Beng materialen wetenschap en technologie

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Beng materialen wetenschap en technologie

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

bmatengtech

Undergraduate degree programma Materials Science and Technology Beng J5F2:

Materialen wetenschappers zijn in de voorhoede van nieuwe technologie, naar voren te duwen de grenzen van de wetenschap en techniek met ontwerpers en ingenieurs van alle disciplines. Onderzoek en ontwikkeling van nieuwe materialen te produceren aan de eisen van de moderne technologie. Bijvoorbeeld, metalen gegroeid van enkele kristallen voor geavanceerde motoren zijn het maken van vliegreizen veiliger. Meer duurzaam plastic en glazen onderdelen voor mobiele 'telefoons, maak ze dunner en lichter. Team GB won 7 van de 10 gouden medailles in de wielersport op de Olympische Spelen van 2012 het gebruik van de fiets gemaakt van geavanceerde carbon fiber materialen.

Onze School en het Interdisciplinair Centrum voor Onderzoek in Materials Processing vormen samen het grootste centrum voor materiaalonderzoek in het Verenigd Koninkrijk. We werken aan een breed scala aan projecten in de lucht- en ruimtevaart, automobiel-, biomedische, sport en duurzame ontwikkeling velden. Doe mee, en deel gaan uitmaken van een academische elite ontwerpen van een veiliger, duurzamer en betere toekomst!

Cursus Details

Materialen Wetenschappers en Metaalbewerkers helpen om de belangrijkste problemen waarmee de wereld van energie, transport en gezondheidszorg op te lossen. Onze programma's in Materiaalkunde bieden een inzicht in hoe materialen zich gedragen en hoe we kunnen ontwikkelen en gebruik ze om de producten die we ervaren te maken - van stenen om bruggen te bodyscanners.

We onze kennis van materialen op atomaire en microscopische te ontwerpen, bijvoorbeeld nieuwe soorten medische implantaten, nieuwe legeringen en productiemethoden voor energiezuiniger motoren en betere sportuitrusting zodat atleten veilig uit te voeren op hun maximale niveaus .

Inzetbaarheid

Voorbereiding voor je toekomstige carrière moet een van de eerste dingen die je denken als je de universiteit beginnen. Als één van onze Materials studenten, zal boeiende carrière opties open te stellen voor u wanneer u afstuderen met een erkend diploma, zoals dit. Je kon een carrière in een van de auto-industrie, de sectoren lucht- en ruimtevaart of energie voort te zetten; één van de verwerkende industrie; of je zou kunnen werken in andere gebieden van wetenschap en technologie, zoals het testen van materialen of falen analyse. Andere gebieden die de probleemoplossende vaardigheden die je zal verwerven voorstander zijn financiën, recht en marketing, evenals het onderwijs en / of onderzoek.

Schitterende mogelijkheden bestaan ​​voor u om de industriële ervaring op te doen voordat je afstudeert. U zult relevante werkervaring op te doen, en geld verdienen het in praktijk brengen van de vaardigheden en kennis opgedaan met je diploma. Studenten op stage betrokken raken bij ernstige projecten die moeilijke vragen die goede technische antwoorden eisen stellen - en die vaak leiden tot sponsoring en / of het aanbod van een afgestudeerde baan.

Een andere optie is om onze MEng programma aan te sluiten met industriële ervaring en breng tot zes maanden met een van onze industriële partners; meestal tussen de derde en vierde leerjaren.

Een rijke ader expertise zal beschikbaar zijn voor u aan te boren in, niet alleen door de Universiteit van toegewijde Careers Network, maar van de School van de eigen industriële liaison officer. Uit deze carrières professionals zul je krijgen de vaardigheden om u te helpen een aantal stages te beveiligen van vakantie banen naar, uiteindelijk, uw gediplomeerde baan.

Op School-niveau, kunt u ervoor kiezen om een ​​jaar aan uw programma, ongeacht de cursus je studeert toevoegen en deze tijd te besteden aan de plaatsing in de industrie. U zult relevante werkervaring op te doen, en geld verdienen het in praktijk brengen van de vaardigheden en kennis opgedaan met je diploma. Studenten op stage betrokken raken bij ernstige projecten die op zoek vragen die goede technische antwoorden eisen stellen - en die vaak leiden tot sponsoring en / of het aanbod van een afgestudeerde baan. Na succesvolle afronding van een plaatsing in de industrie, georganiseerd door de school, en succes in je studie, wordt u beloond met de Certificate in Industrial Studies toe te voegen aan je opleiding en het verbeteren van uw inzetbaarheid vooruitzichten.

Op universitair niveau, is onze unieke loopbaanbegeleiding dienst op maat van academische disciplines, het aanbieden van een gespecialiseerd team (in elk van de vijf academische colleges), die u deskundig advies kan geven. Ons team bronnen exclusieve werkervaring kansen om u te helpen opvallen tussen de concurrentie, met mentoring, wereldwijde stages en stages voor u beschikbaar. Zodra u een carrière in je vizier, zal een-op-een ondersteuning met cv's en sollicitaties helpen u de rand. Bovendien, onze werkgever-onderschreven bekroonde Persoonlijke Vaardigheden Award (PSA) herkent uw extra-curriculaire activiteiten, en zorgt voor een geaccrediteerde inzetbaarheid programma ontworpen om uw carrière te verbeteren.

Wij bieden ook vrijwilligerswerk die je studie een aanvulling op door u te helpen praktijkervaringen in beroepsomgeving krijgen tijdje terug bij te dragen aan de maatschappij. Dit kan nieuwe vaardigheden die nuttig zijn in uw toekomst zal zijn en kan een positieve invloed op uw leren, terwijl op de universiteit te brengen. Vrijwilligerswerk stelt u in staat om vaardigheden zoals communicatie, interpersoonlijke vaardigheden, teamwork, zelfvertrouwen en zelfdiscipline die allemaal in je studie kan worden overgedragen ontwikkelen.

Welke van de bovenstaande vormen van beroepsoriëntatie, of een combinatie daarvan, die u selecteert u uw prospects om werk te vinden na het afstuderen aanzienlijk verbeterd. Als u het grootste deel van het brede scala van loopbanen adviezen die we kunnen aanbieden, zal u in staat om uw carrière te ontwikkelen vanaf het moment dat je aankomt.

Carrière omgeving van de vorige afgestudeerden zijn onder andere:

 • Rolls Royce,
 • AeroEngine Controls,
 • Jaguar Land Rover,
 • BMW Group,
 • BP,
 • Tata Steel,
 • Schlumberger,
 • Doncasters Limited,
 • Sandvik,
 • BAe Systems
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 USD
£ 9.000 (Home / EU-studenten) / £ 18,000 (International Students)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Birmingham, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates