Beng eert computersystemen en robotica

University of Westminster - Faculty of Science and Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beng eert computersystemen en robotica

University of Westminster - Faculty of Science and Technology

Ingebedde computersystemen zijn te vinden in elk deel van het moderne leven, van camera's en keukenapparatuur aan botsingsvermijdingsapparaat systemen in auto's. Dit is een stijging van de vraag naar hoogopgeleide ingenieurs die computers kunnen programmeren en implementeren van hen bij de uitvoering van hardware systemen gecreëerd.

Deze cursus biedt een solide basis in het ontwerp en de realisatie van de moderne embedded systemen met bijzondere aandacht voor robotsystemen. Deze laatste hebben, in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een snel groeiende en spannende toepassing gebied van embedded systemen, en deze cursus bouwt voort op meer dan twee decennia van de robotica ervaring binnen de afdeling.

Door de aard, robotica is een cross-disciplinair gebied met zijn wortels in de traditionele technische vakken zoals elektronica, elektrische apparaten, computers, mechanische, netwerken en controle. Echter, robotica opent ook nieuwe en fascinerende gebieden van de studie, zoals computer vision en machine intelligentie. Robotsystemen toepassing vinden in een brede waaier van sectoren zoals transport, logistiek, militaire, productie, hulpdiensten, huishoudelijke hulp en gezondheidszorg.

Veel werkgevers nodig hebben vandaag hun ingenieurs multidisciplinair zijn. Afgestudeerden van deze cursus zal de breedte van creatieve en probleemoplossende vaardigheden die nodig zijn om software efficiënt te combineren met de hardware in het ontwerp van de volgende generatie van embedded en robotica systemen hebben. U vindt er ook het verwerven van de overdraagbare en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Inhoud

De cursus is gericht op een spannende, leuke en lonende leerervaring, die als een solide basis voor een professionele engineering carrière zal dienen, hetgeen uiteindelijk zal leiden tot registratie als een Chartered Engineer bieden.

U krijgt een goed begrip van de fundamentele beginselen van de elektronica, wiskunde en informatica te krijgen, samen met de analytische vaardigheden te karakteriseren, model en het ontwerp circuits en systemen. U wordt aangemoedigd om initiatief en het vertrouwen te gebruiken bij het benaderen van technische problemen, het onderzoek naar oplossingen met behulp van een mix van analytische en praktische vaardigheden. Project-based learning speelt een grote rol in de cursus, met project modules zeer gewaardeerd door werkgevers. Deze omvatten een robotica systemen project in jaar 2, en een individueel project van uw keuze in jaar 3.

De cursus deelt een gemeenschappelijke Jaar 1 met de Electronic Engineering Beng Honours diploma, en als u wilt kunt u cursussen op het einde van het gemeenschappelijk eerste jaar over te dragen.

Werkvormen zijn onder andere lezingen en seminars, laboratoria en computer-aided engineering, groeps- en individuele projecten, en online leren.

Assessments zijn onder andere formele examens, groepswerk, schriftelijke rapportages en presentaties en posters.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • analoge Electronics
 • Digital Systems
 • Embedded Systems Project
 • techniek Programming
 • Wiskunde en technische principes
 • Signalen, Systemen en Communicatie

Jaar 2 (Credit Level 5)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Analog System Engineering
 • Digital System Design en Implementatie
 • Elektrotechniek Principes
 • Professionele vakmanschap en Industrial Management
 • Robotic Systems Project
 • Robotics Principles
 • Signalen en Communicatie Techniek

Industrial plaatsing jaar

U krijgt de gelegenheid om een ​​plaatsing in de industrie te nemen tussen de jaren 2 en 3 hebben. Dit geeft u praktische ervaring op de werkvloer en een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt. Het draagt ​​ook bij aan je professionele ontwikkeling naar Chartered Engineer-status.

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Algoritme en systeem implementaties
 • Applied Robotics
 • Communication Systems
 • Digital Signal Processing Ontwerp
 • Embedded en Real Time Systems Architecture
 • individuele Project

De erkenning van beroepskwalificaties

Deze cursus is geaccrediteerd door de Raad Ingenieurswetenschappen en de Institution of Engineering and Technology (IET), zodat u, als een afgestudeerde, een Chartered Engineer na een periode van professionele ervaring te worden. Bij de Beng toekenning wordt verder onderzoek Meng niveau vereist.

International Foundation cursus

Wij werken samen met Kaplan International College Londen naar Stichting cursussen voor internationale studenten die niet voldoen aan onze Bachelors graad toelatingseisen te bieden. Voor meer informatie bezoek de Kaplan International College website.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan