Beng in de machinebouw

Sri Lanka Institute of Information Technology SLIIT

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beng in de machinebouw

Sri Lanka Institute of Information Technology SLIIT

Werktuigbouwkunde omvat de wetenschap en de kunst van het formuleren, ontwerp, ontwikkeling en beheer van systemen en componenten waaraan ongeveer thermodynamica, mechanica, stromingsleer, mechanismen, productie en energie. De Mechanical Engineering grote heeft een reeks van educatieve doelstellingen die de undergraduate curriculum De eerste twee jaren zijn vooral bezig met het ontwikkelen van fundamentele wetenschappelijke, wiskundige en praktische vaardigheden omlijsten aangenomen. Het derde jaar omvat toegepast Engineering units in Thermal Engineering, Materials, Automatic Control, Mechanical Design & Engineering Management. In het laatste jaar moeten de studenten de verplichte Werktuigbouwkunde Project voltooien en kunnen ze hun kennis te verbreden door het volgen van de keuzevakken, De cursus omvat projectwerk op basis van het laboratorium, de bibliotheek en in het veld werken en gedeeltelijke evaluatie afgerond door middel van seminars. De studenten wordt verwacht dat ze zes maanden 'on the job training ondergaan met in de geplande periode voorafgaand aan de voltooiing van de opleiding.

Werktuigbouwkunde afgestudeerden kunnen vinden werk in bedrijven, variërend van grote multinationals tot kleine, lokale bedrijven. Job functies en verantwoordelijkheden variëren van product en productie ontwerp engineering en systeemontwerp tot elektriciteitscentrale operaties, kwaliteitscontrole en projectmanagement.

Met ervaring en voortgezet onderwijs, sommige Mechanical Engineers bewegen in het management posities die zich ophopen op hun wetenschappelijke en technische vaardigheden en expertise. Andere kiezen voor het pad van wetenschappelijk onderzoek en teaching.Graduate Mechanical Engineers hebben vaardigheden gemakkelijk overdraagbaar tussen werkgevers en vaak werk internationaal te vinden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
4,000 USD
per semester
Locations
Australiƫ - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sri Lanka - Malabe, Westelijke Provincie
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan