Beng in burgerlijke en bouwkunde

Sri Lanka Institute of Information Technology SLIIT

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beng in burgerlijke en bouwkunde

Sri Lanka Institute of Information Technology SLIIT

Civil & Construction Engineering gaat om de toepassing van de fundamentele wetenschappelijke en technologische principes voor het ontwerp en de bouw van faciliteiten die nodig zijn voor het welzijn van de gemeenschap. De effectieve praktijk van de civiele techniek vraagt ​​om een ​​sterke achtergrond in de wiskundige en natuurkundige wetenschappen, en het begrip van de eigenschappen van bouwmaterialen zoals beton, staal, hout en bodems. Ook nodig is de vaardigheid om deze kennis te ontwerpen voor projecten en een goed begrip van bouwmethoden produceren van toepassing.

De eerste twee jaar zijn vooral bezig met het ontwikkelen van fundamentele wetenschappelijke, wiskundige en praktische vaardigheden. Het derde jaar omvat toegepaste technische eenheden in structurele analyse en ontwerp, materialen, geotechniek, bouwkunde, hydraulica en de beroepspraktijk. Het laatste jaar behandelt onderwerpen met betrekking tot de bouw management, arbeidsverhoudingen, contractenrecht, kostenraming en financiën. De cursus bestaat uit projectwerk gebaseerd op laboratorium, bibliotheek en veldwerk, en partiële evaluatie afgerond door middel van seminars. De studenten wordt verwacht dat zij zes maanden ondergaan training on the job binnen de geplande periode voorafgaand aan de voltooiing van de opleiding.

Afgestudeerden kunnen vinden werk met raadgevende ingenieurs, grote en middelgrote aannemers, gespecialiseerde onderaannemers en overheden. Verderop in de lijn, kunnen ingenieurs ook hun eigen adviesbureaus vestigen in hun gebied van deskundigheid en vakbekwaamheid. Afgestudeerde ingenieurs hebben vaardigheden gemakkelijk overdraagbaar tussen werkgevers en vaak werk internationaal te vinden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
4,000 USD
per semester
Locations
Australiƫ - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sri Lanka - Malabe, Westelijke Provincie
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan