen door de Universiteit van toegewijde Careers Network, maar van de School van de eigen industriële liaison officer. Uit deze carrières professionals zul je krijgen de vaardigheden om u te helpen een aantal stages te beveiligen van vakantie banen naar, uiteindelijk, uw gediplomeerde baan.

Op School-niveau, kunt u ervoor kiezen om een ​​jaar aan uw programma, ongeacht de cursus je studeert toevoegen en deze tijd te besteden aan de plaatsing in de industrie. U zult relevante werkervaring op te doen, en geld verdienen het in praktijk brengen van de vaardigheden en kennis opgedaan met je diploma. Studenten op stage betrokken raken bij ernstige projecten die op zoek vragen die goede technische antwoorden eisen stellen - en die vaak leiden tot sponsoring en / of het aanbod van een afgestudeerde baan. Na succesvolle afronding van een plaatsing in de industrie, georganiseerd door de school, en succes in je studie, wordt u beloond met de Certificate in Industrial Studies toe te voegen aan je opleiding en het verbeteren van uw inzetbaarheid vooruitzichten.

Op universitair niveau, is onze unieke loopbaanbegeleiding dienst op maat van academische disciplines, het aanbieden van een gespecialiseerd team (in elk van de vijf academische colleges), die u deskundig advies kan geven. Ons team bronnen exclusieve werkervaring kansen om u te helpen opvallen tussen de concurrentie, met mentoring, wereldwijde stages en stages voor u beschikbaar. Zodra u een carrière in je vizier, zal een-op-een ondersteuning met cv's en sollicitaties helpen u de rand. Bovendien, onze werkgever-onderschreven bekroonde Persoonlijke Vaardigheden Award (PSA) herkent uw extra-curriculaire activiteiten, en zorgt voor een geaccrediteerde inzetbaarheid programma ontworpen om uw carrière te verbeteren.

Wij bieden ook vrijwilligerswerk die je studie een aanvulling op door u te helpen praktijkervaringen in beroepsomgeving krijgen tijdje terug bij te dragen aan de maatschappij. Dit kan nieuwe vaardigheden die nuttig zijn in uw toekomst zal zijn en kan een positieve invloed op uw leren, terwijl op de universiteit te brengen. Vrijwilligerswerk stelt u in staat om vaardigheden zoals communicatie, interpersoonlijke vaardigheden, teamwork, zelfvertrouwen en zelfdiscipline die allemaal in je studie kan worden overgedragen ontwikkelen.

Welke van de bovenstaande vormen van beroepsoriëntatie, of een combinatie daarvan, die u selecteert u uw prospects om werk te vinden na het afstuderen aanzienlijk verbeterd. Als u het grootste deel van het brede scala van loopbanen adviezen die we kunnen aanbieden, zal u in staat om uw carrière te ontwikkelen vanaf het moment dat je aankomt.

Carrière omgeving van de vorige afgestudeerden zijn onder andere:

 • Amey
 • ARUP
 • Atkins
 • Balfour Beatty Ltd
 • BAM Nuttall Ltd
 • Birmingham City Council
 • Bombardier Transportation
 • Costain Group PLC
 • Edmund Nuttall Ltd
 • FaberMaunsell / AECOM
 • Galliford Try
 • Grontmij
 • Interserve
 • Jacobs
 • Keller
 • Laing O'Rourke,
 • Met Office
 • Metronet Rail BCV
 • Mott MacDonald Group Limited
 • Nottinghamshire County Council
 • npower
 • Nuttall
 • Royal Haskoning
 • Walsall Metropolitan Borough Council
 • Wardeil - Armstrong
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
£ 9.000 (Home / EU-studenten) / £ 19.020 (International Students)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Birmingham, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Videos

An International student experience - on campus and beyond!

University of Birmingham Accommodation Open Day