Beng in de civiele techniek

Igbinedion University, Okada

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beng in de civiele techniek

Igbinedion University, Okada

VOORWOORD door de decaan

Deze nieuwe prospectus voor undergraduate programma's stelt in detail informatie over de structuur van het College of Engineering en bevat extracten van de Universiteit Regeling First Degree programma's.

Vanaf 2002/2003 Session, had het college het aanbieden van opleidingen in de vier belangrijke disciplines, te weten:

  • Chemische en Petroleum Engineering
  • Civiel ingenieurschap
  • Electrical / elektronica en Computer Engineering
  • Mechanische Techniek

Alle programma's zijn volledig erkend door zowel NUC en COREN.

Het nieuwe prospectus die beoordeeld is volgens de NUC Benchmark Minimum Academic Standards (BMAS) zal van grote waarde voor studenten en medewerkers van het College en andere personen die kunnen wensen om informatie over de academische programma's te verkrijgen in alle zes afdelingen in het college of engineering

De afdeling Civiele Techniek programma dat in september 2002 (2002/2003 sessie) is begonnen met een eerste instroom van ongeveer 15, heeft momenteel student bevolking van meer dan 100 in de 2015/2016 sessie. Ten tweede, het personeel aanvankelijk kracht van twee (2) aanzienlijk toegenomen. De afdeling heeft acht (8) leden van het personeel. vijf (5) zijn full-time docenten; drie (3) zijn part-time docenten; en één (1) een technoloog.

De huidige full-time medewerkers-student ratio wordt geschat op 1: 10En voldoet aan de NUC en COREN aanbevelingen.

Het ministerie heeft een totaal aantal afgestudeerden van 190 (met B. Eng geproduceerd. Graad) van 2006/07 toen het afstudeerde de pionier ingesteld op 2015/2016. Velen van hen werken in gerenommeerde ingenieursbureaus. En een heel goed nummer is het doen van hun graduate studies in het buitenland.

De afdeling is het maken van een matige, maar gestage en consistente ontwikkelingsstoornissen vooruitgang.

De afdeling is nu uitgerust met basisvoorzieningen, te weten: kantoormeubilair en faciliteiten; klaslokalen; collegezalen; laboratorium / werkplaats; bibliotheken; IT en internet faciliteiten, etc.

De universiteit neemt gestaag het verstrekken van meer laboratorium / werkplaats, in het bijzonder, op de volgende gebieden van specialisatie van de afdeling: Water Resources / Milieu; constructies; materialen; Geo-technieken; Survey en Geo- informatica en Vervoer en Highway Techniek; enz.

De Centrale Bibliotheek heeft vele civieltechnische boeken en tijdschriften. Trouwens, civiele techniek studenten zijn erg computer kunnen omgaan en blootgesteld aan IT en internet faciliteiten.

De studenten doen ook hun industriële opleiding in gerenommeerde techniek gebaseerde inrichtingen.

Het personeel serieus bezighouden met verschillende ontwikkelings- en capaciteitsopbouw.

Ze wonen en deel te nemen aan technische seminars, conferenties; publiceren van artikelen en ondernemen graduate studies (M. Eng.and PhD-programma's).

De afdeling is erg trots op de heer Thomas Oluwafemi Olumide, die de eerste student cum laude te maken (met CGPA van 4,69) bij de afdeling Civiele Techniek in juli 2013 werd.

Naast het ministerie had drie (3) andere first class honours in 2014 geproduceerd.

Met ingang van 2010/2011 academische zitting, alle bestaande cursussen - hebben (100 500 levels) herzien en geactualiseerd in overeenstemming met de NUC Benchmark Minimum Academic Standards (BMAS). In het bijzonder, EPS 223: Inleiding tot ondernemerschap (2 credit units en een 200 niveau tweede semester natuurlijk) en EPS-311: Inleiding tot ondernemerschap Studies (2 credit units en een 300-niveau eerste semester natuurlijk) werden geïntroduceerd. De nieuwe academisch curriculum volgens BMAS begon in 2010/2011 academische zitting.

Het Engineering Department Civil kreeg volledige NUC Accreditatie in november 2007 en maart 2013. Het departement kreeg ook vol COREN Accreditatie in juli 2009.

Het ministerie had NUC Accreditatie bezoek in november 2014 en hoopt accreditatie te beveiligen.

Algemene toelatingsvoorwaarden

Kandidaten op zoek naar 100-level toelating tot de Engineering Department Civil leidt tot de Bachelor of Engineering, (B. Eng) opleiding, moeten passen bezitten op het krediet-niveau of hoger, in de Senior Secondary School Certificate Examination (SSCE) of General Certificate of Education (GCE) 'O' niveau in vijf onderwerpen, zoals wiskunde, natuurkunde, scheikunde en Engels Taal , plus een aanvaardbare pas in de universiteiten Matriculation Examens (UME), indien van toepassing. Equivalent passes in onderzoeken uitgevoerd door NECO en NABTEB worden geaccepteerd.

Direct toelatingseis

  • Twee A 'niveau gaat in Wiskunde en Natuurkunde
  • en een extra bijvak. De kandidaten wordt verwacht dat zij vijf kredieten, waaronder Engels taal, Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde en een extra bijvak resultaten op O'level en A'level moet worden verkregen bij niet meer dan twee vergaderingen te bezitten; of
  • Een National Diploma certificaat van erkende universiteiten of hogescholen van technologieën of Polytechnics met een cijfer niet lager zijn dan Merit. Bovendien moet de aanvrager vijf krediet op SSCE / GCE O 'level / NECO of het equivalent daarvan in onderwerpen die Engels Taal, Wiskunde en Natuurkunde, Scheikunde en een extra bijvak omvat bezitten.
  • Alle andere relevante referenties door de Senaat van de Universiteit goedgekeurd.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Nigeria - Benin City, Edo
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Nigeria - Benin City, Edo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan