Beng in de machinebouw

Igbinedion University, Okada

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beng in de machinebouw

Igbinedion University, Okada

VOORWOORD door de decaan

Deze nieuwe prospectus voor undergraduate programma's stelt in detail informatie over de structuur van het College of Engineering en bevat extracten van de Universiteit Regeling First Degree programma's.

Vanaf 2002/2003 Session, had het college het aanbieden van opleidingen in de vier belangrijke disciplines, te weten:

 • Chemische en Petroleum Engineering
 • Civiel ingenieurschap
 • Electrical / elektronica en Computer Engineering
 • Mechanische Techniek

Alle programma's zijn volledig erkend door zowel NUC en COREN.

Het nieuwe prospectus die beoordeeld is volgens de NUC Benchmark Minimum Academic Standards (BMAS) zal van grote waarde voor studenten en medewerkers van het College en andere personen die kunnen wensen om informatie over de academische programma's te verkrijgen in alle zes afdelingen in het college of engineering

De visie van de afdeling is om een ​​van de beste Mechanical Engineering Afdelingen worden in elke Nigeriaanse University met nationale en internationale bekendheid. Een afdeling waar de vooruitgang van de techniek en technologie is voortdurend dynamisch. De afgestudeerde zal zeer capabele en milieuvriendelijk ingenieurs die zeer relevant in de publieke en private sectoren van de economie en de snelle industrialisatie en de ontwikkeling van Nigeria zou zijn geworden.

DEPARTEMENTALE MISSION

De departementale missie is zich te ontwikkelen tot een nationale bron die zal doorgaan met de ontwikkeling van Nigeria te ondersteunen, de economische diversificatie om het inspelen op de behoeften van de overheid, het bedrijfsleven en de samenleving te maken. Zo zal de afdeling te bieden: - State-of-the-art technologie en engineering opleiding, die de afgestudeerden bereidt zich voor op de verantwoordelijkheden van de werkplek.

 • Om gekwalificeerd en competent Mechanical Engineers produceren in dergelijke gebieden van specialisatie als -metallurgy, vloeistof, mechanica van de machine en thermodynamica - Engage in de juiste onderzoek, en daarmee de productie van de meest gewilde ingenieurs door alle werkgevers van de arbeid, post graduate scholen en onderzoeksinstellingen.
 • Opzetten van de industrie-instituut verbanden voor wederzijds voordelige relaties - Streef naar een Centre of Excellence worden in Engineering and Technology in het West-Afrikaanse sub-regio waar expertise en faciliteiten om het tempo van de industriële ontwikkeling kan worden verstrekt.

DOEL VAN HET PROGRAMMA

Het doel van dit programma is in de lijn van de realisatie van de nationale behoeften en verwachtingen ten aanzien van de industriële ontwikkeling en technologische emancipatie. De afgestudeerden dient dus te worden vindingrijk, creatief, deskundig en in staat om de volgende uit te voeren: 1. Om Werktuigbouwkunde projecten ontwerpen en begeleiden de uitvoering ervan.

 1. Het ontwerpen en implementeren van componenten, machines, apparatuur en systemen.
 2. Het ontwerpen en nieuwe producten en productietechnieken in de industrie te ontwikkelen.
 3. Voor het installeren en onderhouden van complexe technische systemen, zodat ze optimaal kunnen presteren in onze omgeving.
 4. Om te kunnen oorspronkelijke gedachte uit te oefenen, hebben een goede professionele oordeel en in staat zijn om de verantwoordelijkheid voor de richting van belangrijke taken overnemen.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Nigeria - Benin City, Edo
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Nigeria - Benin City, Edo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan