Beng elektronica en elektrotechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Undergraduate opleiding in elektronische en Elektrotechniek Beng:

Electronic, Electrical and Systems Engineers zijn betrokken bij het ontwerp en de ontwikkeling van de technologie die essentieel zijn voor alle gebieden van de moderne wereld is geworden; van satellieten en mobiele 'telefoons houden onze telecommunicatienetwerken aangesloten dag en nacht, om computers en digitale netwerken opslaan en vrijgeven, indien nodig, de miljarden bits van de gegevens die stroom over de hele wereld.

In Birmingham, hebben we in de voorhoede van het onderwijs en onderzoek gedaan op dit gebied meer dan 100 jaar, die betrokken zijn in elk tijdperk van de nieuwe technologische vooruitgang en helpen deze te evolueren naar wat wij om ons heen zien vandaag. Wij zijn een vriendelijk, zelfverzekerd en allesomvattende School, gastvrije mensen van over de hele wereld.

In 2014, de resultaten van de Nationale Studenten Enquête (NSS) toonde een algemene 93% tevredenheid van studenten waardering voor de kwaliteit van onze programma's.

De Universiteit van Birmingham is 10e gerangschikt in de Russell Group voor Electrical and Electronic Engineering op basis van de volledige universitaire Guide en in de 2014 Research Excellence Framework (REF) beoordeling, 86% van het onderzoek in de School of Electronic, Electrical and Systems Engineering was gerangschikt wereld toonaangevende en internationaal uitstekend.

Cursus Details

Technologische systemen bedacht, ontworpen en beheerd door elektronische en elektrische ingenieurs hebben een enorme invloed op ons dagelijks leven, ons milieu en onze sociale interactie. Als je hebt genoten van wiskunde en natuurwetenschappen op school, studeren aan Birmingham zal je een opwindende kans om over alle niveaus van het ontwerp, van transistors, transmissie media en elektromagnetische apparaten te leren, de organisatie en de controle van grootschalige systemen zoals geven computers, communicatienetwerken en energie-opwekking en distributie-infrastructuur.

De Elektronische en Electrical Engineering programma geeft u een solide basis in de onderliggende fysieke en wiskundige principes van het onderwerp, samen met een grondig overzicht van de elektronische technologie en haar toepassingen.

Inzetbaarheid

Unistats gegevens blijkt dat 90% van onze studenten gaan naar werk of verdere studie na het afstuderen en dat degenen die in het werk slagen in het vinden van een baan graduate-level met de salarissen in de regio van £ 23- £ 28.000 per jaar.

Voorbereiding voor je carrière is een van de eerste dingen die je nodig hebt om na te denken over wanneer je de universiteit te starten. Er is een grote vraag naar opgeleide ingenieurs, en gewapend met een goed diploma van een wereldberoemde universiteit als Birmingham, onze afgestudeerden hebben de mogelijkheid om betrokken te raken in allerlei spannende projecten dicht bij huis of verder weg te komen. Onze geaccrediteerde opleidingen bieden een uitstekende voorbereiding voor het belonen van professionele loopbaan in de elektronica, computers, telecommunicatie en energie-industrie. Maar de vaardigheden die je zult krijgen, zoals technische engineering, toegepaste wetenschap en wiskunde, informatica, teamverband, en project management vaardigheden, ook open te stellen carrièremogelijkheden op het gebied van financiële diensten en consultancy.

Aan de Universiteit van Birmingham, we verbeteren van uw inzetbaarheid met uitstekende kansen voor de industrie ervaring op te doen, assiting u mentoring kansen, wereldwijde stages en stages te beveiligen. Het doorbrengen van een heel jaar in de industrie tussen de tweede en laatste studiejaren is een kans om geld te verdienen en krijgen real-life ervaring, waardoor je betrokken te raken bij serieuze projecten en in de praktijk de vaardigheden en kennis opgedaan met je diploma te zetten. Het is een geweldige kans om je waarde te bewijzen en posities leiden vaak tot sponsoring en / of het aanbod van een afgestudeerde baan.

Wij bieden ook vrijwilligerswerk die je studie een aanvulling op door u te helpen praktijkervaringen in beroepsomgeving krijgen tijdje terug bij te dragen aan de maatschappij. Dit kan nieuwe vaardigheden die nuttig zijn in uw toekomst zal zijn en kan een positieve invloed op uw leren, terwijl op de universiteit te brengen. Vrijwilligerswerk stelt u in staat om vaardigheden zoals communicatie, interpersoonlijke vaardigheden, teamwork, zelfvertrouwen en zelfdiscipline die allemaal in je studie kan worden overgedragen ontwikkelen.

Of u nu een duidelijk beeld van waar uw ambities voor de toekomst liggen of wilt u de brede waaier van mogelijkheden te overwegen als je eenmaal een Birmingham graad, kunnen onze Careers Network u helpen uw doel te bereiken.

Onze unieke loopbaanbegeleiding dienst is afgestemd op uw academische vakgebied, het aanbieden van een gespecialiseerd team (in elk van de vijf academische colleges), die u deskundig advies kan geven. Zodra u een carrière in je vizier, zal een-op-een ondersteuning met cv's en sollicitaties helpen u de rand. Bovendien, onze werkgever-onderschreven bekroonde Persoonlijke Vaardigheden Award (PSA) herkent uw extra-curriculaire activiteiten, en zorgt voor een geaccrediteerde inzetbaarheid programma ontworpen om uw carrière te verbeteren.

Uw Birmingham diploma is het bewijs van uw vermogen om te slagen in een veeleisende academische omgeving. Werkgevers richten Birmingham studenten voor hun drive, diversiteit, communicatie en probleemoplossende vaardigheden, hun team werken vaardigheden en cultureel bewustzijn, en onze graduate werkgelegenheid statistieken zijn blijven klimmen met een snelheid ver boven de nationale trends. Als u het grootste deel van de brede waaier van diensten te maken zul je in staat om je carrière te ontwikkelen vanaf het moment dat je aankomt.

Carrière omgeving van de recent afgestudeerden zijn onder andere:

  • Engineering Officer (RAF)
  • Graduate Engineer (Network Rail)
  • Digital Media Assistant (Road Safety Analysis)
  • Graduate Electrical Construction (National Grid)
  • Design Engineer (IDX co. Ltd)
  • Systems Designer (Amor Group)
  • Graduate Test Engineer (Goodrich)
  • Geavanceerde Product Creatie Engineer (Jaguar Land Rover)
  • Production Manager (Powelectrics Ltd)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Birmingham is a truly global university producing world-leading research. We benefit from mutual partnerships with a wide range of international institutions and host a large international community o ... Lees meer

Birmingham is a truly global university producing world-leading research. We benefit from mutual partnerships with a wide range of international institutions and host a large international community of researchers and students. With over 5,000 international students from more than 150 countries, and 31% of our academic staff from overseas, our campus is truly a diverse and global place which attracts the brightest and best international students and staff. Lees Minder