Beng electronic engineering

The University of Warwick, School of Engineering

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beng electronic engineering

The University of Warwick, School of Engineering

Wat zal ik leren?

Deze cursus is voor jou als je op zoek bent naar een geaccrediteerde Electronic Engineering-graad die je specialistische kennis ontwikkelt in het veld terwijl je werkt in multidisciplinaire teams. Onze gezamenlijke, op onderzoek gerichte benadering van leren ondersteunt persoonlijke ontwikkeling en biedt sleutelvaardigheden die aansluiten bij de beste commerciële praktijken - en zeer gewild bij toonaangevende werkgevers. Dit stelt onze afgestudeerden in staat om een ​​bijdrage te leveren in verschillende sectoren, zoals micro-elektronica, ontwerp en productie, energie, transport, de gebouwde omgeving, informatie en communicatie.

Je leert via colleges, tutorials, voorbeeldlessen, persoonlijk contact met academici voor het oplossen van modulequeries, laboratoria, cursussen en projecten. Praktisch werk in de elektronica begint vanaf het eerste jaar en het derde jaars individuele project vormt een belangrijk onderdeel van je opleiding. Pas gerenoveerde, geavanceerde laboratoria zijn uitgerust met software en instrumenten om de gevarieerde onderwijsactiviteiten in de elektrotechniek te ondersteunen. De cursus profiteert aanzienlijk van nauwe banden met de industrie.

In je eerste jaar, en tot je tweede jaar, volg je een geïntegreerde multidisciplinaire route naar engineering, met modules die kerngebieden van het onderwerp omvatten, inclusief elektronica.

Optionele modules met betrekking tot elektronica zijn beschikbaar. In het laatste jaar specialiseer je je in elektronische engineering.

Hoe zal ik leren?

U neemt deel aan lezingen, seminars, tutorials en praktische laboratoriumsessies. Om je te helpen de overstap van school naar universiteit te maken, ontmoet je in je eerste jaar elke week een persoonlijke begeleider in een groep van meestal vijf of zes studenten die zich bezighouden met academische vraagstukken die voortkomen uit colleges. Uw tutor is er om u te ondersteunen gedurende uw universiteitsleven en zal u speciaal helpen om na te denken over uw voortdurende ontwikkeling. Ingenieurs zijn altijd betrokken bij interdisciplinair groepswerk en dit maakt deel uit van onze cursussen vanaf het eerste jaar.

Hoe zal ik beoordeeld worden?

Beoordeling is door middel van examens en coursework. Coursework assessment kan laboratoriumrapporten, projecten, essays en mondelinge presentaties bevatten.

Welke kansen zijn er voor werkervaring en studeren in het buitenland?

U kunt tijdens uw cursus industriële ervaring krijgen via bezoeken en projectwerk. De school moedigt studenten aan om een ​​vorm van industriële ervaring te ondernemen. Veel studenten ondernemen stages en andere werkervaring in de zomer. Sommige studenten kunnen jaarlijks plaatsvinden in de industrie of in een onderzoeks omgeving.

Toelatingseisen

Een AAA niveau , om een ​​niveau Wiskunde en Natuurkunde op te nemen.

Een niveau in toegepaste onderwerpen en gemengde portefeuilles: kandidaten worden op individuele basis beschouwd. Cijfers zullen vergelijkbaar zijn met die voor kandidaten die academische A- en AS-kwalificaties behalen.

Kandidaten met een sterk profiel maar zonder A Level Physics of A Level Mathematics kunnen worden overwogen.

International Baccalaureate IB: 38 punten om 6,6 op te nemen in wiskunde en natuurkunde. Ten minste één van deze onderwerpen moet zich op een hoger niveau bevinden.

BTEC's: Kandidaten die BTEC's aanbieden, wordt geadviseerd contact op te nemen met het Undergraduate Admissions Team.

Normaal sluit dit niet uit Algemene Studies en Kritisch Denken.

Contextuele gegevens en differentiële aanbiedingen: Warwick kan in verschillende omstandigheden verschillende aanbiedingen aan studenten doen. Deze omvatten studenten die deelnemen aan het Realizing Opportunities-programma of die voldoen aan twee van de contextuele gegevenscriteria. Differentiële aanbiedingen zullen een of twee kwaliteiten onder Warwick's standaardaanbieding zijn (tot een minimum van BBB).

Toegang Cursussen: Toegang tot HE Diploma (QAA-erkend) en in geschikte onderwerpen beschouwd, indien aangeboden met een niveau Wiskunde in de rang A voor MEng of klasse B voor BEng / BSc. Onderscheidingen zijn vereist in Access- en BTEC-kwalificaties.

Warwick International Foundation Program (IFP): Alle studenten die met succes het Warwick IFP hebben voltooid en via UCAS een aanvraag indienen bij Warwick, ontvangen een gegarandeerde voorwaardelijke aanbieding voor een gerelateerd undergraduate-programma (alleen geselecteerde cursussen). Ga naar de IFP-pagina voor volledige informatie over standaardaanbiedingen en -voorwaarden.

We verwelkomen aanvragen van studenten met andere internationaal erkende kwalificaties.

Verdere Informatie

Een tussenjaar nemen

Aanvragen voor uitgestelde binnenkomst zijn welkom.

Interviews

We interviewen geen sollicitanten. Aanbiedingen worden gedaan op basis van uw UCAS-formulier met voorspelde en werkelijke cijfers, uw persoonlijke verklaring en schoolreferentie. We overwegen innovatieve manieren om de manier waarop we kandidaten beoordelen te verbreden, dus u wordt geadviseerd om onze website te controleren voordat u ons aanmeldt voor het geval we wijzigingen hebben aangebracht.

Open dagen

Aanbieders die in het Verenigd Koninkrijk zijn gevestigd, worden uitgenodigd op onze departementale open dagen. Als u niet aanwezig kunt zijn, is de informatie van deze evenementen ook online beschikbaar. Lees meer over onze belangrijkste Open Universiteitsdagen en andere mogelijkheden om ons te bezoeken.

Welke modules kan ik bestuderen?

Aanvankelijk volgen alle studenten hetzelfde programma met onderwerpen die volgens ons belangrijk zijn voor alle ingenieurs. Tegen de tweede termijn van het tweede jaar kun je je specialiseren in Civil of overstappen naar een van de andere Engineering-cursussen (zoals Automotive, Biomedical Systems, Electronic, Electrical and Electronic, Engineering Business Management, Mechanical, Manufacturing en Mechanical, of, Systems).

Er zijn in het eerste jaar negen kernmodules die momenteel:

 • Dynamica en Thermodynamica
 • Elektrische en elektronische schakelingen
 • Engineering Design
 • Technische Wiskunde
 • Introductie in Engineering Business Management
 • Introductie in Engineering: professionalisme en praktijk
 • Materialen voor engineering
 • Statica en structuren
 • Systeemmodellering, simulatie en computergebruik

Je bent ook vrij om een ​​module Moderne vreemde talen te volgen als een optionele extra.

In het tweede jaar zijn de kernmodules momenteel:

 • Analoog Elektronisch Ontwerp
 • Computer Architectuur en -systemen
 • Dynamica en Vloeimeganica
 • Elektromechanisch systeemontwerp
 • Technische wiskunde en technisch computergebruik
 • Semiconductor Materials and Devices
 • Technisch Operations Management

Optionele modules zijn onder andere:

 • Biomedische en klinische engineering
 • Motorvoertuigtechnologie
 • Multimediatechnologie en signaalpropagatie
 • Een bedrijf beginnen
 • Systemen Engineering Principles
 • Technologie in Internationale Ontwikkeling

Extra modules zijn

 • Introductie tot het secundair onderwijs (natuurkunde)
 • Een moderne vreemde taal

In jaar 3 het programma dat u zult uitvoeren en individuele project- en studiekernmodules die momenteel:

 • Communications Systems
 • Digital Systems Design
 • Fundamentals of Modern VLSI Design
 • Magnetrontechniek en RF-circuits
 • Vermogenselektronica
 • Signaalverwerking

Engineering is een actief ontwikkelend vak en de genoemde modules vertegenwoordigen de beschikbare voor huidige studenten. Naarmate het vakgebied van Engineering en onze school voortdurend evolueren, kan het scala aan beschikbare modules en de inhoud van individuele modules in de komende jaren veranderen. Aanvragers worden op de hoogte gebracht zodra de wijzigingen zijn goedgekeurd. Huidige studenten worden geraadpleegd voordat de wijzigingen zijn goedgekeurd.

Lees meer over de diplomastructuur en bijgewerkte module-opties.

* De hierboven genoemde modules kunnen worden gewijzigd.

Naar welke carrières kan een Warwick-diploma in Engineering leiden?

Onze afgestudeerden zijn gaan werken voor organisaties zoals Jaguar Land Rover, Barclays Bank, NHS Institute for Innovation, Aston Martin, Deutsche Bank.

Voorbeelden van de rollen van onze afgestudeerden zijn Business Systems Analyst, Graduate Civil Engineer, Aerodynamacist, Structural Engineer, Technology trader.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op December 24, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
- per jaar, voor internationale studenten
Locations
Verenigd Koninkrijk - Coventry, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Videos

Engineering at the University of Warwick