Beng engineering

The University of Warwick, School of Engineering

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beng engineering

The University of Warwick, School of Engineering

Wat zal ik leren?

Onze geaccrediteerde ingenieursdiploma's ontwikkelen een diepgaand begrip van de principes van engineering, met onderricht van een breed scala van automotive, civiele, elektronische, systeem- en werktuigbouwexperts, en opties om zich te specialiseren in gebieden die u interesseren tijdens uw tweede jaar.

Deze cursussen worden gezamenlijk geleid door academici van de School of Engineering en WMG (Warwick Manufacturing Group). Interdisciplinaire projecten stellen je in staat uitdagingen aan te pakken die uiteenlopen van het engineeren van een robot tot het redden van slachtoffers in een ingestort gebouw, tot het ontwerpen en bouwen van een nano-satelliet. Je ontwikkelt gewilde vaardigheden, waaronder een multidisciplinaire aanpak van probleemoplossing, het vermogen om projecten te beheren en ideeën uit te wisselen, en de capaciteit om producten en systemen te leiden, te onderzoeken, te ontwerpen, te innoveren en te ontwikkelen.

In je eerste twee jaar studeer je materiaal uit verschillende vakgebieden, zoals wiskunde, thermodynamica, mechanica, structuren, elektronica en bedrijfsbeheer, met mogelijkheden om laboratorium- en ontwerpwerk in al onze disciplines te ervaren. U kunt ook kiezen voor opties * van binnen of buiten de ingenieurswetenschappen, zoals voertuigtechnologie, biomedische technologie en vreemde talen. Om je multidisciplinaire kennis te geven, bestudeer je in je derde (en vierde) jaar (jaren) een reeks diepgaande modules en voer je individueel en groepswerk uit. Projecten omvatten het produceren van een ontwerp en een prototype van een chirurgisch instrument voor chirurgie van het middenoor en het creëren van een systeem voor het vastleggen van kennis voor het IMECE Formula Student raceautoproject.

Hoe zal ik leren?

U neemt deel aan lezingen, seminars, tutorials en praktische laboratoriumsessies. Om je te helpen de overstap van school naar universiteit te maken, ontmoet je in je eerste jaar elke week een persoonlijke begeleider in een groep van meestal vijf of zes studenten die zich bezighouden met academische vraagstukken die voortkomen uit colleges. Uw tutor is er om u te ondersteunen gedurende uw universiteitsleven en zal u speciaal helpen om na te denken over uw voortdurende ontwikkeling. Ingenieurs zijn altijd betrokken bij interdisciplinair groepswerk en dit maakt deel uit van onze cursussen vanaf het eerste jaar.

Hoe zal ik beoordeeld worden?

Beoordeling is door middel van examens en coursework. Coursework assessment kan laboratoriumrapporten, projecten, essays en mondelinge presentaties bevatten.

Welke kansen zijn er voor werkervaring en studeren in het buitenland?

U kunt tijdens uw cursus industriële ervaring krijgen via bezoeken en projectwerk. De school moedigt studenten aan om een ​​vorm van industriële ervaring te ondernemen. Veel studenten ondernemen stages en andere werkervaring in de zomer. Sommige studenten kunnen jaarlijks plaatsvinden in de industrie of in een onderzoeks omgeving.

Toelatingseisen

Een AAA niveau , om een ​​niveau Wiskunde en Natuurkunde op te nemen. Je moet ook een voldoende behalen in de wetenschappelijke praktijk als je wetenschapsniveau een afzonderlijke praktische beoordeling bevat.

Een niveau in toegepaste onderwerpen en gemengde portefeuilles: kandidaten worden op individuele basis beschouwd. Cijfers zullen vergelijkbaar zijn met die voor kandidaten die academische A- en AS-kwalificaties behalen.

Kandidaten met een sterk profiel maar zonder A Level Physics of A Level Mathematics kunnen worden overwogen.

International Baccalaureate IB: 38 punten om 6,6 op te nemen in wiskunde en natuurkunde. Ten minste één van deze onderwerpen moet zich op een hoger niveau bevinden.

BTEC's: Kandidaten die BTEC's aanbieden, wordt geadviseerd contact op te nemen met het Undergraduate Admissions Team.

Normaal sluit dit niet uit Algemene Studies en Kritisch Denken.

Contextuele gegevens en differentiële aanbiedingen: Warwick kan in verschillende omstandigheden verschillende aanbiedingen aan studenten doen. Deze omvatten studenten die deelnemen aan het Realizing Opportunities-programma of die voldoen aan twee van de contextuele gegevenscriteria. Differentiële aanbiedingen zullen een of twee kwaliteiten onder Warwick's standaardaanbieding zijn (tot een minimum van BBB).

Toegang Cursussen: Toegang tot HE Diploma (QAA-erkend) en in geschikte onderwerpen beschouwd, indien aangeboden met een niveau Wiskunde in de rang A voor MEng of klasse B voor BEng / BSc. Onderscheidingen zijn vereist in Access- en BTEC-kwalificaties.

Warwick International Foundation Program (IFP): Alle studenten die met succes het Warwick IFP hebben voltooid en via UCAS een aanvraag indienen bij Warwick, ontvangen een gegarandeerde voorwaardelijke aanbieding voor een gerelateerd undergraduate-programma (alleen geselecteerde cursussen). Ga naar de IFP-pagina voor volledige informatie over standaardaanbiedingen en -voorwaarden.

We verwelkomen aanvragen van studenten met andere internationaal erkende kwalificaties.

Verdere Informatie

Een tussenjaar nemen

Aanvragen voor uitgestelde binnenkomst zijn welkom.

Interviews

We interviewen geen sollicitanten. Aanbiedingen worden gedaan op basis van uw UCAS-formulier met voorspelde en werkelijke cijfers, uw persoonlijke verklaring en schoolreferentie. We overwegen innovatieve manieren om de manier waarop we kandidaten beoordelen te verbreden, dus u wordt geadviseerd om onze website te controleren voordat u ons aanmeldt voor het geval we wijzigingen hebben aangebracht.

Open dagen

Aanbieders die in het Verenigd Koninkrijk zijn gevestigd, worden uitgenodigd op onze departementale open dagen. Als u niet aanwezig kunt zijn, is de informatie van deze evenementen ook online beschikbaar. Lees meer over onze belangrijkste Open Universiteitsdagen en andere mogelijkheden om ons te bezoeken.

Welke modules kan ik bestuderen?

Aanvankelijk volgen alle studenten hetzelfde programma met onderwerpen die volgens ons belangrijk zijn voor alle ingenieurs. Tegen de tweede termijn van het tweede jaar kunt u doorgaan met een algemene engineeringroute of overstappen naar een van de andere cursussen (zoals Automotive, Biomedical Systems, Civiel, Elektronisch, Elektronisch en Elektronisch, Engineering Business Management, Mechanical, Manufacturing en Mechanisch, of, systemen).

Er zijn in het eerste jaar negen kernmodules die momenteel:

 • Dynamica en Thermodynamica
 • Elektrische en elektronische schakelingen
 • Engineering Design
 • Technische Wiskunde
 • Introductie in Engineering Business Management
 • Introductie in Engineering: professionalisme en praktijk
 • Materialen voor engineering
 • Statica en structuren
 • Systeemmodellering, simulatie en computergebruik

Je bent ook vrij om een ​​module Moderne vreemde talen te volgen als een optionele extra.

In het tweede jaar zijn er vier kernmodule die alle studenten volgen:

 • Dynamica en Vloeimeganica
 • Elektromechanisch systeemontwerp
 • Technische wiskunde en technisch computergebruik
 • Technisch Operations Management

Je neemt dan de tweedejaars kern- en optionele modules voor een van deze engineering-streams:

 • automotive
 • Biomedische systemen
 • burgerlijk
 • Electrical and Electronic
 • elektronisch
 • Engineering Bedrijfsbeheer
 • Productie en mechanisch
 • mechanisch
 • systemen

In het derde jaar voltooit u een individueel project of een ontwerpproject met bouwbeheer en kiest u een reeks optionele modules binnen de hierboven vermelde stromen (behalve Engineering Business Management).

Engineering is een actief ontwikkelend vak en de genoemde modules vertegenwoordigen de beschikbare voor huidige studenten. Naarmate het vakgebied van Engineering en onze school voortdurend evolueren, kan het scala aan beschikbare modules en de inhoud van individuele modules in de komende jaren veranderen. Aanvragers worden op de hoogte gebracht zodra de wijzigingen zijn goedgekeurd. Huidige studenten worden geraadpleegd voordat de wijzigingen zijn goedgekeurd.

* De hierboven genoemde modules kunnen worden gewijzigd.

Naar welke carrières kan een Warwick-diploma in Engineering leiden?

Onze afgestudeerden zijn gaan werken voor organisaties zoals Jaguar Land Rover, Barclays Bank, NHS Institute for Innovation, Aston Martin, Deutsche Bank.

Voorbeelden van de rollen van onze afgestudeerden zijn Business Systems Analyst, Graduate Civil Engineer, Aerodynamacist, Structural Engineer, Technology trader.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op December 24, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
- per jaar, voor internationale studenten
Locations
Verenigd Koninkrijk - Coventry, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Videos

Engineering at the University of Warwick